sevgilisini eşini beğenmeyen varmı aranızda ? (dış görünüş olarak )

onu seçen sensin unutma...istemiyorsan ayrıl arkadaşım sabaha kadar ağlayacağına hemde öyle büyük bir aşk yok diyorsun ...güzellik herkese göre değişir sonuçta çözüm yine sende ....tipine gıcık oluyorum diyorsan zaten ortada sevgi olduğunu sanmıyorum ...

Madem beğenmiyorsun neden sevgili oldun?Sonuçta bir hoşlantı olur ne biliyim,öyle sevgili olunur.Onu geçtim sevgili oldun hadi diyelim,madem beğenmiyorsun itici geliyor neden birlikte olmaya yakın şeyler yaşadın.
Bence bir bayan sevgilisini/eşini seviyorsa yakışıklılık-çirkinlik kavramı ortadan kaybolur.Sevgilisi onun gözüne mükemmel gelmeye başlar,tabi arada gerçek aşk/sevgi varsa..
Mesela ben sevgilimi çooooooook beğeniyorum. :)

Konuyu okuyunca gerçekten şaşırdım.
Sabahlara kadar ağlamak?
Bir erkeği görüntü olarak beğenmeyebilirsiniz bu oldukça normaldir, yaradılışları göze hoş gelmek için değildir çünkü.
Sadece biz kadınlar, göze güzel gelebilecek bir bedene sahibiz.
Buna rağmen evden çıkmadan giyim, takı, makyaj full maşallah.
Kuaförlere gidiyoruz, kendimizi değiştiriyoruz, bazılarımız estetik yaptırıyor.
Gariban erkekler napsın?
Yapacağı maksimum 3 şey var, biri güzel giyinmek , 2 saç traşı değiştirmek, 3 sakal veya bıyık :))

Benim de sevgilimle aramızda görüntü farkımız olduğunu söylüyorlar, ben bilemem o gözle çok bakmam ama giyimi gerçekten fenaydı tanıdığımda:)
Beraber alışverişe çıktık, hayatında hiç giymediği şeyleri denettirdim gayet de sevdi hatta şuan benden zevkli hale geldi diyebilirim, o beni alışverişe götürüyor.
Racon abiler gibi giyinen adam birden bire moda abidesine dönüştü, gidin trendleri ona sorun:)

Şaka bir yana, bu vahim bir durum.
Herkes güzel-yakışıklı olmak ister, bu Allah'tan gelen bir lütuftur ve yaradılan her şey de inanın zaten güzeldir.
Hiç ben çok güzel veya yakışıklı diye mutlu mesut sürdürülen bir evlilik görmedim, ay ne kadar güzelsin şirketimin müdürü ol diye bir söz duymadım.
Demek ki bunlar insan hayatında önemsiz, ve geçici kandırmacalar.
İnanın vahim bir durum sevgiliniz ve ona kendinizi mecbur durumda hissettiğiniz için size de.
Hiçbir zaman kimseye mecbur değilsiniz ve ayrıca o mecburiyeti size göre doğuran sebepler olduğunda sevgiliniz yine aynı görüntüdeydi.
Demek ki aşkınızda bir azalma, ya da sizde farklı beklentiler meydana gelmiş.
Sevgilinizin görünüşü için sabaha kadar ağlayacağınıza neden bu durum böyle oldu diye sabaha kadar düşünseniz çözümü bulacaksınız.

Cok garıııp begenmıyorsan neden sevgılı oldunuz yada sen boyle seylerın oldugunu duysandın sevgılın senı begenmıyormus fılanlar falanlar hosuna gıdermıydı? Sevmıyorsun bence zorlama

olduğu gibi kabul edersin,senin gözüne batan taraflarını görmezden gelirsin,aşk vardır çünkü,ama bi bakmışsın şımarmışş kendine bakmadan seni beğenmemeye başlamışşşş buna ne buyurursunuzz

olmadık ama ona yakın şeyler yaşadık

hem adamı beğenmiyorsun, hatta ileri gidip gıcık bile oluyorsun. Üstünede birlikteliğe yakın şeyler yaşıyorsun...
Peki amacın ne? beğenmediğin sevmediğin adamla neden berabersin ?
bu adamla nasıl bir gelecek planlıyorsun ?
planlamıyorsan neden birliktesin?

hangi kameraya el sallıyoruz :))))
şaka gibi hehe :))
sevgilim tipsiz diye gözlerim şişiyo ağlamaktan.Varmı böyle bişey arkadaşım ayrıl ozaman.
ağlancak başka bişey bulamadın herhalde.

Back
X