Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

YA BIRDE DAHA KAC GÜN ÖNCE SENI SEVIYORUM BISEYLER YAPIYORDUR BU SEVMEKMI YAA ADI SEREFSIZ VALLA KORKTUM ARTIK YAAA

aynen canım aynen ya..
adam kaç gün once seviyorum diye dolanıyordu..
harbiden artık kuzene yazık.
sen kendini kurtardın bu pislikten. gerçek yüzünü gördün de..
o kuzen napıcak..
kızın evleneceği adam eski sevgilisine mesaj atıyor.. iki gün once seviyorum diyor..
allahından bulsun.

ya benim düsüncem suuuuuuuuuuuuuuuuuu aslindaaaa böyle bi olay yokkkkkkkk sadece benden intikam alacakkkkkkkkkkkkkk bende bunu ögrendigimde müdahale eedecemmmmm ya güyaaaaaaaaaaa hani affedecem köepk gibi pesinde sürünecem yaaaaaa o bunu düsünüoooo amaaaaaaaa n...........hhhhhhhhhhhhhhhh bulur artik o beniiiiiiiiiiii yalanda olsa gercekte olsaaaaaaaa bunu bana yapamazzzzzzzzzzzzzzzzz yaptigi anda biterrrrrrrrrrrrrrrr ve bittiiiiiiiiiiii
allah rahmet eylesin kizlarrrrrrrrrrrr
bi vatandas daha öldüüüüüüüüüüüü

ikisinide pisman edicemmmmmmmm egerki bu konunun asli varsaaaaaa yemin billah pisman edicemmmmmmmmmm

ben soktayim ne yapicami bilmiyorummm arasam bi türlü aramasam bi türlüüüüü

Sılacım bir dur sakin ol...

Bu konunun aslı astarı varsa zaten aile içinde duyulacaktır birkaç güne dellenme hemen

Sen kalitenden ödün verme

yada benim dediğimi yapma sen.
kızlara danış onlar daha akıllı. ben hemen ara diye atlıyorum..

sılaaaaaaaaaaaaaaa
arama sakın
kendini küçük düşürme yaaaaaaa

aradim sordum yok öyle bisey dedi nerden cikariosun dediii bende msj atti dedim sacmalamis iciyordur kesin dedi...sen bakma onun öyle yazdigina dedi...hem o istese annemle babam karsi cikar bu duruma biliyorsun dedi....asla yok öyle bisey ben ifadesini alirim dedi

Bu ne şimdi yaaa şaşırmış bu adam haaa

kafayi yiyordur bensizliktende ondan kaynaklaniyordur bu duruma gelmesi

İnsan kendini bu kadar düşürür mü be yaaa

Sıla ablası senden saklamış da olabilir

Bence eğer böyle bir şey varsa zaten aile içinde duyulacaktır...İstemeseler de duyulacaktır...

Sen de artık kendini yıpratma bu adam için...Kendi yolunda devam et...

hic farketmiyor cnm oolsada olmasada bitti artik...sonunda bitirdi herseyi bi umudum kalmisti onuda parcaladiii bi daha yerine gelmez...mutlu degilim ama mutsuzda degilim

icimde cok büyük bir öfke var suan..insallah bu konu asilsizdir...
ve insallah karsima bi an önce beni cok seven biri cikar ve evlenirim...
insallah ondan önce evlenirimdeeeee oda kendi ezikligiyle gurur duyarrrr böylece

İnsan bir şey hissedemiyor zaten...Hele bu gibi durumlarda...

Bundan sonrasını planla ve o yolda devam et...

O laleye gelince...

Allah bildiği gibi yapsın onu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…