Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ya birinci uyarıyı ne zaman aldık ayakta uyuyorum ya kızlar bu arada banda iki tokat atın yanımda şirketin teli duruyor şertanda beni dürütüyor numarayı bilmiyor arayasım geliyor offfff

Kuzucuklar, biliyorsunuz aslında konu dışı geyik yapmak da yasak ama kavga gürültü olmadığı sürece müdahale etmiyorlar sağolsunlar. Ya da ben öyle algılıyorum, bilmiyorum. O yüzden geyiğimizi elbet yapalım ama dozunu da kaçırmayalım.. bu da bir dipnot..

Bu arada Fırtına daha önce yazmış olduğu bir mesaj yüzünden banlanmış olabilir emin değilim ama öyle olduğunu tahmin ediyorum. Dilerim uzun süreli olmaz.

kimin kiminle ne derdi varsa açıkca soylesın yaa ne olduğunu bile anlayamadım ortamı germeyin yaa...

tatlım benim... sen okuyamadın sanırım tüm mesajları... dün gece kızlar birinin sevgilisine kızmış ; söylenmişler ; sanırım küfürlü mesajlar da varmış... o mesajları silinmiş zaten...
yani birbirimizle ilgili değil...

kimse kimseye kızmıyor ... işte hep bu erkekler yüzünden...

o yüzden bundan sonra sakin sakin kızıcaz ; söylenicez ; sakin olmayanımızı ilk görenimiz uyaracak ... olay bu ... sen de bi sakin ol bakııım yerimseniben

kimin kiminle ne derdi varsa açıkca soylesın yaa ne olduğunu bile anlayamadım ortamı germeyin yaa...

Kuşum ortada bir şey yok, daha evvel de 2 ayrı arkadaş tartışmıştı, ondan dolayı uyarı alınmıştı, dün gece de kızlarımızdan birkaçı kendilerine hakim olamayıp epey küfür dolu mesajlar yazmışlar, ben görmedim ama duydum. Bu yüzden de 2. uyarıyı aldık. Yoksa kimsenin kimseyle derdi yok, sorun da yok kuşum merak etme sen.

ya kızlar şimdi bizde banlamayalım eski mesajlarımızdan dolayı

evet ama hani birazcık bizim amaç birbirimizi neşelendirmek filan ya ... o yüzden dediğin gibi abartmadığımız sürece sorun olmaz diye umuyorum ... yerimseniben

evet ama hani birazcık bizim amaç birbirimizi neşelendirmek filan ya ... o yüzden dediğin gibi abartmadığımız sürece sorun olmaz diye umuyorum ... yerimseniben

Elbette canımın içi, o kadar da değil, zaten biz burada geyiğimizi bile konunun etrafında yapıyoruz aslında. Sınırımızı bildiğimiz sürece sorun olacağını sanmıyorum. 11 bin mesajın olduğu bir topikte yine iyi bu kadarı.... devam edin siz ya olur böyle şeyler.. no panic :)

oyyyyy tamam ozman yaaa..ah bu erkekler yaaa...
bir gitsinler yaaa ben feminist olcam artıkın gari:))))))))
dip not:sevgilim var :)))))))))))))))))

eeeee başka geliişmelerı alayım ne var ne yok...
ben kendimi anlatayım dolu dizgin devam ediyoruz:)))))))))))maşşşşşaaaaallllllaaaaahhhh.dağlara taşlara:))))))))))))çok iyiyiz anlıcanız ama cicim ayları işte:))))))geçmesın nolur nolur:)))))))))))

Bende dört sene sonra
nişanlımdan
3 aylık evli olan kocamdan ayrıldım çok kötüyüm kızlar
onda 1 gram bile vicdan yokmuş meğer
hiç sevmemiş beni beni kullanmış hep tatlım

ağırdan al tatlım o zaman daha uzun sürer cicim ayları...
sen bunu çok arayıp sormuyorsun değil mi ?
özlemesine fırsat veriyorsun demi ?
çok kendinden de bahsetme ; her buluşmada yeni bişey öğrensin ...

hatta öğrenmediği zamanlar da olsun...

mahvet onu ; sürüm sürüm sürünsün :lepi:

Bende dört sene sonra
nişanlımdan
3 aylık evli olan kocamdan ayrıldım çok kötüyüm kızlar
onda 1 gram bile vicdan yokmuş meğer
hiç sevmemiş beni beni kullanmış hep tatlım

afedersin canım ama ben anlamadım nasıl 3 aylık evli olan kocan ????*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…