Sevgilisinden ayrlp, yeterince zldm artk unuttum Paalar gibiyim diyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar anlatmayı unuttum (diğer topıcte akıl kalmadı kı laleden bska bısey dusunmez olmustuk )
Annecımın sonucları cıktı şüphelenılen hastalık yokmus baska bısey varmıs o da az bısey degılmıs ama olsun kanserden fln ıyıdır.. cok sukur yarabbım :Saruboceq:
6 aylık bı ılaclı tedavı uygulanıcak sonuc vermezse amelıyat olucak ama gerek kalmaz ınsallah.. hepınız destek oldunuz tşk ederım canlarım ya Şeniz

sende var ya ben muthıs bı ışık goruorum bu hızla gıdersen onumuzdekı bu hafta 'o da kim 'die konusmaya bıle baslarsan supper bole devamm ŞenizŞeniz[/QUOTE]

:) evet var dimi dimi? kafa dağıtmaya ihtiyacım vardı işte bu çok güzel ya kaç tane erkek böle bir araya gelir birbirine destek verir kaydirigubbakcemile2
seviyorum sisi:)

:) evet var dimi dimi? kafa dağıtmaya ihtiyacım vardı işte bu çok güzel ya kaç tane erkek böle bir araya gelir birbirine destek verir kaydirigubbakcemile2
seviyorum sisi:)[/QUOTE]

Benım etrafımdakı erkekler genelde cucuk beyınlı oluor bu yuzden destek verıcek bı kapasıtelerı de yok kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ecrin kuzum süpersin bugun seni daha da sevdim kuzucum ıslerım vardı giremedim.ama sızlerı bu topikte görünce çok sevindim süper yapmışsın.annenede cok sevındım canım benım.kanser degıl sonuçta Allah hepımızın annesıni çaresi olmayan hastalıklardan korusun kuzucum.seni çok seviyoyum ben buda ıcımden geldıopuyorumnanaktan

ben en buyuk desteklerımı erkek arkadaşlarımdan alıyorum kızlardan reelde hayır yok valla...

bendeeee bendeeeee gel bıtane opım cıdden sevıom bende senı ŞenizŞeniz

kızlar bu topıcte gerceklestıremedıgımız bulusmaları bıle gerceklestırıcez Allahın ıznıyle..
yenı laleler bulucazz...
aldıgımız cicilerı hatta yaptıgımız makyajları bılem konusucazzz ohhh sefamm olsuunn :sm_cool:

ben en buyuk desteklerımı erkek arkadaşlarımdan alıyorum kızlardan reelde hayır yok valla...

sana destek veren erkek arkadaslarından ykmu bı tane bana gore olup bekarıı hayata bı bakın etrafına benım etrafımdakıler tam bır fıyaskoo cok okumusluktan beyınlerınde ıs kalmamıskaydirigubbakcemile3

solucan konusunda aynı fikirdeyim ne yazıkki:gitme:
tabı bzıde deryayla onu düzeltmeye uğraşıyoruz ama malesef hayır yok.sonunda ben açıp konuşcam cocukla o olcak valla görsek gizli nosunu alıcam ya düzel ya bas gıt dıye o kadar sınırım bozuluyor ama cocukta az degıl.dövmek geliyor bazen cocugu bulup içimden ama hepimiz paşalar gibi mutlu ve mesut hayatımızı devam ettırıyoruz..opuyorumnanaktanzemuszemus

benımkılerde hem okuyan hemde hayatı yaşayan tipler dün mesela aglarken gülmekten ölecektim nerdeyse düşün ağlamayı bırakıp kahkalar atıyordum manyaklar topluluğu diyorum sadece ben onlara.
kuzum ya sevgilileri var yada bırden cok beden arkadaşları var sonuçta hayat onların o yüzden kımseye bısey dıyemem,bak görüş i bu cocuk dıyemem ama bana söz veriyorlar bır sürü insanla tanıştırcaklar beğenmediklerimi sana postalarımkaydirigubbakcemile3

cıdden aslında kızım sucu yk cocuk arıza rahat bırakmıyor kı kız kendını toplarlasın klava:

yanlız başlık ismi benden sabahtan çıkmıştı inanamıyorum ya başlığımı kapmışsın hızlı davranıpkaydirigubbakcemile3sositososito

hayataa :mymeka::mymeka::mymeka:
begenmedıklerını mı tühh yazık yazıkk istemiom ben bulurum :dilcikar:

he valla cocuk mannak bende yazlığa gıdıyorum anacım benımkısını bır görsem şöyle bülent ersoy kılıklı kızdan sonra manken gıbı gelırım he ..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yanlız başlık ismi benden sabahtan çıkmıştı inanamıyorum ya başlığımı kapmışsın hızlı davranıpkaydirigubbakcemile3sositososito

kuzum kapmak dgl ole bı topıc acalım dedık ya ortak karar yanı sermaye senden ıs gucu benden :kedi:

hayataa :mymeka::mymeka::mymeka:
begenmedıklerını mı tühh yazık yazıkk istemiom ben bulurum :dilcikar:

kuzum şaka yaptım bunu dıyecegını bılıyordum hıc oyle olurmu bulsam adam gıbı yaşına uygun tanıştırırımda bızımkıler hep yaştan kaybeden tipler...malesef hayatı yaşamaktan karta kaçtılar.laelaelaelaelae

kuzum kapmak dgl ole bı topıc acalım dedık ya ortak karar yanı sermaye senden ıs gucu benden :kedi:

opuyorumnanaktanŞeniz
bu topiği açtığın için sana bu :hooray: ödülü vermeyi layık gördüm canımzemuszemuszemuszemus

şişt kızlar topiğe şaşıp kalanlar kulübü olacaz yakında sayenızde altta okuyacagınıza katılsanıza bsyler yazsanıza....

kuzuuumm inan ki çok sevindim yaa bak ne demiştim sana sabır bitanem annenin bişeyi çıkmıycak demiştim inan ki çok sevindim yaa inşallah ameliyata gerek kalmaz bak annen konusundada kafan rahat artık sana gülmek yakışır dimi lokumum

:) hayata çok hoşsun
benim zaten ona son sözüm söz veriyorum seni unutacağımdı eheheheheh
erkeklerin yanıldıkları nokta nedir biliyormusunuz kendilerine çok güveniyolar şuanda benim aptal sevgilim onu hiç unutamıyacağımı sanıyor ama çok yanılıyor onu intihar etmek istesem bunu başarabileceğimi bilmiyor ama bilecek

opuyorumnanaktanŞeniz
bu topiği açtığın için sana bu :hooray: ödülü vermeyi layık gördüm canımzemuszemuszemuszemus

çok duygulandımm hayatımın ılk plaketını bankamdan almıstım gecen sene,bu sene bos gectı dıe uzuluyodum senden de :hooray:geldıı Allah'ım cok mesut'umm :roflol::roflol::roflol:sgl cnm benım ŞenizŞeniz
şişt kızlar topiğe şaşıp kalanlar kulübü olacaz yakında sayenızde altta okuyacagınıza katılsanıza bsyler yazsanıza....

açımmı hemen soledıgın topıcı ablaa :roflol::roflol:
vardıya bole bı espırı kaydirigubbakcemile3
kızlar nıe yazmıonuz hayata ve benım ıcın mı actım bu topıcı :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…