Sevgilisini, Nisanlisini, Kocasini bastan yanina yakistiramayanlarrr

öncedeN sevgilimi de yakıştıramamıştım yanıma yıllar önce 3 ay sokakta elini tutmadan gezmiştim. oysa yakışıklı ve 190 boyunda bir çocuktu ama saçları gürdü biraz kafasi büyük gibi duruyo diye yakıştıramıyordum

eşimlede aramızda biraz yaş farkı var, o Yüzden yanıma yakıştıramadım 4 ay filan onunda elini tUTMADAN gezmiştim.

öncedeN sevgilimi de yakıştıramamıştım yanıma yıllar önce 3 ay sokakta elini tutmadan gezmiştim. oysa yakışıklı ve 190 boyunda bir çocuktu ama saçları gürdü biraz kafasi büyük gibi duruyo diye yakıştıramıyordum

eşimlede aramızda biraz yaş farkı var, o Yüzden yanıma yakıştıramadım 4 ay filan onunda elini tUTMADAN gezmiştim.

Elini bile tutamayacak kadar begenmedigin kisilerle nasil beraber olup evlendiniz peki?

ben 1.60 sevdiğim canımın içi 1.67 ..

minik minik dolanıyoruz ortalıkta.:31::31:

aman yaa bi insanı gerçekten seviyorsanız güzel taraflarını görürsünüz.her şey kafanıza göre olmaz ki bu hayatta.

:19::19:

ki zaten hiç öyle düşünmedim.şöyle olsa böyle olsa diye.

boş şeyler

Biz sevmişiz yakıştırmışız..Gerisi boş...

Boşver be elalem ne derse desin
Hadi hadi hadi hadi
Hadi lilillilli yar :9:

Bir insanı gerçekten seviyorsan aklında fiziksel olarak her hangi bir acaba olmaz diye düşünüyorum..
Atıyorum kendin daha güzelsindir sevdiğin adamın çok yakışıklı olmadığını biliyorsundur.
Ama elalemin ne düşündüğü umrunda olmaz. Aşk böyle bir şey kusurlar göze batmaz..
Kusurlar göze batmaya başladığı an sevgi sorgulanmalı bence..
Aşk daha iyisini istememek o bana yeter diyebilmektir bence..:17:

Ben hemencicik anlatim:1:
:nazar:
Gördüm hemen asik oldum konusmasi durusu bana verdigi elentirikkkkk:1: yok böyle birsey dedim kendi kendime....:nazar:

Ama annnemmmmm hemen basladi yok sana yakismiyor yok sen daha güzelsin bilmem ne kim Kizini elin ogluna vermek isterki :34:.... Gecenlerde bir tanidik nisan resimimizi gördü o da dedi sen daha güzelsin ama önemli olan güzellik degil insanin birbirine uymasi vs önemli.:nazar: Birde benimki az sessiz sakin sinir damarlarinida ben aldirdim sorun kalmadi :1:

:nazar:Ben onu seviyorum o beni birbirimize sonsuz saygimiz var daha bir kere ordan kalk oraya otur dememistir bana....

:nazar:Seviyorum iste :17: geriside bossssss:34::nazar:

bende 2 ay önce nişanlımdan ayrıldım... herkes iyi olmuş yanına yakışmıyordu zaten, sen daha iyilerine layıksın diyor...
ama ben sadece kişilik olarak değerlendrmiştim yanılmışım çok şaşıttı beni.. 1 ay nişanlı kaldık bambaşka biri çıktı içinden nişandan sonra... biraz da kompleks yaptı sanırım şu yakışma durumunu...
ama yine karşıma biri çıksa yine tipe değil karakterine bakarım... nişanlımın karakteri böyle çıkmasaydı evlenirdim onunla...
benden daha adam gibi adam bulamadım bi gitti :D kendim baskın karaktere sahibim.. istiyorum ki yanımdaki erkek benden daha sağlam dursun offff:(

bende 2 ay önce nişanlımdan ayrıldım... herkes iyi olmuş yanına yakışmıyordu zaten, sen daha iyilerine layıksın diyor...
ama ben sadece kişilik olarak değerlendrmiştim yanılmışım çok şaşıttı beni.. 1 ay nişanlı kaldık bambaşka biri çıktı içinden nişandan sonra... biraz da kompleks yaptı sanırım şu yakışma durumunu...
ama yine karşıma biri çıksa yine tipe değil karakterine bakarım... nişanlımın karakteri böyle çıkmasaydı evlenirdim onunla...
benden daha adam gibi adam bulamadım bi gitti :D kendim baskın karaktere sahibim.. istiyorum ki yanımdaki erkek benden daha sağlam dursun offff:(

Vallahi bende senin gibi düsünüyordum basta yok adam gibi adam olsun bakisindan anlim ne demek istedigini vs. aman yok lazim degil en iyi erkek beni dinleyen sözüme kulak veren erkek...:1: Ben onunla beraber oldum olali daha cok konusmaya basladim:1: dirdirci oldum adeta :1: Hakkinda hayirlisi olsun insallah amin...

Vallahi bende senin gibi düsünüyordum basta yok adam gibi adam olsun bakisindan anlim ne demek istedigini vs. aman yok lazim degil en iyi erkek beni dinleyen sözüme kulak veren erkek...:1: Ben onunla beraber oldum olali daha cok konusmaya basladim:1: dirdirci oldum adeta :1: Hakkinda hayirlisi olsun insallah amin...

ah be cnm be bende öle dedim .. alttan alıyor, nazımı çekiyor filan fişman... adam ilk kavgada onunla memlekete tayinim çıksın diye evleneceğimi, işte maddi olarak daha güçlü diye bana sen kimsin lafları... adama anlamlandıramış onunla neden ilişki yaşadığımı bunlara bağlamış... gel de ayrılma.. atıverdim nişanı :(

ah be cnm be bende öle dedim .. alttan alıyor, nazımı çekiyor filan fişman... adam ilk kavgada onunla memlekete tayinim çıksın diye evleneceğimi, işte maddi olarak daha güçlü diye bana sen kimsin lafları... adama anlamlandıramış onunla neden ilişki yaşadığımı bunlara bağlamış... gel de ayrılma.. atıverdim nişanı :(

Allaha sükür evlenmeden cikmis gercek yüzü ortaya ne mutlu sana... Bizim komsu sey demisti en fazla alti ay dayanir erkek milleti sonra cikar gercek yüzleri ortaya... Bizimkilerin nisandan sonra cikiyormus benimki halen ayni demekki dügünden sonra cikicak :1:

Bizi herkes çok yakıştırıyor nişanlımla.
Ben sarışın o esmer ikimizde 1.78 boydayız.
Ben zayıfım nişanlım kalıplı.
Güzeliz beee :ssz:

Back
X