Sevgilisini öven arkadas

Nilnehir111

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2022
143
95
23
33
Merhaba
Benim bir arkadaşım var. Surekli nişanlısını övüyor. Rahatsız oluyorum. Allah başımdan eksik etmesin mükemmel bir insan. Çok seviyorum. Çok iyi biri. Bana çok değer veriyor. Beni çok seviyor. Hayattaki şansım. Bu tarz cümleler kullanıyor. Rahatsız oluyorum. Cevap vermiyorum ama sürekli övüyor. Nispet eder gibi tarzda konusuyor. Benim ilişkim iyi gitmiyor bunu bildiği halde böyle yapıyor. Canımı çok sıkıyor. Kıskançlık değil ama ben sevmiyorum sürekli bunları dinlemeyi. Cevap vermedigim halde devam ediyor her zaman. Artık bu durum beni sıkmaya başladı.

Bence kendi iliskisi de iyi gitmiyor.
Aksi halde bu kadar iyi olduğu konusunda vurgu yaparak konuşmaz.
İsanlar genel olarak eksik olduğu,eksik hissettiği konular üzerinde çok fazla konuşurlar.

Ben de bu şekilde düşündüm. İyi değil, iyi olduğuna inandırmak istiyor hem kendini hem etrafı.

Merhaba
Benim bir arkadaşım var. Surekli nişanlısını övüyor. Rahatsız oluyorum. Allah başımdan eksik etmesin mükemmel bir insan. Çok seviyorum. Çok iyi biri. Bana çok değer veriyor. Beni çok seviyor. Hayattaki şansım. Bu tarz cümleler kullanıyor. Rahatsız oluyorum. Cevap vermiyorum ama sürekli övüyor. Nispet eder gibi tarzda konusuyor. Benim ilişkim iyi gitmiyor bunu bildiği halde böyle yapıyor. Canımı çok sıkıyor. Kıskançlık değil ama ben sevmiyorum sürekli bunları dinlemeyi. Cevap vermedigim halde devam ediyor her zaman. Artık bu durum beni sıkmaya başladı.
Kıskanıyorsun, görüşmeyeceksin o zaman. Sen mutsuzsun diye herkes mutsuz mu olsun? Ya da tam tersi

Özel hayatını niye bu kadar ballandırarak anlatıyor ki?Senin ilişki durumunu bildiği halde böyle yapması çok düşüncesizce ve ayıp.Mesafe koy bence hatasını anlasın.

Yakın arkadasim
Yakın arkadaş özellikle sizin ilişkinizde sorun varken, nişanlısina methiyeler düzmez.

Ara ara arkadaşlar arasında eşlerimizle ilgili şeyler konuşuruz ama mesela bir arkadaşımızın eşiyle sıkıntıları var, onunlayken hiç eş muhabbeti olmaz. Kıyas yapar, kendini daha kötü hisseder diye. Arkadaşlık budur bence.

Sizin sorununuz olmasa bile sürekli nişanlı övmesi yine sıkıntılı.

Back
X