benimkide öle dediidelikafaduldenıssız adam filmini izlerken adama saymadığını bırakmadı ama sonra aynı sekılde bir ay sonra benı bıraktısırnaşık şeyartık guluyorum kızlar durumuma sadece guluyorum moda ıssız adam olmak seneye de aşık adam diye film yaparlar hepsi geri dönerr bizeeee sürünsünlerr sürüngenlerrkaydirigubbakcemile3kafamçokkarıştılaelaelaelaelae
Gez valla iyi gelir. Benimde hava almam lazim iyi gelicek ama cikamiyorum cok soguk buralar. Gurusuruz canim...
benimkide öle dediidelikafaduldenıssız adam filmini izlerken adama saymadığını bırakmadı ama sonra aynı sekılde bir ay sonra benı bıraktısırnaşık şeyartık guluyorum kızlar durumuma sadece guluyorum moda ıssız adam olmak seneye de aşık adam diye film yaparlar hepsi geri dönerr bizeeee sürünsünlerr sürüngenlerrkaydirigubbakcemile3kafamçokkarıştılaelaelaelaelae
gülesim yoktu ama güldürdün beni canımsırnaşık şey
o filmin cıkması beklersekk göz pınarlarımız kurur
kızlar slm
evı topladım bı bakıyım dedım
aksam mısafır var bıseler yapmam lazım mutfaga gıdıcem aklım sızde kalıyo
geldimmm fazla ayrı kalamadım. ankarada bugün hava cok güzel. bahar havası gibi
nasılsın canım ? annem de yemek için yardıma bekliyor beni... az sora gideceğim...
kızlar slm
evı topladım bı bakıyım dedım
aksam mısafır var bıseler yapmam lazım mutfaga gıdıcem aklım sızde kalıyo
Selam canim hosgeldin...
Bende bi birakabilsem burayi bi suru isim varda. Gidemiyorum.. Hos hicbisey yapmakda istemiyo canim zaten:1no2:
ben gerçekten kurudum artık üzülüp durmaktan ... düşnmemeye çalışıyorum artık... en doğrusu bu sanırım... son kararım bu ... bakalım :)
valla bende hep karar alıyorum ama ıkı gecedır aglayarak uyuyorum ıtıraf edıyım
onu dusunuyorum ona karsu degısık duygulardayım ama neden agladıgımı bende bılmıyorum
ve bugun onu bırıyle gorme dusuncesı kapladı benı ve cook korkuyorum hoc gormek ıstemıyorum onu
gorne ıhtımalım fazla
gercı 6ay olcak bıkrer uzaktan gordu ama gormıyım ya gorurdsem fena olurum bılıyorum haketmesede
sen sımdı bıse yapmak ıstemessın bılırım elın ayagın kalkmaz
bosver burda ol senın ıcın daha ıyı kafan dagılır yalnız kalma
Hic kalkmiyo hemde. Boyle oturdukcada onu aramak istiyorum. O da aramak istiyo biliyorum ama su gurur olmasaa.. Kalkip biseylerle ugrasirsam aklima gelmiycek ama onuda yapmak istemiyorum iste.
yaa zaten onu özlemeyi geçtik işte ınsanın içini acıtan bu onu ya görursem ya baskasıyla gorursem nasıl olur ne ederim dayanamam bu dusunceler canını yakıyo ınsanın
Hic kalkmiyo hemde. Boyle oturdukcada onu aramak istiyorum. O da aramak istiyo biliyorum ama su gurur olmasaa.. Kalkip biseylerle ugrasirsam aklima gelmiycek ama onuda yapmak istemiyorum iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?