Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

hani yazılan mesajların kutucuğunda üstte sağda bir terazi var ya, ona tıklayacaksın, görüşüne katılıyorsan katılıyorum diyeceksin, kullanıcının da puanı artacak

monam günaydin canim nasilsin

dün gece yazdiklarin kafama dank etti monam bugün güne iyi basladim dünde bir güzel uyudum

Bana değer vermeyen kimseyi yanımda taşıyacak halim yok benim dün böyle yazmistin aynen böyle artik.... a.s.

öncelikle herkese günayınlar,güzel günler..:sm_cool:

ya jeli aklıma ne geldi,biz okuldayken birine bunu yapmıştık..yani resmiyle bilgilerini bir arkadaşlık sitesine koymuştuk(şimdi kız<mayın bana çoook geçerli bir nedenimiz vardı)
belki öyle birşeydir..
üstüne basmadan bence emin olma hayatım yaa

Kuzum bu kadar telefonlarda ağlayabilcek veya daha öncesinde ayrılınca arkadaş gibi görüşürüz diyebilecek bir durumdaydınız da neden ayrıldınız veya neden ayrısınız? Belki anlatmışsındır ama ben hatırlayamadım.

bilmiyorum canim siteye girdim en son ne zaman girdigi belli degil herkeste yaziyor iste bi kac saat önce yada bi hafta önce ama onda hic bisey yok ne arkadasi ne biseyi hic bisey yok biraz garibime geldi ama herseye hazirim artik canimi yakamayacak

sunu anladim oraya girmis cok ezik ve zavalli geliyor bana artik

gercek hayata benim gibi seveni bulamaz dalsin bakalim sanal aleme

gözümün düstügü yerde kalir

jeli ıyı edersın canım bosver takma hayatda en onemlı olan kısı ancak ınsanın kendısıdır....
sen kendıne kendı yoluna bak...sevgını hak eden bırı cıkar karsına ısallah...tabıkı hepımızın karsına..
kızlar dua edınde bana cıksın.......::)))))))))))

slm guzeller
ben geldım nasılsınız
ben ıyıyı bu ara pek gıremedım duramadım kk ada ne haberler var bakıyım topıgımızde

hoş geldin ebrucum

jelibonum artık önemsemesen bu konuyu diyorum, bak hala dilinden düşmüyor öyle böyle yapacağım diye. sen iç kahveni salla dertleri :dance:

hosbulduk canım nasılsın
jelı arkadaslık sıtesıne uye olmus dımı senınkı
ben buara burda sızı takıp edemedım
sen kendını cok yıpratıyosun y jelı

ben uzuluyom dıye uzuluyomuş yoksa duyguları azalmış 2 hafta önce asıkmş şimdi diilmiş görmek ıcın yalvarmayım diimi ona artık o da ıstemıyo uzgun görmeye dayanamıyomuş

evet hıc ustune dusme seven yalvarmadan doner
yeterkı ustune gtme kaybtme korkusu yasasın

umudum naber canı nerdesın gozukmuyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…