Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Prenses aman boşver ya, oluyor böyle hatalar, ben bi keresinde ihale paketini yollamayı unuttum :roflol: daha nolsun.. ha ama aşkla ilgisi var mı diyorsan bence evet var...

hiç yapmadığım bişi monam yaa,o kadar sinirim bozulduki anlatamam,burda iki yıla yakındır çalışıyorum daha bir kere unutmuşluğum yoktur,allahtan o yalan aklıma geldi yoksa başım derde girerdi kesin,off

kızlar cevap geldi ...gücümüzün yettiğince bişiylere ugraşıyoruz ...babam küçük bir otele ortak oldu ..benim param var 30 000 -40 000 tl civarı bi iş kurmak istiyorum ama neyi nasıl yapacagımı araştırıyorum ..dükkanı satamıyoruz ona çabalıyoruz (boş duran bi dükkanları var ondan bahsediyo )...boş durmuyorum anlayacagın ama bu aralar her sey çok kötü ..demiş....

Prenses aman boşver ya, oluyor böyle hatalar, ben bi keresinde ihale paketini yollamayı unuttum :roflol: daha nolsun.. ha ama aşkla ilgisi var mı diyorsan bence evet var...

olur bölee şeylerr kızlarr üzülmeyinn yaaa ben bikeresinde yanlış kasa yapmaktan 35 000 euro açıgım çıkmıştıda kafayı yemiştim ağlamaktan ..eeee araştır araştır buldum sonunda yanlışımı ama ömrümden ömür gitmişti kafamçokkarıştı

çabalamadığını görmek çok daha acı verici,bu budur deyip hiç çabalamayanlar var,benim eski erkek arkadaşım biz anlaşamıyoruz deyip çıkmıştı işin içinden,en ufak bi çabasıda olmadı ilişkiyi rayına oturtmak için, anlaşmak için bile bi çaba sarfetmedi.kılını kıpırdatmadı onu görmek çokk daha acı verici oluyor,ama şimdi çabaladığını görüyorsun demekki gerçekten istiyor diyorsun.

bilemiyorum kuzum yaa ...çabalıyorsa bile herseyi çok fazla içinde yaşıyor ..bak ben bunu yapmak istiyorum ya da yaptım ama olmadı v.s gibi anlatmıyor her konuda paylaşımcıyızdır ama kendi sorunlarını bana anlatmıyor ..ama benim ayagım taşa degse arayıp anlatıyorum ..

Bak şimdi de üzüldüm yav çabalıyormuş en azından.

Ama işte onun hatası şu ki, madem çabalıyorsun bu kadar o zaman seni de katsın işin içine, braber bir şeyler yapmaya çalışın, berebar çabalayın. Di mi ama? Nihayetinde ikinizin ortak geleceği... neyse ya.. yok yok ben umut görüyorum bu ilişkide.

erkekler kendilerine dönük yaşıyorlar birazda,herşeyi bizler gibi kolay paylaşamıyorlar yapıları böle,konuşturmak kolay değil,heleki böle para meselelerinde kız arkadaşlarıyla kendilerine yediremediklerinden dolayı konuşmazlar,bunlar maddi meseleler olduğundan hassaslar bu konuda.kimseye şeyi düşündürtmek istemezler,kız arkadaşıyla evlenicek ama maddi imkanlar yüzünden olmuyo dedirtmez sevgilisine bile.biz hemen koşa koşa anlatırız,ama onlar herşeyi açık edemezler kolay kolay

evet canım ya dayısı falan beni çok sıkıştırıyolar mesela artık evlensenize kızım ne bekliyorsunuz diye eee tabi ben senin yegeninin yüzünden diyemiyorum gururu kırılmasın diye ..
ama oda dayısına bile baska bahaneler söylüyor acıkca durumu anlatmıyor ..tabiki saygı duyuyorum buna ama bana anlatsın bari olanı biteni ..:uhm:

kızlar...fırtınayla msnde konustum...banlanma sebebbı...uyelıgının aktıve edılmemesıyle ılgıylımiş......
sorun cozulunce aramızda olucak...
ve herkese selamı var....kımse kendı canını uzmesın..degmeyen ınsanlarada göz yası dokmesın dıyor ...
bende bu sçzune karsılık ımzamı atıyorum...canımcıklarım.........

mavicimmmm ay cok sevındm senın adına.. had hayrlısı.. e ebru ya cevap geldı mavı de ii..:dance::teytey:
hadı hayırlısı dıyelım

BILMEMKI KARISIK RÜYALAR GÖRÜYORUM ONUNLA ILGILI

EBRU VE MAVIYE COK SEVINDIM

DARISI BIZIM BASIMIZA DIYECEM AMA NERDEEE....

birden hüzün düsüyor iste bende anlamadim dün iyiydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…