çok duygulandımm hayatımın ılk plaketını bankamdan almıstım gecen sene,bu sene bos gectı dıe uzuluyodum senden de :hooray:geldıı Allah'ım cok mesut'umm :roflol::roflol::roflol:sgl cnm benım ŞenizŞeniz
açımmı hemen soledıgın topıcı ablaa :roflol::roflol:
vardıya bole bı espırı kaydirigubbakcemile3
kızlar nıe yazmıonuz hayata ve benım ıcın mı actım bu topıcı :çok üzgünüm:
oyle cnm benım demek sabredınce dua edınce Allah hakkımızda hayırlısını verıyor..bınlerce sukurler olsun ben burda gulerek yazdıgımı sandıgınız bı cok seyı aslında annemden dolayı aglayarak yazıodum cok zor gunlerdı bı tek ısyserındekı arkadslarım bılıodu cok kotuyd.. hatta tatıle gıderken yolda annem yanımda ben basımı koltuga yazladım gerıye dogru kımseye bellı etmeden dakıkalarca agladıgımı bılırım.. o gunu unutmam mumkun dgl cok sukur Allah'ıma atlattık :Saruboceq:kuzuuumm inan ki çok sevindim yaa bak ne demiştim sana sabır bitanem annenin bişeyi çıkmıycak demiştim inan ki çok sevindim yaa inşallah ameliyata gerek kalmaz bak annen konusundada kafan rahat artık sana gülmek yakışır dimi lokumum
:) hayata çok hoşsun
benim zaten ona son sözüm söz veriyorum seni unutacağımdı eheheheheh
erkeklerin yanıldıkları nokta nedir biliyormusunuz kendilerine çok güveniyolar şuanda benim aptal sevgilim onu hiç unutamıyacağımı sanıyor ama çok yanılıyor onu intihar etmek istesem bunu başarabileceğimi bilmiyor ama bilecek
benim ilişkim biteli 2 gun oldu. daha çok başındayım.
ama kafa dağıtmak için güzel bi başlık :)
kımı sevmeye basladın :1shok:kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
meyan aynen oyle hatta onun arkadaşlarından bırılerı aramaya başladılar ne iş bılmıyorum normalde 2 yıldır görüşmediğim insanlar arıyorlar soruyorlar sevgılın varmı dıye cok eglenıyorum salak bu erkekler.ama bazıları çok şeker ya sanırım ben yenıden sevmeye başladım kızlar bana kızmayın ama:gitme:
buarada ben kaçar.ıyı haftasonları gülin sana da ıyı tatıller guzelım...
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:son olarak şunu soyluyorum 'vazgeçmezsen vazgeçilmez olamazsın ' buda topıcımızın açılıs sozu olsun kaydirigubbakcemile3
oyle cnm dusun dusun nereye kadar...
buarada ben kaçar.ıyı haftasonları gülin sana da ıyı tatıller guzelım...
ooo herkes burdaymis.dier topik nolcak :)
benide baya çekiştirmişsiniz.ewet biriniz onu arayıp haddini bildirin..
sağol cnm 1 hafta sonra görüşürüz opuyorumnanaktan
kız solucan hoşgeldin kuzum bak burda bunalım yok hele özledim falan demek hiç yok tamammı cnm
benim ilişkim biteli 2 gun oldu. daha çok başındayım.
ama kafa dağıtmak için güzel bi başlık :)
oyle cnm benım demek sabredınce dua edınce Allah hakkımızda hayırlısını verıyor..bınlerce sukurler olsun ben burda gulerek yazdıgımı sandıgınız bı cok seyı aslında annemden dolayı aglayarak yazıodum cok zor gunlerdı bı tek ısyserındekı arkadslarım bılıodu cok kotuyd.. hatta tatıle gıderken yolda annem yanımda ben basımı koltuga yazladım gerıye dogru kımseye bellı etmeden dakıkalarca agladıgımı bılırım.. o gunu unutmam mumkun dgl cok sukur Allah'ıma atlattık :Saruboceq:
özledim opuyorumnanaktan
:roflol:
Kızz yirim ben senııı :sm_cool:nuarada nıckın cok ılgınc bız sana ne dıye hıtap edıcezzz ??:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
:hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray:
ooo herkes burdaymis.dier topik nolcak :)
napıonuz bakalım dustum neten yıne geldım arada gıdıp gelıyo...
kutlama nezaman :)))
ver numarasını hayatayla bascaz onun evını bı guzel dovucezz :roflol:benide baya çekiştirmişsiniz.ewet biriniz onu arayıp haddini bildirin..
of ya cok karnım acıktı.2 gündür mantı sayıklıorum :sinifsinif:
hoşgeldin cnm sende gel zemuszemus
cnm benim yaa kıyamam sana ama bak artık ağlamak yok çok şükür iyi anneciğin:1hug: şimdi sıradaaa sana yeni lale bulmak var şöyle yakışıklı bi enişte bulursun inş.:Saruboceq:
bende gelıorumm :1shok:katil edicek bu kız beni :mymeka: allahım sana geliyorum :bbo:
bgn işler cok durgun we aksam 9 bçğa kdr burdayım.
karnımda aç,7den önce bişiler yiemioruz sipariş werelim dicem saat erken.
of 2 gündür mantı war aklımda deliricem.
yakısıklı kısmını ben hep buluom da bı turlu lale olma asamasına gelemıyoruz hep bı aksılık cıkıyo yaa allahım cıdden hep yakısıklı hos efendı ınsanlar cıkardı karsıma ama ya bırınının yası benden cok buyuk oldu yada benden cok küçük henuz hedefı tutturabılmıs degılım :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?