Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

vaysssssssssss hayırlı olsun şekerimmmm... bizde olutruz yakında inşşşşşşşş....
zaten senin benim mi var hepimizin birkere onlar:))))))))))))))))))))))

kızzzzzzzzzz selin cadısıııııııııııııı
senı sevmedıgımı nerden çıkardın.....:mymeka:
sen aşıksın ya ondan dedıydımmmmmmmm:asigim:
üzülme arkadaşımmmmmmm:teselli:
üzüldüysen özürdilerimmmmmmmmmm,a.s.a.s.:asigim:ŞenizŞenizŞeniz

çok haklısın canım... o zaman bir mesaj atabilirsin... durumun ikimiz de farkındayız ; peki çözümün ne olacak diye ... bakalım ne cevap verecek ?

açık açık sor bakalım şu an ne düşünüyor... ve bir şekilde belirt son kez ona inanıp ; güveneceğini ama artık gücünün kalmadığını filan... yani bu konuda ne düşünüyorsan...

tamam canım yazayım bakayım ne dicek fisfisfis

ayy fırtınaya noldu yaaa,noluyo böle yaaa senağlama

ben de anlamadım yaaa ... acaba eski mesajlarında filan mı sorun vardı ki ?
neyse ya acaba konu dışı sohbet etmek de bu nedenler arasında olabilir mi ?

ama bizim amacımız destek olmak ; halimizi hatrımızı sormak ...
ya gözüm korktu valla :1shok:

Enaaamm, daha bunlar topiklerinden ayrılamıyorlar, sevgililerinden nasıl ayrı duracaklar bilmiyorum valla...

Kızçelerim, şaka bir tarafa.

Başından beri sorunsuz, saygılı ve iyi niyetle gelmemize rağmen bu başımıza gelen 2. olay. Bir üçüncüde temelli veda ederiz buraya ve kimsenin de itiraz hakkı olmaz. Hemen hemen hepinizi tanıyorum iyi-kötü artık, kimin neler yapabileceğini tahmin edebiliyorum ama bazılarınız beni gerçekten de şaşırtıyor açıkçası.

Her neyse, diyeceğim o ki, burası hepimize iyi geliyor ve bu yüzden lütfen elbirliğiyle sahip çıkalım. 2 olay yaşandı, ben ikisinde de yoktum çünkü gece 2-3 civarında oldu. Olsaydım muhakkak müdahale ederdim. Ama olmadı.

Sizlerden de ricam burada kim olursa olsun, bu tip şeylere izin vermeyin, lütfen müdahale edin, olmadı polis çağırın :)) sonuçta burası hepimizin yeri, bir kaç kişinin düşüncesizliği yüzünden bedelini hepimiz ödemeyelim olur mu?

Hadi bakalım güzellikler, seviyorum sizi a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…