noluyor yaaa peki bişi anlayamıyorum neler dönüyor....
kimin kiminle ne derdi varsa açıkca soylesın yaa ne olduğunu bile anlayamadım ortamı germeyin yaa...
ya birinci uyarıyı ne zaman aldık ayakta uyuyorum ya kızlar bu arada banda iki tokat atın yanımda şirketin teli duruyor şertanda beni dürütüyor numarayı bilmiyor arayasım geliyor offfff
kimin kiminle ne derdi varsa açıkca soylesın yaa ne olduğunu bile anlayamadım ortamı germeyin yaa...
Kuzucuklar, biliyorsunuz aslında konu dışı geyik yapmak da yasak ama kavga gürültü olmadığı sürece müdahale etmiyorlar sağolsunlar. Ya da ben öyle algılıyorum, bilmiyorum. O yüzden geyiğimizi elbet yapalım ama dozunu da kaçırmayalım.. bu da bir dipnot..
Bu arada Fırtına daha önce yazmış olduğu bir mesaj yüzünden banlanmış olabilir emin değilim ama öyle olduğunu tahmin ediyorum. Dilerim uzun süreli olmaz.
evet ama hani birazcık bizim amaç birbirimizi neşelendirmek filan ya ... o yüzden dediğin gibi abartmadığımız sürece sorun olmaz diye umuyorum ... yerimseniben
mavigül naptın canım ?
beklemedeyimm canım :1no2: henüz ses seda yok ..sanırım işte şimdi bittim diyodur kaydirigubbakcemile3
desin evet ... o zaman biraz daha bekle sonra yazarsın ; sanırım düşünmüşsündür diye kaydirigubbakcemile3
eeeee başka geliişmelerı alayım ne var ne yok...
ben kendimi anlatayım dolu dizgin devam ediyoruz:)))))))))))maşşşşşaaaaallllllaaaaahhhh.dağlara taşlara:))))))))))))çok iyiyiz anlıcanız ama cicim ayları işte:))))))geçmesın nolur nolur:)))))))))))
Bende dört sene sonra
nişanlımdan
3 aylık evli olan kocamdan ayrıldım çok kötüyüm kızlar
onda 1 gram bile vicdan yokmuş meğer
hiç sevmemiş beni beni kullanmış hep tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?