canim ben en son alti gün önce konustum o günde artik yokum dedim madem sevgili degiliz o günden beri bisey yok
googlede arastirdim bir arkadas sitesine üye olmus takip etmek icin bende girdim ama hic gelmedi görünmedi bu olay dahada yikti beni tabiki
artik kabullenip yoluma bakicam baska carem yok :çok üzgünüm:
kızlar cok kötüyüm hiç durmadan aglıyorum dün dayanamayıp msjlar attım aradı telde agladım ama gerı dönmesi ıcın diil özledigim için,ona da dedım gerı dönmeni geri dönmeyi ıstemıyorum sadece nasıl böle olduk dedım ama artık onu göremicek olmak koklayamıcak olmak cok canımı yakıyo napıcam kızlar yaa görmek ıstıyorum onu ilk ayrılıkta gorusuruz yıne arkadasca dıyodu ben yok dıyodum şimdi o da canımız dahada acır dıye istemıyo yalvarsam kabul eder mi acaba dıyorum ama bu kadar kucultmeye gerek var mı hala cok özel gelıyo bu ınsan bana ve ben bu özel ınsandan mahrum kalmış gibi hissedıyorum nolur nolur akıl verın cok fenayım ölcek gibiyimsenağlamasenağlamasenağlama
öncelikle herkese günayınlar,güzel günler..:sm_cool:
ya jeli aklıma ne geldi,biz okuldayken birine bunu yapmıştık..yani resmiyle bilgilerini bir arkadaşlık sitesine koymuştuk(şimdi kız<mayın bana çoook geçerli bir nedenimiz vardı)
belki öyle birşeydir..
üstüne basmadan bence emin olma hayatım yaa
saclarimi dümdüz yaptim simdi bir kahve yapicam kendime takmicam artik takmicam ...:tomato:.
Kuzum bu kadar telefonlarda ağlayabilcek veya daha öncesinde ayrılınca arkadaş gibi görüşürüz diyebilecek bir durumdaydınız da neden ayrıldınız veya neden ayrısınız? Belki anlatmışsındır ama ben hatırlayamadım.
nıl canım bosver ustune gtme duyguları azaldıysa
eger azalmamıssa zaten o senı bulur
dusme ustume
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?