Prenses aman boşver ya, oluyor böyle hatalar, ben bi keresinde ihale paketini yollamayı unuttum :roflol: daha nolsun.. ha ama aşkla ilgisi var mı diyorsan bence evet var...
kızlar cevap geldi ...gücümüzün yettiğince bişiylere ugraşıyoruz ...babam küçük bir otele ortak oldu ..benim param var 30 000 -40 000 tl civarı bi iş kurmak istiyorum ama neyi nasıl yapacagımı araştırıyorum ..dükkanı satamıyoruz ona çabalıyoruz (boş duran bi dükkanları var ondan bahsediyo )...boş durmuyorum anlayacagın ama bu aralar her sey çok kötü ..demiş....
erkekler kendilerine dönük yaşıyorlar birazda,herşeyi bizler gibi kolay paylaşamıyorlar yapıları böle,konuşturmak kolay değil,heleki böle para meselelerinde kız arkadaşlarıyla kendilerine yediremediklerinden dolayı konuşmazlar,bunlar maddi meseleler olduğundan hassaslar bu konuda.kimseye şeyi düşündürtmek istemezler,kız arkadaşıyla evlenicek ama maddi imkanlar yüzünden olmuyo dedirtmez sevgilisine bile.biz hemen koşa koşa anlatırız,ama onlar herşeyi açık edemezler kolay kolay
bende uyari aldim ama size yazabiliyorum yada cezami aldim bende tam anlamadim
Sagol canım
ıcımde bı sıkıntı var bı hüzün var yıne...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?