Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

sevıyormuş ama aşık diilmiş bu nasıl oluyosa:1shok: ben ondan 2 sene boyunca hoşlandım platonik olarak sonraa mucize gibi bi araya geldik cok uzun diil canım 6 aylık bi beraberlikti 1 ay oldu ayrılalı 6 aydı ama cok seyler paylaştık dogum gunu hedıyelerını bile almıştım ayrılcamız aklımın ucundan gecmedigi için hepsi elimde patladı ama sırf utansın diye verdim hedıyelerını

canım senı beklerse eger gercekten sevıyo ve hakedıyo demektirr sen sadece sabırlı ollyerimseniben

kızlar yaa kıraçtan yoruldum adlı sarkıyı dinliyodum bi an kötu oldum özledim artık kokusu yok elleri yok dokunmak yok eski anıları hatırladım gögsüne yatardım öle hoşuna gittigini sölerdiki parkta saatlerce otururduk hiç konuşmadan elele bidaha hiç yaşanmıcak onunla bunlarr hayatımın en güzel gunlerıydı senağlamaama böle olcanı bilsen yaşarmıydın deseler yaşamazdım acısı daha buyuk cunku offf yaa ne diye girdi ki hayatıma madem gidecekti kusura bakmayın kızlarr tuhaflaştım bugun:1no2:

ben evde msjlar attim cok kötüyüm diye sonra agladim agladim disari ciktim aradim simdi antalyadaymis dayisindaydi amcasinin kizi evleniyor pek rahat konusamadi üzülme aglama filan dedi
off offff yaaa simdi dügünde o

jelibonum son yasananlari bilmiyorum ama bildigim bir sey varki bu baytarin seni haddinden fazla üzmesi...

he he ben geldim okuduktan sonra geçmiş sayfaları...
jelicim ya neler söylemek istiyorum baytarına seni böyle üzdüğü için,onun kadar duygusuz olamaz hiç bişey gerçiya
senem sende hoşgeldin barışırsınız umarım ne diyeyim,benimkide aramamdı hiç 2 aydır aradım msjlar attım adamda tık yok ayrılırken aynı şeyleri söylemişti,ben çok iyiymişim benden hiç bir sorunu yokmuş,fazlasıyla iyiymişim ama ben iyi olmak istemedim onu istedim sadece
böcüğümünde dediği gibi iyi olcam önce kendim iyi olcam he bu arada çok güzel bir pazar geçirdim önüme bakıcam artık

ben evde msjlar attim cok kötüyüm diye sonra agladim agladim disari ciktim aradim simdi antalyadaymis dayisindaydi amcasinin kizi evleniyor pek rahat konusamadi üzülme aglama filan dedi
off offff yaaa simdi dügünde o

niye agladıgını ona belli ettin canım. bana seni seviyormuyum bilmiyorum dediğinde bende aglamıstım ama bu bana hiç bisey kazandırmadı. keske kendimi tutabilseydim karsında bası dik bi kız görseydi

bunlar gercekten salak niye kendilerini süründürenlere takılıyorlar mutlu olmak sevilmek ellerinde ama kacırıyorlar fırsatı. biz aradıgımız siçin gözlerinde degerimiz yok. kendilerini üstün görüyorlar. onların canını okuyan süründürenlerede tapıyorlar. benimki bana artık üzülmek istemiyorum cok acı cektim yalvardım eski nisanlıma demişti. ve degmeyecek bir insandı dedi sonra sen cok iyisin diyip beni üzdüü... umarım cok pisman olur ve basını duvarlara vurur.......kötükedihüso

ay unuttum kim demişti
ıssız adam değil kafasız adam bunlar diye aynne öyle vallahi

birde benimki bana büyü yaptılar galiba kime ilgi duysam evliliği düşünsem sonradan soguyorum dedi. sorunu kendinde aramıyor. büyüye takmıs

delikafadulden hiçte güzeleceğim yoktu delikafaduldensırnaşık şey bu benim laleden daha betermiş delikafadulden hocaya gitsin ya

Büyü haa ahuahaha

benim zalak da böyle demişti heee

Büyü mü yapıldı bize ki bunları yaşadık diye zuhahaha

selam kızlar nasılsnz:?
ya bayadr takılamıom buralara...... ne var ne yok
inş hersey yolundadr
ebrucm monam böcüğüm fırtınam mintı pintm prensesım umudmm
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesınzzzzzzzzzzzzzzzzzz:??????

aman canim ne hocasi onlara söyle düzgün bir dayak lazim bence...
ancak kendilerine gelirler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…