Gercekten seviyoduysa bu 2 haftada bitebilecek bisey deyil canim. Bazen sorunlar oldugu zaman sevdigin insanida acina ortak etmek istemezsin, onuda uzmek istemezsin. Belkide o yuzden boyle bi yalan uydurdu sana.
Ama gercekten sevmediyse kafasi karisikmis, sorunlari varmis bunlarin hepsi bahane.
Ne kadar sure beraberdiniz? Ne zaman bitti sizinki?
Yok aramiycam canim. Suan icin cook engeller var önümüzde bunlarida sabrederek, anlayis gostererek asabiliriz ancak. Eger merak ediyosa, savasicak gucu varsa arar. Yada ben Turkiye ye gidene kadar bekler. Beklemezse zaten bosunaymis hersey...!!!!
ben evde msjlar attim cok kötüyüm diye sonra agladim agladim disari ciktim aradim simdi antalyadaymis dayisindaydi amcasinin kizi evleniyor pek rahat konusamadi üzülme aglama filan dedi
off offff yaaa simdi dügünde o
he he ben geldim okuduktan sonra geçmiş sayfaları...
jelicim ya neler söylemek istiyorum baytarına seni böyle üzdüğü için,onun kadar duygusuz olamaz hiç bişey gerçiya
senem sende hoşgeldin barışırsınız umarım ne diyeyim,benimkide aramamdı hiç 2 aydır aradım msjlar attım adamda tık yok ayrılırken aynı şeyleri söylemişti,ben çok iyiymişim benden hiç bir sorunu yokmuş,fazlasıyla iyiymişim ama ben iyi olmak istemedim onu istedim sadece
böcüğümünde dediği gibi iyi olcam önce kendim iyi olcam he bu arada çok güzel bir pazar geçirdim önüme bakıcam artık
delikafadulden hiçte güzeleceğim yoktu delikafaduldensırnaşık şey bu benim laleden daha betermiş delikafadulden hocaya gitsin ya
Büyü haa ahuahaha
benim zalak da böyle demişti heee
Büyü mü yapıldı bize ki bunları yaşadık diye zuhahaha
aman canim ne hocasi onlara söyle düzgün bir dayak lazim bence...
ancak kendilerine gelirler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?