- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.715
- 158
- Konu Sahibi lou salome
Borç verdiğim kimselerden borcumu bile isteyemiyorum millet 40 bin lira borç alıyor sevgilisinden ne gevşek insanlar var yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuk eline para geçtikçe veriyor kıza anladığım kadarıyla. Mesela bugün 10.000 lira geri ödüyor. Bir ay sonra 4000 lira istiyor örneğin. Yani kızı banka gibi kullanıyor :)Eşiniz sevebilir, arkadaş olarak da iyi olabilir adam ama sevgili olarak ne olduğu ortada bence.
Ne borcu olabilir bu kadar?
Ve insan sevgilisinden bu kadar para nasıl ister?
Arkadaşınızi saf bulmuş yiyor parasını geri vereceğini mi düşünüyor acaba hala para isteyen adamın?
Şimdi erkekler para yer oldu devir çok değişti çok,ailesi hiçbir uyarı yapmiyormu arkadaşınıza Allah bilir elden alıp veriyordur bide dava açamadım diyeMerhaba. Çocukluk arkadaşımı, canımı ciğerimi (kadın), eşimin bir arkadaşı (erkek) ile tanıştırdık. Aralarında bizim bile beklemediğimiz bir elektrik oldu. Bunlar aşık oldu, birliktelik yaşamaya başladılar. Çocuğun ailesi iyi bir aile. Hani aşırı zengin değiller ama anne baba okumuş. Ev, araba, yazlık falan var aileye ait. Sıkıntıları yok.
Birlikteliklerinin 6. Ayında çocuk, arkadaşımdan utana sıkıla 5000 lira istemiş. Kız vermiş. Ama nasıl aşık. Nolacak canım falan diye düşünerek. Sonra çocuk bundan ara ara bin lira, iki bin lira almaya devam ediyor. Bayaa bi 40.000 lirası çocukta. Çocuğun anlatamadığı bir borcu var sanıyorum. Ama çok ketum. Yani şuraya şu kadar borcum var, şu tarihte bitecek demiyor bir türlü. Ve çocuğun işi de gayet iyi aslında. Aylık geliri 17-18 bin civarı. Ona rağmen bütçesini toparlayamıyor.
Bizim kız diyor ki, artık isterken çok rahat istiyor. Yaa sanki üzerimde bozuk yok der gibi. Bana bi 3000 lira göndersene modunda.
Bana çok anormal geldi. Hem erkeğin kadından düzenli olarak para istemesi, hem sebebini anlatmaması, hem de artık rahatça istiyor olması.
Kızımız çok naif. Gaza getirmek istemiyorum onu ama bu iş patlar ve kavga ederler gibi. Olay size nasıl görünüyor?
Bu arada çocuk yakışıklı, efendi, sahip çıkan, toplumda sevilen, kızın ailesi ile tanışıp beğenilmiş biri. Çok enteresan.
Umarım paralarla ev alıyordur evlenince rahat etsinler diyeMerhaba. Çocukluk arkadaşımı, canımı ciğerimi (kadın), eşimin bir arkadaşı (erkek) ile tanıştırdık. Aralarında bizim bile beklemediğimiz bir elektrik oldu. Bunlar aşık oldu, birliktelik yaşamaya başladılar. Çocuğun ailesi iyi bir aile. Hani aşırı zengin değiller ama anne baba okumuş. Ev, araba, yazlık falan var aileye ait. Sıkıntıları yok.
Birlikteliklerinin 6. Ayında çocuk, arkadaşımdan utana sıkıla 5000 lira istemiş. Kız vermiş. Ama nasıl aşık. Nolacak canım falan diye düşünerek. Sonra çocuk bundan ara ara bin lira, iki bin lira almaya devam ediyor. Bayaa bi 40.000 lirası çocukta. Çocuğun anlatamadığı bir borcu var sanıyorum. Ama çok ketum. Yani şuraya şu kadar borcum var, şu tarihte bitecek demiyor bir türlü. Ve çocuğun işi de gayet iyi aslında. Aylık geliri 17-18 bin civarı. Ona rağmen bütçesini toparlayamıyor.
Bizim kız diyor ki, artık isterken çok rahat istiyor. Yaa sanki üzerimde bozuk yok der gibi. Bana bi 3000 lira göndersene modunda.
Bana çok anormal geldi. Hem erkeğin kadından düzenli olarak para istemesi, hem sebebini anlatmaması, hem de artık rahatça istiyor olması.
Kızımız çok naif. Gaza getirmek istemiyorum onu ama bu iş patlar ve kavga ederler gibi. Olay size nasıl görünüyor?
Bu arada çocuk yakışıklı, efendi, sahip çıkan, toplumda sevilen, kızın ailesi ile tanışıp beğenilmiş biri. Çok enteresan.
Ağzına tükürmek az kalır bence ,Evet bunu söylemiyor adam. Yani bir tek bana anormal gelmiyor değil mi. Yani kız onun ağzına tükürse haklı bence...
Yaa eşim seviyor onu. Eşim de ona pek çok konuda yardım etti. Mesela bi arabası vardı, onun satışı için yardımcı oldu. Kredisini yapılandırdı, hatta borç da verdi ama borcu dediği tarihte ödedi. Diyor ki sıkıntıları var, yoksa şimdiye çoktan evlenirdi. Çocuk hafif depresif, eşim maddi sorunları aşarsa depresyonu geçer diyor. Erkekler daha düz bakıyor.
Borç verdiğim kimselerden borcumu bile isteyemiyorum millet 40 bin lira borç alıyor sevgilisinden ne gevşek insanlar var yaa
Çocuk eline para geçtikçe veriyor kıza anladığım kadarıyla. Mesela bugün 10.000 lira geri ödüyor. Bir ay sonra 4000 lira istiyor örneğin. Yani kızı banka gibi kullanıyor :)
Konu 40 bin TL gevşek az kaldı bence ,Borç verdiğim kimselerden borcumu bile isteyemiyorum millet 40 bin lira borç alıyor sevgilisinden ne gevşek insanlar var yaa