Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

çok güzel yazmışsın

hopsssss ben geldım napıonus okudumda ben dün gttikten sonra herkez gelmiş...arkamdan dedikodular hak getire:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
hoşgeldin selin

ebru hadi hayırlı olsun sevindin

ben tlf böcüğün dedigi gibi dayanamadım açtım akşam
açar açmaz mesajı geldi ..sana mesaj atamıyorum arayamıyorum çünkü bukadar kabahatliyken ne diyecegimi bilemiyorum demiş.
..artık seninle konuşmak istemiyorum kendimi aşağılanmış hissediyorum hala seninle konuşunca dedim ..ne demek yani beni seviyorsan dayanamayıp konuşuyorsan bu aşağılamamıdır .aman aman konuşma sakın havaya girerim sonra kendimi birşey sanarım degilmi dedi .. sengözlerimebaksanab
şunu bilki seninle bir hayat kuramayışımın sebebi ne sorumluluktan kaçmak ne seni sevmemek nede başka birşey ..sen olmazsan başkasını istemiyorum ben evlenmek için evlenmem asla seninle mutlu olmaktı tek istedigim dedi ..ama biliyorsunki tek suçum işime adam akıllı bir yön verememekti hayatımı düzene sokamamaktı dedi ..

ben cevap yazmadım hiç bu mesaja ..

tamam kendisine göre cok haklı olabilir ama önünde bunu yapabilmek için çok uzun zaman vardı ..böyle davranınca sanki elinden bir şey gelmiyormuş beceriksiz silik bir kişilik sergiliyormuş gibi geliyor bana ..hala çıkıp tamam be çenen kapansın al bak senin için bunu yaptım demiyor ezik ezik suçluyum diyip oturuyor ..bende istiyorumki bir atraksiyon göstersin bir faaliyete gecsin .kabullenip oturdugu zaman sinir oluyorum ..:1no2:
oyyyy oyyyyy dellendimmm Çok üzgünüm çoook

arkadaslar topiğin kapanma nedeni nedir yoksa sevgili kuzeye msj atıp sorcam heeeee .... birisi beni durdursun yahuuuuuu......

çok sinırlendım şimdi bizi burda masumhane bir şekılde msjlasıyoruz brbirimize derdimizi anlatıoruz ama kaçırdığımz birsey varsa yada okuyamadığımz olabilir ki bu çok normal.ama biz eğer sinirlerımıze hakim olamayıp bizim eskılere saydıysak bilemicemmmm...ösürrrr dilerisssss ((((((((((((((((((((((((((((((

sevgilisinden ayrılanlar kulübü topiği kuralları :
1.ılk once uyarı aldığımz için küfürlü nan lı (çok sevsemde)konusmalar yasaklanmıstır.
2.eskı sevgillilerimize olan hakaretlerımızı buraya yazmak yasak..
3.çok kızsakda içimzide tutucaz... yada biryere yazıcaz ama burası değil....
4.çok özel şeylerı özel msjdan yazıcaz....
başka yapıcak birsey yok ekleyen varsa ekleyelım katılım çok olsun
bu topiğin gücü ortaya çıksın.......................

oy oy oy bir gaza gelmısimmm oyyyyy:)))))))))))))))))))))tutmayın beniii.ama bu iyi oldu kızgın hatunlara hak getireee.. :)))))))))))))puhahahahahahahahaha

evet bız burda acmızı aşkımızı ayrılıgımızı paylaşalım.
biri yanlışlıkla hata yaparsa digerı onu hemen uyarsınnnnnklava:klava:

:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…