Sevgilisinden para isteyen erkek

Benim çok çok eski sevgilim, benden para çalıyordu. Artı işsiz kaldığında ben bakıyordum ona. Kumar vardı, kadın vardı.
Benden çalıp başka bir kıza pırlanta yüzük aldı. Ayrılmak isterim tehdit vardı. Çok sevdiğinden değil para kaynağı gidecek diye. En sonunda kaçtım izimi kaybettirdim.Beni tehdit ettiği herşeyi yaptı. O gün bugün erkek 1 TL istesin batar bana.

İçimi döktüm biraz :eek:ama böyle tipler beni korkutur. Çünkü bunlar ne parayı verir, ne ayrılırsın yakanı bırakır çünkü senden alacağını biliyor senin bir zaafını yakalamış o bırakır mı.
Şükür kurtulmussun

Ben tam tersine doktor koca arayan doktor kız ekolünü duymuştum ama onu da lou salome lou salome kabul etmedi 😂
Meslek sahibi olması önemli tabi ama . Mesleğine-mesleğime göre seçen de ne biliyim 😂 Doktor-öğretmen olabilir ama insan olmayabilir yani alnında yazmıyor ki nerden bileceğiz . Karpuz mu bu vurunca ses çıksın

Benim çok çok eski sevgilim, benden para çalıyordu. Artı işsiz kaldığında ben bakıyordum ona. Kumar vardı, kadın vardı.
Benden çalıp başka bir kıza pırlanta yüzük aldı. Ayrılmak isterim tehdit vardı. Çok sevdiğinden değil para kaynağı gidecek diye. En sonunda kaçtım izimi kaybettirdim.Beni tehdit ettiği herşeyi yaptı. O gün bugün erkek 1 TL istesin batar bana.

İçimi döktüm biraz :eek:ama böyle tipler beni korkutur. Çünkü bunlar ne parayı verir, ne ayrılırsın yakanı bırakır çünkü senden alacağını biliyor senin bir zaafını yakalamış o bırakır mı.
Siz de çok çekmişsiniz. Üzüldüm. Kadınlar olarak bazen zaaf gösteriyoruz işte. Ama silkinmek lazım

40 bin nedir allah aşkına. ve durumları iyiyken neden böyle bir para istenir. bunun tek açıklaması çocuğun durumunun bahsettiği gibi iyi olmaması veya kumar ya da uyuşturucu batağına düşmüş olması. başka açıklaması olamaz.

Kız da doktor. Öyle bir durumu yok. Yani "doktor koca arayan öğretmen kız" ekolünden değil.

Burdaki mesele kızın statüsü değil, meslekler ne olursa olsun erkeğin bu yaptıkları.
Öyle bir ekol yok.Bir meslekte ki insanları genelleyip "koca arayan öğretmen kız " yaftası yapıştırmak ayıp bir şey.Doktorla evlenen öğretmenleri zan altında bırakıyorsunuz

Ben konu sahibinin direk öğretmenleri hedef aldığını düşünmedim. Eskiden “ kızımı doktorlar mühendisler istedi” kalıbına gönderme yaparak herhangi bir mesleği söylemek istediğini düşündüm. Tabi bu zamanda doktor eş isteyenin aklından şüphe ederim

Para konusunda da o yaşta parasını kazanan kadının bunu yapabileceğini aklım almadı bu sadece aşk olamaz erkekten de karşılığında birşey bekliyor olabilir mesela var olması

Zerrin hanımın boşandığı kocası mı bu adam aynı o:olamaz:
Hahahaha yok arkadaşım baya genç 26 yaşında henüz o değildir ve bu adam karısını 8 aylıkken Bırakmış arkadaşıma öyle demişti mafyayım falan diyordu arkadaşımı baya sindirmişti korkudan kız ağzını açamıyordu sürekli takip ediliyorum görüşmeyelim izleniyorum falan diyodu şizofren gibi bişiydi Allah korudu daha fazla zarar vermeden

Ben konu sahibinin direk öğretmenleri hedef aldığını düşünmedim. Eskiden “ kızımı doktorlar mühendisler istedi” kalıbına gönderme yaparak herhangi bir mesleği söylemek istediğini düşündüm. Tabi bu zamanda doktor eş isteyenin aklından şüphe ederim

Para konusunda da o yaşta parasını kazanan kadının bunu yapabileceğini aklım almadı bu sadece aşk olamaz erkekten de karşılığında birşey bekliyor olabilir mesela var olması
Doktor koca arayan öğretmen kız ekolü diyerek net bir şekilde demek istediğini ortaya koymuş bence gönderme falan yok çat diye demek istediğini ortaya söylemiş kendisi

Öyle bir ekol yok.Bir meslekte ki insanları genelleyip "koca arayan öğretmen kız " yaftası yapıştırmak ayıp bir şey.Doktorla evlenen öğretmenleri zan altında bırakıyorsunuz

“koca arayan öğretmen kız” yaftası yapıştırmanın neresi kötü ben anlamadım burada aşk istiyorum evlenmek istiyorum diye yüzlerce başlık var öğretmen koca arayınca neden kötü oluyor öğretmenler rahibe mi?

Doktorla evlenen öğretmen kadınlar neden zan altında kalıyor?

Örnek olarak kullanmış muhtemelen ama bir önceki mesajımda da yazdım hiçbir mesleğe bu yakiştırilmaz diye.. konu öğretmenden ziyade o ifadenin yersizliği..

arkadaşınız o verdiğini unutsun, o para gelmez, hiçbir ödeme yapmadan istemeye de devam eder. çünkü kız parasını isteyemez.
zaten adam kızın naifliğinin isteyemeyeceğinin farkında, onun için bu kadar rahat bana para göndersene diyor.
sevgililikte bu kadar para alışverişi olmaz, ayıptır. arkadaşınız olmasaydı parayı nereden bulacaktı.
cesaretlendirin, hesaplarım tutmuyor, ne zaman ödeme yapacaksın diye sorsun. o zaman durumlar netleşir.

“koca arayan öğretmen kız” yaftası yapıştırmanın neresi kötü ben anlamadım burada aşk istiyorum evlenmek istiyorum diye yüzlerce başlık var öğretmen koca arayınca neden kötü oluyor öğretmenler rahibe mi?

Doktorla evlenen öğretmen kadınlar neden zan altında kalıyor?
Bir meslekte ki insanları genelleyip başka bir meslekte ki insanlarla statüsü için evleneceğini söylemek ayıptır.Bunu da ben mi öğreteyim size

Bir meslekte ki insanları genelleyip başka bir meslekte ki insanlarla statüsü için evleneceğini söylemek ayıptır.Bunu da ben mi öğreteyim size

Bu konu yazılıp geçilse kimse öğretmenler statü istiyor olarak algılamaz şahsen ben algılamam. Ama aşşşırı bir alınganlık var öğretmenlerde kendilerini bu duruma kendileri düşüyor konudan çok saptık üzgünüm ama her konuda kıyıda köşede öğretmen kelimesi geçiyorsa direk saldırıya geçiliyor ki mühendis kadın da diyebilirdi konu sahibi benim için aynı algıyı oluştururdu.

Bunu da ben mi öğreteyim = düşük zeka belirtisi
hiç şaşmaz.

Bu konu yazılıp geçilse kimse öğretmenler statü istiyor olarak algılamaz şahsen ben algılamam. Ama aşşşırı bir alınganlık var öğretmenlerde kendilerini bu duruma kendileri düşüyor konudan çok saptık üzgünüm ama her konuda kıyıda köşede öğretmen kelimesi geçiyorsa direk saldırıya geçiliyor ki mühendis kadın da diyebilirdi konu sahibi benim için aynı algıyı oluştururdu.

hi

hiç şaşmaz.
Hakaret etmeden konuşamıyorsunuz sizinle daha fazla muhattap olmayacağım.

Normal insanlar eş,hayat arkadaşı arar.Koca aramak kelimesine takılmayan bunu normal gören kişiler ise para :)

Back
X