Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Onlar döndügünde de biz issiz kadin oluyomusuz. Ne demek oldugunu anliyolarmis.kaydirigubbakcemile3
Boyle hepsini toplayip iyi bi sopa cekicen aslinda. Akillari baslarina gelicekklava:

ahh bi dönsee ben ona göstercem ne kız oldugumuuu görecek ıssız kadınlıga lüzüm yok ama ona yeni bi sıfat bulucammm ve film cekecemm SÜRÜNGEN ADAM :dance:

gülesim yoktu ama güldürdün beni canımsırnaşık şey

o filmin cıkması beklersekk göz pınarlarımız kurur

gülesim yoktu ama güldürdün beni canımsırnaşık şey

o filmin cıkması beklersekk göz pınarlarımız kurur

zaten o film çıkana kadar inşallah biz onları unutmuş oluruz...gül tabii canım yaa üzmee kendini cidden bu ıssız adamlık moda bak bende ayrılalı bir ay oldu ama yavas yavas gulmeye baslıyorum artık ve ben onu unutmaya basladıkca onun ne kadar degersiz oldugunu gözumde buyutenın ben oldugumu goruyoruma.s

ben gerçekten kurudum artık üzülüp durmaktan ... düşnmemeye çalışıyorum artık... en doğrusu bu sanırım... son kararım bu ... bakalım :)

geldimmm fazla ayrı kalamadım. ankarada bugün hava cok güzel. bahar havası gibi

Hosgeldin.:1hug:..
1 haftadir sinirden stresten kendimi acayip yiyeceklere verdim kilo vermeye calisirken 2 kilo almisim:çok üzgünüm: Bu gidisle daha da alicamm:mymeka:..
Nasil basa cikicam ben bununla yaa...
Bu 3 ayda yeniden o kadar alismisimki ona acayip boslukta hissediyorum kendimi. Inanirmisiniz hala gece yattigim kiyafetle duruyorum hicbisey yapasim yok. Oyle elimde telefon bakip duruyorumsenağlama

ben gerçekten kurudum artık üzülüp durmaktan ... düşnmemeye çalışıyorum artık... en doğrusu bu sanırım... son kararım bu ... bakalım :)

valla bende hep karar alıyorum ama ıkı gecedır aglayarak uyuyorum ıtıraf edıyım
onu dusunuyorum ona karsu degısık duygulardayım ama neden agladıgımı bende bılmıyorum

ve bugun onu bırıyle gorme dusuncesı kapladı benı ve cook korkuyorum hoc gormek ıstemıyorum onu
gorne ıhtımalım fazla
gercı 6ay olcak bıkrer uzaktan gordu ama gormıyım ya gorurdsem fena olurum bılıyorum haketmesede

yaa zaten onu özlemeyi geçtik işte ınsanın içini acıtan bu onu ya görursem ya baskasıyla gorursem nasıl olur ne ederim dayanamam bu dusunceler canını yakıyo ınsanın

sen sımdı bıse yapmak ıstemessın bılırım elın ayagın kalkmaz
bosver burda ol senın ıcın daha ıyı kafan dagılır yalnız kalma

Hic kalkmiyo hemde. Boyle oturdukcada onu aramak istiyorum. O da aramak istiyo biliyorum ama su gurur olmasaa.. Kalkip biseylerle ugrasirsam aklima gelmiycek ama onuda yapmak istemiyorum iste.

Hic kalkmiyo hemde. Boyle oturdukcada onu aramak istiyorum. O da aramak istiyo biliyorum ama su gurur olmasaa.. Kalkip biseylerle ugrasirsam aklima gelmiycek ama onuda yapmak istemiyorum iste.

ayy tahmin edıyorum yaa ben de boşlukta kalıp sürekli aramak isterdim ve arardımdaa ama noldu hiçbişeye yaramadı o yuzdenn bekle o arasın,sizde bikere umut var o yuzden şöyle düşün eninde sonunda arayacak erkekler böledir biraz merakta bırakırsan arar haa sen yapabildinmi nilay dersen hayır yapamadımdelikafaduldencok sabırsızdım bi de benı sevmedigini duymak yıkmıştı benı nasıl olsa bitti dedim ve aradım sırf sesını az da olsa duyabilmek ıcın ama bence senın ıcın en iyisi kafanı meşgul etmen sakın arama ve bekleee arayacak emin ol

yaa zaten onu özlemeyi geçtik işte ınsanın içini acıtan bu onu ya görursem ya baskasıyla gorursem nasıl olur ne ederim dayanamam bu dusunceler canını yakıyo ınsanın

canım ıyıyım sen nasılsın
canımı yakıyo cunku o evlencek baskasıyla gorusuyo suan belkı bugun hafta sonu bulusmuslardır
en kotusu bu sanırım arada3 kısı olması

askta gurur olmaz derler ama hepımız yapıyoruz malesef
ama nasıpse yıne hersey yoluna gırer ben ona ınanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…