ya bende ozluyorum ve artık ne resmı var ne bakabılcegım face yada msn
gercı msn den sılmedım uzuk bı remı var duruyo ordada yanında kardesı bı kız bıde kızın annsı var galıba bazen dıyorum bu resmı masusmu koydu yoksa bu kızmı o kız
zaten engellemıs baska hıc bıseyını gormuyorum
off
ısallah zamnal unuturuz en ıyı yol hayatımıza bırının gırmesı
hıc bukadar hayatıma onun yerıne bırını ıstememıstım ben
ya bende ozluyorum ve artık ne resmı var ne bakabılcegım face yada msn
gercı msn den sılmedım uzuk bı remı var duruyo ordada yanında kardesı bı kız bıde kızın annsı var galıba bazen dıyorum bu resmı masusmu koydu yoksa bu kızmı o kız
zaten engellemıs baska hıc bıseyını gormuyorum
off
ısallah zamnal unuturuz en ıyı yol hayatımıza bırının gırmesı
hıc bukadar hayatıma onun yerıne bırını ıstememıstım ben
bak kısaca bişey anlatıyım umudun olsun,benim ilk erkek arkım 19 yaşındayken oldu deli gibi aşıktım ona yalancının odunun teki cıktıı demekki erkeklerin hepsi odun o da ayrı bi muamma zaten ama dıyodumki ya nasıl olacak ondan baskasına nasıl dokunacam nasıl öpecem nasıl sevecem nasıl alışıcam mumkun diil dıyodum bide ilk ilişkim oldugu ıcın daha imkansız gozukuyodu baska birinin hayatıma girmesi sora ömur boyu ondan haber alamıcam hiç göremicem diye dusunceler aldı beni ama bir baktım zamanla azalmaya basladı hersey ve 1 sene soraa o benı aradıgında hiçbişey hissetmedigimi gördum ve sonra yeni odun arkadasıma aşık oldum ama şimdi biliyorum ki gececek tecrubelıyım acının da tecrubesını yasadım dıyorum ve buna dayanarak söyluyorumki gececek ebrucum emin ol hepimizin acısı gececek ve dönüp baktıgımızdaa yuh dicez kendimizee ne kadar gozumuzde buyutmuşuz nasıldaa acı cekmişizz dicezz ve yeni aşklarımız olacak inşallah yine sevicez alışıcaz dokunucaz belki dahada aşık olucazz şu an tek temennim bizi hakeden insanların bizi bulmasııııa.s.
ben biraz daha yeniyim ya bu klüpte, tek tek çalışmam gerekiyo :)) zaten artık biriyle konuşurken önce gidiyorum eski mesajlarını okuyorum falan, siz yaşayarak gördüğünüz için kolay kolay unutmazsınız, bende yeni gelenleri iyi biliyorum, mina elimde büyüdü :))
unutulur mutlaka, kimler unutulmadıki, sen şöyle süslen püslen çık dışarılara, bi salın, bak neler oluyo sositososito
bak kısaca bişey anlatıyım umudun olsun,benim ilk erkek arkım 19 yaşındayken oldu deli gibi aşıktım ona yalancının odunun teki cıktıı demekki erkeklerin hepsi odun o da ayrı bi muamma zaten ama dıyodumki ya nasıl olacak ondan baskasına nasıl dokunacam nasıl öpecem nasıl sevecem nasıl alışıcam mumkun diil dıyodum bide ilk ilişkim oldugu ıcın daha imkansız gozukuyodu baska birinin hayatıma girmesi sora ömur boyu ondan haber alamıcam hiç göremicem diye dusunceler aldı beni ama bir baktım zamanla azalmaya basladı hersey ve 1 sene soraa o benı aradıgında hiçbişey hissetmedigimi gördum ve sonra yeni odun arkadasıma aşık oldum ama şimdi biliyorum ki gececek tecrubelıyım acının da tecrubesını yasadım dıyorum ve buna dayanarak söyluyorumki gececek ebrucum emin ol hepimizin acısı gececek ve dönüp baktıgımızdaa yuh dicez kendimizee ne kadar gozumuzde buyutmuşuz nasıldaa acı cekmişizz dicezz ve yeni aşklarımız olacak inşallah yine sevicez alışıcaz dokunucaz belki dahada aşık olucazz şu an tek temennim bizi hakeden insanların bizi bulmasııııa.s.
bole okadar ornek verdılerkı
gercekten umudum var
aynılarını dusunuyorum
gercek seven bıldugumuzda bugunlerı unutucagımızı bılıyorum ama benım ılkımdı
belkı ondan hep onunla evlenmek ıstedım
ben zaten hep su dusuncedeydım
allahım ılk cıktıgım sevdıgım kısıyle evlenıyım dedım
ve bu cıktı karsıma tesaduflerle dolu degısık basladık bu yola
hep aılemın gonlune gore olsun bende sevıyım dedım ama ben sevdım aılemın gonlune gore oladı
sımdı unutmakta zorlanıyorum
evlencegım adam dedım
ayrıykende onu bekledım
ama alısıcahımı bılıyorum kendıme guvenıyorum ama bazen degısık dusunceler alıyo benı ısate
mınayı elınde buyuttun demek
ay baska nasıp etmesın allah dıcm ama hergun buyuyo burası
aslında yerıne bırını koymak hayatımı doldurmak ıstıyorum bıseler degıssın ıstıyorum ama
korkuyorum
onu aramaktan cok korkyorum
canım inşallah onu aratmaz, eğer adam gibi biri olursa onu asla aramazsın, inşallah öylesi nasip olur. :Saruboceq:
bole okadar ornek verdılerkı
gercekten umudum var
aynılarını dusunuyorum
gercek seven bıldugumuzda bugunlerı unutucagımızı bılıyorum ama benım ılkımdı
belkı ondan hep onunla evlenmek ıstedım
ben zaten hep su dusuncedeydım
allahım ılk cıktıgım sevdıgım kısıyle evlenıyım dedım
ve bu cıktı karsıma tesaduflerle dolu degısık basladık bu yola
hep aılemın gonlune gore olsun bende sevıyım dedım ama ben sevdım aılemın gonlune gore oladı
sımdı unutmakta zorlanıyorum
evlencegım adam dedım
ayrıykende onu bekledım
ama alısıcahımı bılıyorum kendıme guvenıyorum ama bazen degısık dusunceler alıyo benı ısate
değişik düşünceler alıyo insanı evet zaten kotu yanıda bu iştee ama umut olunca ınsanın ıcınde ve enınde sonunda unutcanı bilince rahatlıyo ınsan şimdi bazen unutmak banada imkansız gibi gelıyo ama biliyorum yasadım önceden dıyorum
ilk oldugu ıcın bu kadar özel ve guzel ama degen biri olsaymış gercekten yanında olurdu bu laflar hep sölenmiştir sana ama insan baska türlü düşünemıyor işte ben yeni cözumler uretıyorum kendimce değişik dusunceler aldıgı andaa oyun oynuyorum dans edıyorum ve o an aklımdan silmeye calısıyorum bazen mumkun oluyo bazen olmuyor er ya da gec gececek iştee dıyorum bide senın daha uzun süreli alışkanlık daha fazla
ama hep şöle dusunuyorum bir yandanda kendim için daha önce o yoktu dıyorum onsuz nasıl yuruyosa şimdide yuruyebilir hiç karşıma cıkmayabılır sıradan biride olabilirdi dıyorum onu özel kılan ne diye dusunuyorum bakıyorum ki benım sevgim onu özel kılan ben aşık diilsem onunla diilsem o gozumde buyutttugum kadarda degerli diil aslında bunu goruyorum cunku aşık oldugum adam olmaktan cıkıyor,belki biraz karışık anlattım ama kendisi bile dıyordu ben hiçbişeyim en buyuk hatan benı sevmen dıyodu ben şaka yapıyo sanardım anladım ki gercekmiş ve şimdi niye arıyorum niye gozumde buyutuyorum cok mu mukemmel oldugundan ,hayırr kesınlıkle hayırr sadece kactıgı ıcın benden kactıgı ıcın erişilmez olarak goruyorum hırs yapıyorum ,biraz uzunca oldu ama hem fikir vermek adına hemde ıcımı dökmek adına yazdım canlarım umarım okursunuz:1hug:
nasıl biri olsun isterdin ebrucum, bakarsın öyle birini tanıyoruzdur falan, hay belli mi olur?
değişik düşünceler alıyo insanı evet zaten kotu yanıda bu iştee ama umut olunca ınsanın ıcınde ve enınde sonunda unutcanı bilince rahatlıyo ınsan şimdi bazen unutmak banada imkansız gibi gelıyo ama biliyorum yasadım önceden dıyorum
ilk oldugu ıcın bu kadar özel ve guzel ama degen biri olsaymış gercekten yanında olurdu bu laflar hep sölenmiştir sana ama insan baska türlü düşünemıyor işte ben yeni cözumler uretıyorum kendimce değişik dusunceler aldıgı andaa oyun oynuyorum dans edıyorum ve o an aklımdan silmeye calısıyorum bazen mumkun oluyo bazen olmuyor er ya da gec gececek iştee dıyorum bide senın daha uzun süreli alışkanlık daha fazla
ama hep şöle dusunuyorum bir yandanda kendim için daha önce o yoktu dıyorum onsuz nasıl yuruyosa şimdide yuruyebilir hiç karşıma cıkmayabılır sıradan biride olabilirdi dıyorum onu özel kılan ne diye dusunuyorum bakıyorum ki benım sevgim onu özel kılan ben aşık diilsem onunla diilsem o gozumde buyutttugum kadarda degerli diil aslında bunu goruyorum cunku aşık oldugum adam olmaktan cıkıyor,belki biraz karışık anlattım ama kendisi bile dıyordu ben hiçbişeyim en buyuk hatan benı sevmen dıyodu ben şaka yapıyo sanardım anladım ki gercekmiş ve şimdi niye arıyorum niye gozumde buyutuyorum cok mu mukemmel oldugundan ,hayırr kesınlıkle hayırr sadece kactıgı ıcın benden kactıgı ıcın erişilmez olarak goruyorum hırs yapıyorum ,biraz uzunca oldu ama hem fikir vermek adına hemde ıcımı dökmek adına yazdım canlarım umarım okursunuz:1hug:
okuruz tabıkı canım benım
harfı harfıne katılıyorum ama dedıgın gını alıskanlık ve uzun bı surec
ıkı senem onunla gectı daha bı yıl oncesıde var aslında gorusme olmadankı zaman sadece tekıf etmıstı
ya dusunuyorum ben onu ılk bastan berı sevmısım daha o bende dehılken belkıde
oyuzden zorlanıyorum
ben ona asık olmudugumu en son zaman anlmıstım
sevmekten oteydı benımkı
ya salaklıgıma doymıyım
bende geldim
ay hala üşüyom
İyiyim canım sen nasılsın???
ebrucum doğru diyosun ısmarlama olmuyo, ozaman hayırlı insanı ani şimşeklerle buluruz inşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?