Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Uyari:
Bu topice 2. müdahale ve ayni gerekcelerle. Küfür, hakaret icerikli mesajlasmalar sinirin cok cok ötesinde yazilmakta. Okurken biz utandik. Ilgili mesajlar temizlendi tekrar aciyorum.
Topic sakinleri burayi sevdiginizi biliyoruz ama sizlerde konunuza sahip cikin, otokontrolünüzü kendiniz koyun, bu tür durumlarda bizleri bilgilendirin hep birlikte düzeni koruyalim, unutmayin devami 3. tekrari halinde topic süresiz kapatilir.

Iyi paylasimlar diliyorum...yerimseniben

Son düzenleme:
kızlar topıgımız acılmıs lutfen herkez kendıne hakım olsun
burda ne guzel paylasımlarımız dusunce duygu fıkır alısverısı yapıyoruz

bız aksam msjlastık ozur dıledı senı sevıyorum dedı
sabahta kac dıyo bana
bende olmaz dedım
sımdı cumya gttı
bakalım ne olcak
dua edın

kızlar topıgımız acılmıs lutfen herkez kendıne hakım olsun
burda ne guzel paylasımlarımız dusunce duygu fıkır alısverısı yapıyoruz

yaaa çok sevindim... ben bu kadar erken beklemiyordum açıkçası...:teytey:
aman şimdi tekrar kapanmasın da valla çok üzülmüştüm sabah...

kızlar yaaa nolur dikkat edelim... birbirimizi uyaralım evet...
hem böylelikle sinirimize de hakim olur ; kendimizi de daha çok yıpratmayız...

uslu durmayana valla benden bir dayak kesin ...klava:

kızlarrrrrrrrrr
herkes hakım olsunnnnnnnnnnnnnn
kendısıneeeeeee

küfür yokkkkkkkk
kavga etmek yokkkkkkkkkk
unutmayın bu topik hepimiizinnnnnnn
herkesin ihtiyacı varrrrrrrrrr

bız aksam msjlastık ozur dıledı senı sevıyorum dedı
sabahta kac dıyo bana
bende olmaz dedım
sımdı cumya gttı
bakalım ne olcak
dua edın

ayy amaaann ... ya valla çok merak etmiştim... tatlım ya öyle hemen başa sarmayın bence...
anlat ona bu 5 ayda onunla ilgili hiçbir hissinin azalmadığını ; çok özlediğini...

ama biraz dikkatli davranalım bu sefer de... pes etmeyelim... yoluna koyacağız de...

ve bilmiyorum ama dedenle ; annenle tekrar konuş... sana yardım etsinler... ama kaçma tatlım... kaçmak son son son çare olsun ne diyeyim...

ya inan o kadar çok istiyorum ki sizin kavuşmanızı... en başından beri söylüyorum...

bu arada aklıma ne geldi az önce... ben bir başlık açmıştım hani güzel anılarımızı anlatalım diye; sen çok beğenmiştin... ama kızlar hep yapmayın ; düşünmeyin demişlerdi... unutamazsınız demişlerdi... sen unutmak istemediğin için beğenmiştin değil mi ; hadi itiraf et ...

sizin için hayırlısı ne ise o olsun ; ama gönlünüzdeki inşallah hayırlısıdır tatlım...:Saruboceq:

çok acılıda olsak çok sancılıda olsakkkkkkk
dikkat edelımmmmmmmmm
hem çok sağolsun kuzey hanımdan......................

çok anlayışlı davrandııııııııııııı
kuzey senı seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzza.s.a.s.a.s.:1hug::1hug::1hug:

ya cok sevındım topıkkın acıldıgına...
aman herseyı sevıyelı paylasalım...lutfen bırbırımızede kırıcı olmayalam...
sonucta bır sekılde ıcımızı dokup fıkırler alıyoruz...
yazdıklarımıza dıkkatr edelım...sevgıler canlarım...

yaşasııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn :teytey: topiğimizz açılmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :sm_cool:gözümüzaydın ay ne korktuumm :1hug:

yaaa bir an düşündüm mesela birimizle ilgili bir gelişme oldu... elim kolum bağlı hissettim valla.... korkunç bir an olurdu sanırım ... hepimizin birbirin ihtiyacı var... :))

:teyteyley oley oley oley oleeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:dance::enbuyukkk:

kızlaaar ; ebru kaynamasın araya yaaa... güzel bir gelişme var... aklımız erdiğince bişiler söyleyelim ...

:asigim: bu kadar samimi dostlukların paylaşımların olduğu bi topic bidaha çokk zor buluruz gerçekten,biraz daha özen canlarımm,sizi seviyorumm

ebuşcum çok sevindim canım,hadi hayırlısı siz birbirinizi bu kadar sevdikten sonra her engel aşılır,keşke benim öbür lale de beni bu kadar sevseydi benim sevgimle birleşseydi neler aşardık bi bilsen..sevginizin kıymetini bilin,diğer sorunlar hallolur canımın içi..

merhaba kızlar gözümüz aydın kontrol bitmiş :dance:

nasılsınız bakalım bugun a.s.

hopsssss ben geldım napıonus okudumda ben dün gttikten sonra herkez gelmiş...arkamdan dedikodular hak getire:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…