E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
ecrin kuzum süpersin bugun seni daha da sevdim kuzucum ıslerım vardı giremedim.ama sızlerı bu topikte görünce çok sevindim süper yapmışsın.annenede cok sevındım canım benım.kanser degıl sonuçta Allah hepımızın annesıni çaresi olmayan hastalıklardan korusun kuzucum.seni çok seviyoyum ben buda ıcımden geldıopuyorumnanaktan
ben en buyuk desteklerımı erkek arkadaşlarımdan alıyorum kızlardan reelde hayır yok valla...
gel sen gel bızde daha ne cevherler var oo oooo oooo aklına bıle gelmezz opuyorumnanaktan
hele gulın anammm gulın ve ben burda oldugumuz surece agzından cıkan ılk buhranlı lafta yersın zopayı :mymeka:
hee bıde hayatamız var deryamız var onlarda gelsın bak cıdden aklına gelmez opuyorumnanaktan
bıtek solucan dan suphelıyım onu buraya sokmasakmı kız gulın mahveder bızııı burda da bı onu duzeltemedık kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
oyle yaa dur bak toplansın kızlarımız guzel gunler gecırıcez ınsallah bıttı artık uzuntulerımız eskıde kaldı kaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
cok guldum yaa :roflol:
damm bunalımlı tek bır laf yk söz :lepi:
benımkılerde hem okuyan hemde hayatı yaşayan tipler dün mesela aglarken gülmekten ölecektim nerdeyse düşün ağlamayı bırakıp kahkalar atıyordum manyaklar topluluğu diyorum sadece ben onlara.
kuzum ya sevgilileri var yada bırden cok beden arkadaşları var sonuçta hayat onların o yüzden kımseye bısey dıyemem,bak görüş i bu cocuk dıyemem ama bana söz veriyorlar bır sürü insanla tanıştırcaklar beğenmediklerimi sana postalarımkaydirigubbakcemile3
yanlız başlık ismi benden sabahtan çıkmıştı inanamıyorum ya başlığımı kapmışsın hızlı davranıpkaydirigubbakcemile3sositososito
hayataa :mymeka::mymeka::mymeka:
begenmedıklerını mı tühh yazık yazıkk istemiom ben bulurum :dilcikar:
kuzum kapmak dgl ole bı topıc acalım dedık ya ortak karar yanı sermaye senden ıs gucu benden :kedi:
kızlar anlatmayı unuttum (diğer topıcte akıl kalmadı kı laleden bska bısey dusunmez olmustuk )
Annecımın sonucları cıktı şüphelenılen hastalık yokmus baska bısey varmıs o da az bısey degılmıs ama olsun kanserden fln ıyıdır.. cok sukur yarabbım :Saruboceq:
6 aylık bı ılaclı tedavı uygulanıcak sonuc vermezse amelıyat olucak ama gerek kalmaz ınsallah.. hepınız destek oldunuz tşk ederım canlarım ya Şeniz
opuyorumnanaktanŞeniz
bu topiği açtığın için sana bu :hooray: ödülü vermeyi layık gördüm canımzemuszemuszemuszemus
şişt kızlar topiğe şaşıp kalanlar kulübü olacaz yakında sayenızde altta okuyacagınıza katılsanıza bsyler yazsanıza....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?