• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisinin yanında düşen.

disiua1905

Guru
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2008
2.327
104
323
İstanbul
Arkadaşlar birşey sorucam , sevgilisinin yanında ilk buluşmalarda düşen o kişiyle evlenirmiş kısmeti olurmuş onun doğrumu ? siz böyle birşey duydunuzmu :uhm: şeyy ben düştümde :utangac:

Arkadaşlar birşey sorucam , sevgilisinin yanında ilk buluşmalarda düşen o kişiyle evlenirmiş kısmeti olurmuş onun doğrumu ? siz böyle birşey duydunuzmu :uhm: şeyy ben düştümde :utangac:

allah iyiliğini versin emi herşeycim.kaydirigubbakcemile3Valla ben böle bişey hiç duymadım canımcım yaa..
İnşallah hakkında hayırlısı olur tatlımm...Seven sevdiğine kavuşur inşallahhhhhhhhhhihoyyythihoyyyt

valla benim eşim birinde düştü birinde yırttı heyecanlanmıs ondan olmus tabi şimdi evliyiz iştee
şimdiye kadar hiç duymamıştım :)

Ben bunu talihsizlik olarak gördümm ve anlattım bir çok kişiye hepsii aynı şeyi söylediii, batıl bir inanç olabilir nelere kaldık ama aklıımın bi köşesinde de kalmadı değil hani :utangac:

ben de düşmüştüm birinin yanında, duydum evleniyormuş canım, ben zaten evliyim artık :)

yanında düşen ne demek ben anlayamadım ?

devrııp yere mı düşen

e hayatım böle batıllara ınanırsan olur

dur bakayım ben düştüm müüüü ,,,,
e tabı
lıse mezunıyette cok ıcmıstım yanımda elımı tutuyodu cocuk arkadasım dusmeyım dıye
netekım dusmustum ama cocuk sımdı nısanlı baskasıyla hemzaten alakamız yktu..

merdıven altından gecmekten daha sacma bı batıl ınanc bu hayatım ınanma,
ama ınanmak ıstıyorsan tutmayalım lülülülülülü

sevgilisinin yaninda düsüpte evlenmeyen varmi peki?kaydirigubbakcemile3
o zaman görürüz bu inancin ne kadar dogru olup olmadiginisüprizzzzz..

ben ilk bulusmadada dustum halada dusuyorum ama bu kismetten degil benim sakarligimdan.cunku adamda bikti artik:roflol::roflol::roflol:

ay yok allah korusun oyle bi inanc istemiyorum ben. cunku eski sevgilimin yaninda ilk bulusmalarda düsmüstüm, hemide tam merdivenden inicekken ilk basamakta ayagim bi kaydi oturdum popo ustune terligimde firladi onun kafasina :roflol::roflol: ve suan 3 yildir o kisiden ayriyim ve boyle cok daha mutluyum yakami zor birakmistim yani o yuzden ben inanmiyorum buna inanmakta istemiyorum acikcasi :delphin:

hiç böyle bişey duymadım yanlız ben erkek arkadasımın yanında düşmüştüm ayrıldık..ne alakası war yer karlıydı kaydım:)

Çok ilginç kaydirigubbakcemile3
Ama düşmeden evlensek bence daha iyi :lepi:
Ben bi kez buza basmıştım düşüyordum az kalsın ama o görmedi çok şükür :roflol:
Oda bana bakarken kafasını çarpmıştı yürüyorduk beraber az gülmemiştim kaydirigubbakcemile3

Back
X