E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
umarım yakın zamanda burada olurum:) daha 2gün oldu biteli bakalım
2 gun mu tamam senı cekırdekten yetıstırıcez oleyse hıc gıtme ayrılık tecrubelerımızle 1 haftaya kalmaz toparlarız senı kaydirigubbakcemile3
umarım yakın zamanda burada olurum:) daha 2gün oldu biteli bakalım
canlarım benımm hosgeldınız kızlar cok sıkılmıstık orda hergun aynı bandı gerı sarıp sarıp dınlıoduk
yedık bıtırdık kendımızı amann bu nee yeterrr bee :sm_cool:
ortım prensesım nasılsın cnm gorusemıoduk :dilcikar:
:))) oky zaten toparlanmaya çalışıyordum çok sevdiğim bu olayıkaydirigubbakcemile3
oyle yaa dur bak toplansın kızlarımız guzel gunler gecırıcez ınsallah bıttı artık uzuntulerımız eskıde kaldı kaydirigubbakcemile2olursun cnm yaa bizze takıl kafanı dağıtırsın zemuszemus
hoşbulduk şşekeriiimm ohh be hakkaten gülelim eğlenelim artık ne o öyle hep bi buhran Şeniz
Topiğiniz hayırlı olsun kızlar :)
Burada bi dene bunalımlı mesaj görürsem kötü içerikten şikayet ederim sizi :roflol: :roflol:
Topiğiniz hayırlı olsun kızlar :)
Burada bi dene bunalımlı mesaj görürsem kötü içerikten şikayet ederim sizi :roflol: :roflol:
gel sen gel bızde daha ne cevherler var oo oooo oooo aklına bıle gelmezz opuyorumnanaktan
hele gulın anammm gulın ve ben burda oldugumuz surece agzından cıkan ılk buhranlı lafta yersın zopayı :mymeka:
hee bıde hayatamız var deryamız var onlarda gelsın bak cıdden aklına gelmez opuyorumnanaktan
bıtek solucan dan suphelıyım onu buraya sokmasakmı kız gulın mahveder bızııı burda da bı onu duzeltemedık kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
oyle yaa dur bak toplansın kızlarımız guzel gunler gecırıcez ınsallah bıttı artık uzuntulerımız eskıde kaldı kaydirigubbakcemile2
gülınim saol canım benım...nabersın ıyımısın
ortıcım ecrınım...ıyım gulum sende ıyıısn haberlerı aldım ...herseyın hayrlısı dıyorum ...baska ne var ne yok ....napcez topıkte enerjı toplayıp dagıtalım:)))
gülınim saol canım benım...nabersın ıyımısın
ortıcım ecrınım...ıyım gulum sende ıyıısn haberlerı aldım ...herseyın hayrlısı dıyorum ...baska ne var ne yok ....napcez topıkte enerjı toplayıp dagıtalım:)))
mona direk kazene şikayet edelim burda bunalımlı msj yazanı :roflol:
kuzum güldürdün beni yaa ama hakkaten bende solucandan şüpheliyim kız onu düzeltmek için anam ağlıyo dilimde tüy bitiyo kız gelip yine özledim demiyomu üstümü başımı parçalayasım geliyo :roflol:
selam hatınlar napıosunuz bne unuttum valla hehhe iiim
o zaman ne diyoruz bizi üzenlerin canı cehenneme:) oh beeee iyi geldi
düşündükçe batıyoruz en dibe
selam hatınlar napıosunuz bne unuttum valla hehhe iiim
o zaman ne diyoruz bizi üzenlerin canı cehenneme:) oh beeee iyi geldi
düşündükçe batıyoruz en dibe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?