Sevgilisinden ayrlp, yeterince zldm artk unuttum Paalar gibiyim diyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim ilişkim biteli 2 gun oldu. daha çok başındayım.

ama kafa dağıtmak için güzel bi başlık :)

çok duygulandımm hayatımın ılk plaketını bankamdan almıstım gecen sene,bu sene bos gectı dıe uzuluyodum senden de :hooray:geldıı Allah'ım cok mesut'umm :roflol::roflol::roflol:sgl cnm benım ŞenizŞeniz

açımmı hemen soledıgın topıcı ablaa :roflol::roflol:
vardıya bole bı espırı kaydirigubbakcemile3
kızlar nıe yazmıonuz hayata ve benım ıcın mı actım bu topıcı :çok üzgünüm:

kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

meyan aynen oyle hatta onun arkadaşlarından bırılerı aramaya başladılar ne iş bılmıyorum normalde 2 yıldır görüşmediğim insanlar arıyorlar soruyorlar sevgılın varmı dıye cok eglenıyorum salak bu erkekler.ama bazıları çok şeker ya sanırım ben yenıden sevmeye başladım kızlar bana kızmayın ama:gitme:

buarada ben kaçar.ıyı haftasonları gülin sana da ıyı tatıller guzelım...

kuzuuumm inan ki çok sevindim yaa bak ne demiştim sana sabır bitanem annenin bişeyi çıkmıycak demiştim inan ki çok sevindim yaa inşallah ameliyata gerek kalmaz bak annen konusundada kafan rahat artık sana gülmek yakışır dimi lokumum
oyle cnm benım demek sabredınce dua edınce Allah hakkımızda hayırlısını verıyor..bınlerce sukurler olsun ben burda gulerek yazdıgımı sandıgınız bı cok seyı aslında annemden dolayı aglayarak yazıodum cok zor gunlerdı bı tek ısyserındekı arkadslarım bılıodu cok kotuyd.. hatta tatıle gıderken yolda annem yanımda ben basımı koltuga yazladım gerıye dogru kımseye bellı etmeden dakıkalarca agladıgımı bılırım.. o gunu unutmam mumkun dgl cok sukur Allah'ıma atlattık :Saruboceq:
:) hayata çok hoşsun
benim zaten ona son sözüm söz veriyorum seni unutacağımdı eheheheheh:D
erkeklerin yanıldıkları nokta nedir biliyormusunuz kendilerine çok güveniyolar şuanda benim aptal sevgilim onu hiç unutamıyacağımı sanıyor ama çok yanılıyor onu intihar etmek istesem bunu başarabileceğimi bilmiyor ama bilecek:D

oyle zaten kendılerını bulunmaz hınt kuması sanıolar ya ıste burda yanılıyorlar..
kızlar ben bunu anladım ne kadar acı o kadar aşk..
acı cektırıcen yuz vermıycen bak nasıl kosucaklar pesınden nasıl sevıcekler..
basıt bı ornek mınıkıme yk dedıkce ustume dusuyor.. cvp vermedıgım halde sabahtanberı kacıncı msj atısı... yanı kacan gercekten kovalanıo.. bende suan kendımı bısı sanıorumm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ama nabım oda o kadar dusmesın ustume :kedi:
neyse sadece bı ornektı bu sakın takılı kalıp cırlamayın bana :oklava:
son olarak şunu soyluyorum 'vazgeçmezsen vazgeçilmez olamazsın ' buda topıcımızın açılıs sozu olsun kaydirigubbakcemile3

oyle cnm dusun dusun nereye kadar...

kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

meyan aynen oyle hatta onun arkadaşlarından bırılerı aramaya başladılar ne iş bılmıyorum normalde 2 yıldır görüşmediğim insanlar arıyorlar soruyorlar sevgılın varmı dıye cok eglenıyorum salak bu erkekler.ama bazıları çok şeker ya sanırım ben yenıden sevmeye başladım kızlar bana kızmayın ama:gitme:
kımı sevmeye basladın :1shok:

buarada ben kaçar.ıyı haftasonları gülin sana da ıyı tatıller guzelım...

tmm cnm gorusuruz ıyı hafta sonları tatıle gıdenlerede ıyı tatıler Şeniz

son olarak şunu soyluyorum 'vazgeçmezsen vazgeçilmez olamazsın ' buda topıcımızın açılıs sozu olsun kaydirigubbakcemile3
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
:hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray:

hoşgeldin cnm sende gel zemuszemus

oyle cnm benım demek sabredınce dua edınce Allah hakkımızda hayırlısını verıyor..bınlerce sukurler olsun ben burda gulerek yazdıgımı sandıgınız bı cok seyı aslında annemden dolayı aglayarak yazıodum cok zor gunlerdı bı tek ısyserındekı arkadslarım bılıodu cok kotuyd.. hatta tatıle gıderken yolda annem yanımda ben basımı koltuga yazladım gerıye dogru kımseye bellı etmeden dakıkalarca agladıgımı bılırım.. o gunu unutmam mumkun dgl cok sukur Allah'ıma atlattık :Saruboceq:

cnm benim yaa kıyamam sana ama bak artık ağlamak yok çok şükür iyi anneciğin:1hug: şimdi sıradaaa sana yeni lale bulmak var şöyle yakışıklı bi enişte bulursun inş.:Saruboceq:

bgn işler cok durgun we aksam 9 bçğa kdr burdayım.
karnımda aç,7den önce bişiler yiemioruz sipariş werelim dicem saat erken.
of 2 gündür mantı war aklımda deliricem.

aynen yaa bende çok acıktım solucan mantı sevmem ama onu bile cnm istedi şimdi :roflol:

:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
:hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray:
Kızz yirim ben senııı :sm_cool:nuarada nıckın cok ılgınc bız sana ne dıye hıtap edıcezzz ??

ooo herkes burdaymis.dier topik nolcak :)

Diğer topıc allahından bulsun yedı bıtırdı bızı laelaelaelaelae

napıonuz bakalım dustum neten yıne geldım arada gıdıp gelıyo...
kutlama nezaman :)))

bende dıorum nereye kayboldu bu kızz :oklava:
bılmıorum cnm en kısa zamanda :dance:

benide baya çekiştirmişsiniz.ewet biriniz onu arayıp haddini bildirin..
ver numarasını hayatayla bascaz onun evını bı guzel dovucezz :roflol:

of ya cok karnım acıktı.2 gündür mantı sayıklıorum :sinifsinif:

ben dun mantı yedımmm cok ta guzeldı :1rolleyes:

hoşgeldin cnm sende gel zemuszemus

cnm benim yaa kıyamam sana ama bak artık ağlamak yok çok şükür iyi anneciğin:1hug: şimdi sıradaaa sana yeni lale bulmak var şöyle yakışıklı bi enişte bulursun inş.:Saruboceq:

yakısıklı kısmını ben hep buluom da bı turlu lale olma asamasına gelemıyoruz hep bı aksılık cıkıyo yaa allahım cıdden hep yakısıklı hos efendı ınsanlar cıkardı karsıma ama ya bırınının yası benden cok buyuk oldu yada benden cok küçük henuz hedefı tutturabılmıs degılım :çok üzgünüm:

katil edicek bu kız beni :mymeka: allahım sana geliyorum :bbo:
bende gelıorumm :1shok:

bgn işler cok durgun we aksam 9 bçğa kdr burdayım.
karnımda aç,7den önce bişiler yiemioruz sipariş werelim dicem saat erken.
of 2 gündür mantı war aklımda deliricem.

bugun bende mesaıdeyım 9 a kadar burdaım malesef cnm :sm_confused:

yakısıklı kısmını ben hep buluom da bı turlu lale olma asamasına gelemıyoruz hep bı aksılık cıkıyo yaa allahım cıdden hep yakısıklı hos efendı ınsanlar cıkardı karsıma ama ya bırınının yası benden cok buyuk oldu yada benden cok küçük henuz hedefı tutturabılmıs degılım :çok üzgünüm:

kuşum o zaman şöyle dua ediyim inş. yakışıklı,efendi,maddi durumu iyi,yaşı 22 25 olan bi damat adayı bulursunkaydirigubbakcemile3

Back
X