- 1 Şubat 2015
- 3.773
- 9.790
- 358
- Konu Sahibi lou salome
-
Yaa eşim seviyor onu. Eşim de ona pek çok konuda yardım etti. Mesela bi arabası vardı, onun satışı için yardımcı oldu. Kredisini yapılandırdı, hatta borç da verdi ama borcu dediği tarihte ödedi. Diyor ki sıkıntıları var, yoksa şimdiye çoktan evlenirdi. Çocuk hafif depresif, eşim maddi sorunları aşarsa depresyonu geçer diyor. Erkekler daha düz bakıyor.Yakışıklılığını belirtmek çok elzemmiş. Aşırı savurgan da olabilir, saçma bir yere para akıtıyor da olabilir. Eşinizin arkadaşıymış madem o ne yorum yapıyor?
Sıkıntı ama ne sıkıntısı? Borcu olabilir ama ne borcu?Yaa eşim seviyor onu. Eşim de ona pek çok konuda yardım etti. Mesela bi arabası vardı, onun satışı için yardımcı oldu. Kredisini yapılandırdı, hatta borç da verdi ama borcu dediği tarihte ödedi. Diyor ki sıkıntıları var, yoksa şimdiye çoktan evlenirdi. Çocuk hafif depresif, eşim maddi sorunları aşarsa depresyonu geçer diyor. Erkekler daha düz bakıyor.
Evet bunu söylemiyor adam. Yani bir tek bana anormal gelmiyor değil mi. Yani kız onun ağzına tükürse haklı bence...Sıkıntı ama ne sıkıntısı? Borcu olabilir ama ne borcu?
Eşiniz sevebilir, arkadaş olarak da iyi olabilir adam ama sevgili olarak ne olduğu ortada bence.Yaa eşim seviyor onu. Eşim de ona pek çok konuda yardım etti. Mesela bi arabası vardı, onun satışı için yardımcı oldu. Kredisini yapılandırdı, hatta borç da verdi ama borcu dediği tarihte ödedi. Diyor ki sıkıntıları var, yoksa şimdiye çoktan evlenirdi. Çocuk hafif depresif, eşim maddi sorunları aşarsa depresyonu geçer diyor. Erkekler daha düz bakıyor.
Söylesin isterse trilyon verir kız geri almamaya da razı olarak ama şu an mantıksız.Evet bunu söylemiyor adam. Yani bir tek bana anormal gelmiyor değil mi. Yani kız onun ağzına tükürse haklı bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?