Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Bende dört sene sonra
nişanlımdan
3 aylık evli olan kocamdan ayrıldım çok kötüyüm kızlar
onda 1 gram bile vicdan yokmuş meğer
hiç sevmemiş beni beni kullanmış hep tatlım

nasıl canım ya anlamadım...
3 sene nişanlı kaldınız ; evlendiniz 3 ay sonra boşandınız mı :1shok:

maşalllaaahhhh diyeyim önce nazar degmesin

hep böyle sürer inşallahh canım

bende dört sene sonra
nişanlımdan
nasıl 3 aylıkmı niye ayrıldınız özel değilse

ya ne 2.cisi ...

1. yi ne zaman attın ???

ne dedin ; sen var ya karda yürüyüp izini belli etmeyenlerdenmisin ??? :1shok:

fisfisfis yaa ben senden izinsiz bişiy yapmadım amaaa yoksam yalnışmı anladım ...

saat 14:07 de çözümün ne olacak peki dedim

ahanda bu saat oldu cevap vermedi
bende onun üzerine düşünmüşsündür herhalde bi çözüm yazdım

yalnışmı anladım yalnış bişeymi yaptım

kızmaaaaaaaaŞeniz

ayy ben o mesajı hemen attığını düşünmemiştim ... hiç vakit kaybetmemişsin valla...kaydirigubbakcemile3

neyse bekle şimdi ... başka bişi yazma... tabii bu benim fikrim...
ayy umarım şimdi düşünmeye başlamıştır daha önce düşünmediyse bile...

iş saati belki de ondan cevap yazmadı... şimdilik rahat bırak ... onu da ; kendini de... yerimseniben

selam kizlar...
nasilsiniz, keyifler nasil?
yeni isimler görüyorum ama hos gelmediniz be kizlar...

onun işi falan yokki yani varda ..yazın eve girmez kışın evden çıkmaz ...durumun iğrençliği ondan yaniiii...sezon bitti şimdi nisana kadar tek tük işi olursa çalışır gerisi hep ücretsiz izinlerle gecer..ahhh ahhh ben neden çabalıyorum kafamçokkarıştı

ya kızlar herkesler banlanmış...tırs tırs tırs valla...fırtınada ..mapusta.....umarım cok yatmazlar....
neyse bız devam edelım ..........

ya kızlar herkesler banlanmış...tırs tırs tırs valla...fırtınada ..mapusta.....umarım cok yatmazlar....
neyse bız devam edelım ..........

sorma bende tırstım ama geçmişimi gözümün önüne getiriyorum kimseyle bi husumetim yok ağzıma biber sürülmesi gereken laflarda etmedim ben

bişiycikler olmaz inşallah başka kimselere Allah düşürmesin mapusa
kader mahkumu arkadaslarımızda biran önce çıkar inşallah :Saruboceq:

Bende dört sene sonra
nişanlımdan

Kelebek, seni daha önceki konularından biliyorum, zannediyorum şu anda davanız devam ediyor di mi?
Sana o zaman da demiştim o adamdan sana hayır gelmezdi zaten. Yanlış hatırlamıyorsam daha evlenir evlenmez sabahlar kadar bilgisayar başında vakit geçiren, kızlarla chatleşen, sen tepki verince de ben böyleyim değişemem, işine gelirse diyen, aramayan sormayan bir adamdı. İnan bana hayatında kendin için yaptığın en iyi şey ondan kurtulmak olacak. Ayrıca çok uzun süre geçti be güzelim sence de artık toparlanma vakti değil mi?

Mavicim, verecek cevabı olan insan konuşur, eminim o şimdi nasıl desem, ne desemde durumu kurtarsam diye düşünüyordur. Sen diyeceğini dedin artık söz sırası onda. Bakalım neyle çıkacak karşına...

canım kelebek ben senı oncekı konularını bılmıyorum ama gercektende....sana kırıcı oluyor ve zamnın bılgısayarda baska kızlarla gecırıyorsa...
hayatta kendı adına yapacagın en dogru seyı yapmısın...
monapisa ya tamamıyle katılıyorum..

off berbat bi gün geçiriyorum,sabah bankaya fakslamam gereken bi talimatı fakslamayı unuttum talimatı da taa öğleden sonra görüp hatırladım,tabi aklıma gelir gelmez hemen faksladım ama neye yarar,az sonra muh.yardımcısı geldi,fakslamadınmı talimatı para geçmemiş hesaba diye bende mecburen biyalan attım sabah faksladım bana gitti gözüktü,öğleden sonra fakstan rapor geldi gitmediğine dair öğleden sonra tekrar çektim diye.muh.müdürü tabi duydu bunu bana inandılar ama bilmiyorum nolcak şimdi parayı hesaba geçirmeye çalışıyolar,problem çıkarmış banka,offf hiçç yapmadığım bişi bu yaaaaaa nasıl yaptım,berbat bi gün geçiriyorum çokk kötüyümmm.hiç hata yapmam kırkyılda bir bi hata yaptım o da anlaşıldı,bende anlaşılmaz hemen parayı hesaba geçirirler sandım talimatı alınca.off ne kötü bi günnn bu arada bağlıyım konuyu,acaba bugünkü bu olanlar dün yaşadıklarım yüzünden mi oldu yaaa,bana yaşattığı şokun etkilerimi hala bunlar acaba

Son düzenleme:
afedersin canım ama ben anlamadım nasıl 3 aylık evli olan kocan ????*

AH AHHH
4 SENEDİRLİ TANIYORUM İKİ YIL NİŞANLI KALDIK 3 AYDA EVLİ KALDIK
İŞTE BÖYLE CANIM
İNSAN ÜZÜLÜYOR YOLDA KOL KOLA GELEN KİŞİLERİ GÖRÜNCE AKLINA GELİYOR ÜZÜLÜYOR NEDEN BÖYLE OLDUK DİYORSUN BEN BUNU MU HAK ETTİM DİYORSUN TATLIM CANIM YANIYOR BÖYLE KOL KOLA ÇİFTLERİ GÖRÜNCE TOPARLADIM KENDİMİ MERAK ETMEYİN
AMA BAZEN ÖYLE ONLAR GELİYORKİ BİTİYORSUN CANIN YANIYOR TATLIM
İÇİN ACIYOR BİLİYORUM GEÇMİYECEKsenağlama

nasıl 3 aylıkmı niye ayrıldınız özel değilse

İNTERNET BAĞIMLISI İDİ İŞ YOK GİTMEZDİ EKERDİ HEP BENLE İLGİLENMEZDİ
AH AH DAHA NELER VAR İYİ OLACAK BİR YERİ YOKDU VE BEN BUNLARI GÖREMEYECEK KADAR KÖR GİBİ AŞIKDIM MALASEFsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…