sevgilisiyle beraber uyumus uyanmıs olan arkadaslar

Evet ben de onu diyorum ya, masumca sarılıp aşk eşliğinde uyumayı abartıp namussuzlukmuş gibi gösteren insanlıktan uzak insanlar var. Eskiden olsa normal karşılardım bu cahilliği, o zaman değişik efsaneler, inanışlar , batıl inançlar varmış.Hani birlikte yatmayın, çocuğunuz olmaz vs gibi. Ama şimdi bu zamanda öyle batıl inançlar yok, çünkü teknoloji var , bol bol kitap var.

masalım aşktan anlamayana aşkı anlatmak zordur

Aşkın kıymetini bilenler yaşasın zaten aşkı ..

2011 doneminde yasiyoruz ee ne oldu cokmu degisik geldi donem olarak hangi donemde yasiyorsan yasa insan olmadigin surece istersen 2050 yilinda yasa ne fark ederki??

Doğru 2050 yılında yaşasan bile insan olmadıktan sonra neye yarar ki ?
Ama bence insan olmak insani duyguları içinde yaşamaktır.
Ve benim için en büyük insani duygudur aşk.

evet bende bunu demek istiyorum ama bazi arkadaslar dusunemekdikleri icin anlama kapasiteleri yetmedigi icin anlamaktan gucluk cekiyor
(A)

Evet, bence hiçkimse cevap vermesin.

Sevgilim.. Huzur bulduğum insan.. bi yatakta iki kişi uyumaya alışık olmadığımdan onunla kaldığım nadir gecelerde pek uyuyamam zaten çok dönerim onun elini tutmak sarılmak için uyur uyanık tavşan uykusu derler ya öyle bişey olur.. ama uyandığımızda gece uyuyamamış olmak hiç rahatsız etmez nedense :) sabah o uyandığında beni göğsüne alır öyle uyutur bide saçımı sever işte ona dayanamayıp huzurlu uykulara dalarım hep..
rabbim bu mutluluğu yaşadığım insanı ömrüme dahil eder inşallah..

Ben de asla uyuyamazdım odada bile birisi yatsa.
Ama onunla ilk uyuduğum geceden itibaren yanında öyle güzel uyudum ki.
Nasıl oldu diye uyurken düşündüm biz iki kişi uyumamıştık ki.

je bent een hoer dat snap ik wel hoor kk jood ga lekker bij hoerenstraat werken(A)

naar je moeder goed?

aan je moeder goed?

ya varya karışmayım karışmayım diyorumm ama dayanamıyorum.. ne yani şimdii buu?? hollanca bildiğini isbat edince, sana cahil diyenler utandı mı sanıyorsun? kusura bakma amaaa bu düşüncelere sahip olduğun için hem cahilsin hemdee egoları olan birisisin.. yoksa kendini türkçe olarak ifade etmekte zorlandığın için mi bu yola başvurdun, anlamadım ben? burda bir sürü insan yabancı dil biliyor zaten amaa herkes türkçe konuşuyor değil mii?? bir sürü şehit verdiğimiz şu günlerde, vatan için canını verenler için hiç olmazsa türkçemize sahip çıkalım..

Son düzenleme:

kızlar gecende hakim olamadım kendime bu tarz bi tartısmaya girdim 1 günlük ceza aldım.. yapmayın böle seler..

kendiminkine gelince..

4 yıllık erkek arkadasımın ailesi tatile gitmişti.. oda yalnız kaldı 2 hafta boyunca evde.
ev cok berbat falan diyodu.. geliim temizliim dedim (amacım cici kız olmak
gercekten gelirmisin dedi.. gittim bi güzel temizledim evi sonra dısardan lahmacun söyledik yedik..
sonra bana ben seninle evlencem biliyomusun dedi
vee sonuc olarak 2 yılllık evliyiz

Haha , ne mutlu Keşke biri de bana, ben senle evlencem dese Allah mutlu etsin canım benim.

Eline sağlık arkadaşım ne güzel yazmışsın.

Bir ev temizliğine tavladın tamamen desene adamı
Çok şekersiniz maşallah

bilin yani kızlar erkegin kalbine giden yol midesinden değil annesinin evinden geçiyor

Bilseydim annesinin evindeyken ben yapardım her şeyi
Kahvaltıyı bile hazırlayıp öyle uyandırdı.
Allahtan hala evlenmek istiyor
Önceden yazsaydın ben de okusaydım ya yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…