Merhaba. Çocukluk arkadaşımı, canımı ciğerimi (kadın), eşimin bir arkadaşı (erkek) ile tanıştırdık. Aralarında bizim bile beklemediğimiz bir elektrik oldu. Bunlar aşık oldu, birliktelik yaşamaya başladılar. Çocuğun ailesi iyi bir aile. Hani aşırı zengin değiller ama anne baba okumuş. Ev, araba, yazlık falan var aileye ait. Sıkıntıları yok.
Birlikteliklerinin 6. Ayında çocuk, arkadaşımdan utana sıkıla 5000 lira istemiş. Kız vermiş. Ama nasıl aşık. Nolacak canım falan diye düşünerek. Sonra çocuk bundan ara ara bin lira, iki bin lira almaya devam ediyor. Bayaa bi 40.000 lirası çocukta. Çocuğun anlatamadığı bir borcu var sanıyorum. Ama çok ketum. Yani şuraya şu kadar borcum var, şu tarihte bitecek demiyor bir türlü. Ve çocuğun işi de gayet iyi aslında. Aylık geliri 17-18 bin civarı. Ona rağmen bütçesini toparlayamıyor.
Bizim kız diyor ki, artık isterken çok rahat istiyor. Yaa sanki üzerimde bozuk yok der gibi. Bana bi 3000 lira göndersene modunda.
Bana çok anormal geldi. Hem erkeğin kadından düzenli olarak para istemesi, hem sebebini anlatmaması, hem de artık rahatça istiyor olması.
Kızımız çok naif. Gaza getirmek istemiyorum onu ama bu iş patlar ve kavga ederler gibi. Olay size nasıl görünüyor?
Bu arada çocuk yakışıklı, efendi, sahip çıkan, toplumda sevilen, kızın ailesi ile tanışıp beğenilmiş biri. Çok enteresan.