ebrucum teşekkür ederim canım iyiki varsın,iyiki varsınız kızlar
salaklık olurmu ebrucum ask iştee maalesef dinlemıyo hiçbişeyy ayy kızlarr bugun hastaneye gittim ya ayy yakısıklı doktor görevli doluyduu hep beraber toplanıp orda gezıntıye cıkmamız lasımm benceeeeee:dance::dance:
26yım ebrucum sen :))
1 haftalik sevgilisinden ayrilan biri olarak bende aranizdayim artik kizlar
niiiilllllll,,,
bende ilaçlı böbrek filmi çektirdim, bişey yok yazmıştım, okudunmu ???
canım arada kacırmışım heralde kusura bakma bugun dalgınım birazz ay bende korkuyodum biraz olsun rahatladım cnm sonucumda iyi cıkar inşallah
bu arada bende 22 yaşındayım martta 23 olucam:)
benim odun(ay cok sevdim odun ismini:)) msj atmamış hala bu bence msj atsın diye numara yapıyom sandı iyide böle numaramı olur niye böbregimde 5 taş var dıyımki 3 derim 4 derim 5 nedirki amannnnnnnnnnnnnnnn o doktorları gordukten soraaa yol verr dıyorum odunumaa yol ver geceyım yol verrrrlaelaelaelaelae:dance:
hosgeldın canım
allah kurtarsın:jeyyar:
ugra valla:)ben hastanede nereye bakcamı şaşırdım cok yakışıklılar vardı ama ben gidip doktor yerıne bitane danışma görevlisini gözume kestirdim napiim cok yakışıklıydı zaten sırf onu görmek ıcın ilaçlı film cektircem sırnaşık şey şaka bir yana böbregimde taş oldugunu ögrenene kadar hersey guzeldii soradan ögrenıncee gözlerim aglamaklı dolu dolu olduu korkudan etrafımada bakamadım bidahaa delikafadulden ama bi daha radarlarımı iyice açıcam bu arada balık burcuyum canım her özelliginide taşırım maalesef aşırı duygusalımm :1no2:
Saol canim. Amiiin
Sizide kurtarsin. Muhabbet baya koyu burdaakaydirigubbakcemile
Saol canim. Amiiin
Sizide kurtarsin. Muhabbet baya koyu burdaakaydirigubbakcemile
ay kıyamam
herseyde bı hayır vardor bakarsın danısmadakıyle bıseler olur:asigim:
sen radarları acsengözlerimebaksanab
balık burclarını severım ben samımı bı arkadasım var balık ıyı olursunuz hihoyyyt
hoşgeldin cnm dicem hoş gelinmezz buraya pekk senin nasıl basladı nasıl bitti bi haftadaa ?anlatmak istersen dinleriz cnm
sağol canımm:)danışmadaki cocuk zaten bakıp duruyodu geçmiş olsun dedi ama bende surat bi karış garibim korkmuştur ay ama cok şekerdi göslüklü falandı ama böle pek efendi tipliydi anacım orda calısanlarıda özel secıyolar galibaaa özel imalatt ay ama benım ıcın ne soguk kız demiştir genelde tanımayanlar ilk anda öle dıyo maaleseffisfisfis
Cook sevinirim canim. Benim 2 ay once basladi 1 hafta once bitti. Ilk askim. 8 yil boyuncada unutamadigim tek askimdi. 6 yil aradan sonra tekrar bulduk birbirimizi ve yeniden basladik. Birbirimizi cok sevmemize ragmen olmadi yapamadikk.senağlama.. Ondan baska kimseyle yapamadim 8 yil boyunca, onu unutamadimda. Simdi tekrar bulmusken tekrar kaybetmek cook fena koydu bu kez:çok üzgünüm:
ya garıp ama kısmet ısı olmayınca olmuyo ıste
neden ayrıldınız
Dogru hersey kismet isi...
Sacma sapan nedenlerden. O Turkiyede ben Hollanda da. Msn de gorusuyoruz. Cok yanlis anladik biribirimizi. Yanlis anlamalirimizda tartismalarimiza neden oluyodu. En sonunda bitsin dedim sinirle. Bitti istesenağlama
belkı duzelır yıne
gercekten sevıyosanız ufak seylerle bıtırmeyın sevgınızı sahıp cıkın
kolay bulamıyo ınsan gonlune gore bırını
mucadele edıp sahıp cıkmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?