Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Canim yaa. Yemin ederim sen boyle anlatinca bi tuhaf oldum.
Gecmisinizi bilmiyorum ama uzulme.. Inan tek bi gozyasimizi bile kimse haketmiyo.
Baksana adam dugunlere giderek, seni boyle uzerek nasil bi kisiligi oldugunu gosteriyo. Ne harab ediyosunki kendini burda.
Cook zor cok iyi anliyorum seni ama inan hickimse degmiyo:1no2:

jelim benim ; sen bunları onu sevdiğin için yaşadın... tekrar mutlu olmak istediğin ve buna inandığın için... ama oyuncak filan olmadın... o bilemiyor senin sevginin kıymetini... ne kadar üzsen de kendini bişey değişmiyor ... o yüzden düşünme bunları...

yok yok gayet normalsin. hatta hepimiz. bize bunları yasatanlar anormal...

kızlar burada payasınca kendimi biraz daha iyi hissetttim. belkide buraya girmesem msj atacaktım . simdi saati 3 ettim :) buda bi basarı benim için

Bende mesaj atmamak icin, aramamak icin kendimi nasil zor tutuyorum bi bilsen canimm. Yaa aramistim ozur diledim barismistik en son. O gunden sonra hic aramamasi mesajima karsilik vermemesi, bu belirsizlik öldürüyo benii:çok üzgünüm:

bende sırf burnu sürtsün diye kendimi tutuyorum. ama belkide o bir ohhh cekiyordur........ belirsizlik insana en cok koyan

Sahsen benim acimi hafifletirdi. Ama yapmazdim. Onun seviyesine dusupde kendimi ne kadar harab ettigimi gormesini istemezdim... Bazen hic umursamamak bile onlara en iyi cevap oluyo...

iste sırf bu yüzden msj atmak istemiyorum...

ben biraz hava alayım odamı toplayım tekrar gelecemm... görüsmek üzere...

jelibonn !!! yaa şu adama onsuz yaşayabileceğini göster, bak ozaman herkes daha mutlu olacak, belki ozaman o da senin kıymetini anlıyacak, ama ona sensizliğin ne olduğunu bi yaşat, bunu görsün, sende bu sürede başka şeylerle ilgilenmeye çalış, onu saplantı haline getirmemeye çalış, bence ona yaklaşmaya değilde ondan uzaklaşmaya çalış canım ya öyle mutlu olursun anca

jeli bunu yaptığında bu adam barışalım diye ağlayıp ; yalvarmaya başladı zaten... jelibon bunu başardı aslında... sadece şimdi hayal kırıklığına uğramak tekrar ; canını yaktı... ama evet bence de inanarak uzaklaşmaya çalışmak en iyisi gibi görünyor... bunun doğru olduğuna inanarak yani...

sizinkilerde kendini ıssız adam gibi gördü mü? benimki aynı ben diyordu

benimkide öle dediidelikafaduldenıssız adam filmini izlerken adama saymadığını bırakmadı ama sonra aynı sekılde bir ay sonra benı bıraktısırnaşık şeyartık guluyorum kızlar durumuma sadece guluyorum moda ıssız adam olmak seneye de aşık adam diye film yaparlar hepsi geri dönerr bizeeee sürünsünlerr sürüngenlerrkaydirigubbakcemile3kafamçokkarıştılaelaelaelaelae

yani işte benim demek istediğim de o, sadece ona göstermek için değil kendine de göstermeli onsuz yaşayabileceğini, hayatın başı değil sonu değil, bi adam işte, bissürü var onlardan...

herkese merhabalar kızlarra.s.benim odun bana msj atmadı yuh dedim sinirlenmeyi geçtim nefret ettim artık yaa burdada göruyoruz ki tezimiz dogruu erkeklerin hepsii odun ama oduna hakaret etmeyelim hmm odunlugun yeni adı ıssız adamlık oldu zatenn :jeyyar:

aferin canım gül zaten, halleri komik gerçekten, ne modacılarmış :))) hepsi de böyle bi film bekliyomuş, eskiden de böyleydiler hoş, tek değişen artık legalleşti saçmalıkları... saçma adamlar :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…