Sevgilisinden para isteyen erkek

Böyle milletin tipine, aylık maaşına aldanıp kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez misali davranan kadınlara her şey müstehak. 40 bin tl ye çocuk okuturdu ne saçma bir şey bu. Hiç mi uyanmadı duruma? Gurur denen bir şey var seven bir erkek evli değilken o kadar yüklü miktarda borç isteyemez, gururuna yediremez. Hiç mi erkek görmemiş hayatında saflık değil bu başka bir boyut. Uyarsanıza arkadaşınızı hatta tez vakitte ayırın yani şok oldum konuya.

Son cümlenizde yakışıklı efendi sahip çıkan demişsiniz ya evet kızın olan parasına baya bi sahip çıkmış kız arkadaşınız da bir ver ili ver hesap sormamış mı 17 18 bin TL ni nabıyorsun sen diye ama kız sanki kaz gelecek yerden tavuk esirgemeyelim modunda galiba çocuk da tahminimce kumar oynuyor olabilir borç meselesine benzetemedim eğer madde bağımlılığı alıp satma durumları yoksa

Merhaba. Çocukluk arkadaşımı, canımı ciğerimi (kadın), eşimin bir arkadaşı (erkek) ile tanıştırdık. Aralarında bizim bile beklemediğimiz bir elektrik oldu. Bunlar aşık oldu, birliktelik yaşamaya başladılar. Çocuğun ailesi iyi bir aile. Hani aşırı zengin değiller ama anne baba okumuş. Ev, araba, yazlık falan var aileye ait. Sıkıntıları yok.

Birlikteliklerinin 6. Ayında çocuk, arkadaşımdan utana sıkıla 5000 lira istemiş. Kız vermiş. Ama nasıl aşık. Nolacak canım falan diye düşünerek. Sonra çocuk bundan ara ara bin lira, iki bin lira almaya devam ediyor. Bayaa bi 40.000 lirası çocukta. Çocuğun anlatamadığı bir borcu var sanıyorum. Ama çok ketum. Yani şuraya şu kadar borcum var, şu tarihte bitecek demiyor bir türlü. Ve çocuğun işi de gayet iyi aslında. Aylık geliri 17-18 bin civarı. Ona rağmen bütçesini toparlayamıyor.

Bizim kız diyor ki, artık isterken çok rahat istiyor. Yaa sanki üzerimde bozuk yok der gibi. Bana bi 3000 lira göndersene modunda.

Bana çok anormal geldi. Hem erkeğin kadından düzenli olarak para istemesi, hem sebebini anlatmaması, hem de artık rahatça istiyor olması.

Kızımız çok naif. Gaza getirmek istemiyorum onu ama bu iş patlar ve kavga ederler gibi. Olay size nasıl görünüyor?

Bu arada çocuk yakışıklı, efendi, sahip çıkan, toplumda sevilen, kızın ailesi ile tanışıp beğenilmiş biri. Çok enteresan.
Parasını almadan vermesin.
Bence para almak vermek ilişkinin ileri boyutunda guvendikten sonra çok çok normal.
Fakat son günlerde muge anlı izliyorum. Su an olsa vermem kimseye bir lira

Kumar, uyuşturucu, vb. bir sorunu olabilir. Belki de başka kız. Bu adamdan koca olmaz. 17-18 bin maaş yetmiyor, ayağını yorganına göre uzatmıyor, gurur yok. Nerden baksan tutarsız.

Dr sevgili tuzağı bu, kız dr. karısı olucam diye gözunu kapatip.ne gerekiyorsa verir erkek de işi görülene kadar kolunda gezdirir win-win karısmayin bence
Kız da doktor. Öyle bir durumu yok. Yani "doktor koca arayan öğretmen kız" ekolünden değil.

Burdaki mesele kızın statüsü değil, meslekler ne olursa olsun erkeğin bu yaptıkları.

Eşinizin arkadaşı büyük olasılıkla sanal kumar oynuyor..adamın ailesi de ne çok sevinmistir "bizim oğlan akillandi galiba 6 aydır bizden hiç para istemedi "diye ..genelde bu tür alışkanlıkları bagimlinin arkadaş çevresi bilir çünkü güle oynaya bahsederler ...kaza ile 3-5 bin TL kazansalar herkesi arayıp konuyu kazandıkları paraya getirirler ...hani geçen gün kaybettim ama bak bu gün kazandım şeklinde ..eşinizin bilmedigine emin misiniz?

Kız da doktor. Öyle bir durumu yok. Yani "doktor koca arayan öğretmen kız" ekolünden değil.

Burdaki mesele kızın statüsü değil, meslekler ne olursa olsun erkeğin bu yaptıkları.
Doktor kız zaten öyle herkesle evlenemez toplumda, en az doktor olmalıdır. O da ilk sayfada saydığınız özellikler artı kendisine denk saygın bir meslek etiketine kanmış belli ki. Yoksa bu zamana kadar bir şeyler oluyor deyip durdurmalıydı bu para akışını. Adam evlenince de böyle yapacaksa maaşı kumara akıtacaklar demektir.

%99 kumardır. Arkadaşım anlatmıştı onların şirkette bir mühendis varmış 15.000 maaşı olduğu halde ondan 300 bundan 1000 derken anlaşılıyor ne mal olduğu posta. Adam cvsi iyi olduğu için yine anlaşılana kadar hop başka yerde çalışmaya devam. Bi cacık olmaz bundan doktor kocam olacak diye yoldurmasın kendisini. 40.000tlyi insan kocasına zor verir.
Arkadaşlar kız doktor koca peşinde değil. Kendisi de doktor. Çocuğun başka artıları cazip gelmiş belli ki.

Baska doktor mu yok ne alaka yanı
Okadar egıtım gormus kadın kendıne bunu yaparsa mektep yüzü görmemiş kadına öte gıt deme luxumuz yok.
Dünyada tek doktor erkek bu mu
Demek böyle adamı kendıne denk görüyor
Hayırlı ugurlı olsun 👏👏👏

Benim de boyle bir arkadasim vardi. Sevgilisi olacak pislik evlenecegiz arabamiz olacak oraya buraya tatile gidecegiz biz artik aileyiz vs vs ile 3 bin 5 bin aliyordu kizdan. Bizim salakta evlenecek diye akli havalarda veriyordu paralari. Adam o kadar serefsiz biriydi ki tum hesaplari arkadasim oduyordu sozde o ev kredisi ödüyordu. Adam saat aldirdi eve esyalar aldirdi. Bir gun kavga cikardi ve kizi terketti. Sadece 3 bin lira odedi baska borcum yok dedi. Kiz en az 60 bin vermisti halbuki.
Bir erkek para istiyorsa hemen ayrilmak gerekiyor.
Benim çok çok eski sevgilim, benden para çalıyordu. Artı işsiz kaldığında ben bakıyordum ona. Kumar vardı, kadın vardı.
Benden çalıp başka bir kıza pırlanta yüzük aldı. Ayrılmak isterim tehdit vardı. Çok sevdiğinden değil para kaynağı gidecek diye. En sonunda kaçtım izimi kaybettirdim.Beni tehdit ettiği herşeyi yaptı. O gün bugün erkek 1 TL istesin batar bana.

İçimi döktüm biraz :eek:ama böyle tipler beni korkutur. Çünkü bunlar ne parayı verir, ne ayrılırsın yakanı bırakır çünkü senden alacağını biliyor senin bir zaafını yakalamış o bırakır mı.

Ya ben anlamadım

En yakın arkadaşım bana böyle anlatsa bi sarsarım kollarından tutup

Eeeeee ne yapıyormuş sor

Kusura bakma veremem de

Nereye harcıyorsun neden lazım de

Bi şeyler derim yani çatlarım arkadaşlık böyle bi şey

Eşime de derim ne ayak senin bu arkadaşın

Ya ben anlamadım

En yakın arkadaşım bana böyle anlatsa bi sarsarım kollarından tutup

Eeeeee ne yapıyormuş sor

Kusura bakma veremem de

Nereye harcıyorsun neden lazım de

Bi şeyler derim yani çatlarım arkadaşlık böyle bi şey

Eşime de derim ne ayak senin bu arkadaşın
Evet aynen, erkekler ev ortamına alacak, biriyle başgöz edecek kadar samimi oldukları arkadaşlarının ciğerini bilirler. Konu sahibi bu konuyu eşiyle konuşmalı en önce bilmiyorum diyorsa külliyen yalan.

Daha eşi olmadan niye bu kadar büyük paralar vermiş . 1000 küsürlerden bahsediyosunuz. İş başka aşk başka . Sürekli istemesi ve artık utanmaması da garip . Giden paranın geri geleceğini sanmıyorum ama daha da vermesin bende de artık kalmadı borcum var yok falan desin . Bakalım o zaman tepkisi ne olacak erkek kişisinin

Çok şaşırdım
Doktor arayan öğretmen kız ekolü diye bi sınıf olduğunu İlk defa duyuyorum

Back
X