Peki siz kimlere söylediğini tahmin ettiniz ?
Peki siz kimlere söylediğini tahmin ettiniz ?
masalım aşktan anlamayana aşkı anlatmak zordur
2011 doneminde yasiyoruz ee ne oldu cokmu degisik geldi donem olarak hangi donemde yasiyorsan yasa insan olmadigin surece istersen 2050 yilinda yasa ne fark ederki??
aan je moeder goed?
naar je moeder goed?
Sitede türkçe dışı yazımların yanlış olduğunu biliyorsunuzdur umarım.
Aşkın kıymetini bilenler yaşasın zaten aşkı ..
Doğru 2050 yılında yaşasan bile insan olmadıktan sonra neye yarar ki ?
Ama bence insan olmak insani duyguları içinde yaşamaktır.
Ve benim için en büyük insani duygudur aşk.
Kendisi hollandaca, annemi soruyor. Kötü içerik e tıklıyorum. Ben küfürümü içimden edicem :)
je bent een hoer dat snap ik wel hoor kk jood ga lekker bij hoerenstraat werken(A)
naar je moeder goed?
aan je moeder goed?
ya varya karışmayım karışmayım diyorumm ama dayanamıyorum.. ne yani şimdii buu?? hollanca bildiğini isbat edince, sana cahil diyenler utandı mı sanıyorsun? kusura bakma amaaa bu düşüncelere sahip olduğun için hem cahilsin hemdee egoları olan birisisin.. yoksa kendini türkçe olarak ifade etmekte zorlandığın için mi bu yola başvurdun, anlamadım ben? burda bir sürü insan yabancı dil biliyor zaten amaa herkes türkçe konuşuyor değil mii?? bir sürü şehit verdiğimiz şu günlerde, vatan için canını verenler için hiç olmazsa türkçemize sahip çıkalım..
ya varya karışmayım karışmayım diyorumm ama dayanamıyorum.. ne yani şimdii buu?? hollanca bildiğini isbat edince, sana cahil diyenler utandı mı sanıyorsun? kusura bakma amaaa bu düşüncelere sahip olduğun için hem cahilsin hemdee egoları olan birisisin.. yoksa kendini türkçe olarak ifade etmekte zorlandığın için mi bu yola başvurdun, anlamadım ben? burda bir sürü insan yabancı dil biliyor zaten amaa herkes türkçe konuşuyor değil mii?? bir sürü şehit verdiğimiz şu günlerde, vatan için canını verenler için hiç olmazsa türkçemize sahip çıkalım..
kızlar gecende hakim olamadım kendime bu tarz bi tartısmaya girdim 1 günlük ceza aldım.. yapmayın böle seler..
kendiminkine gelince..
4 yıllık erkek arkadasımın ailesi tatile gitmişti.. oda yalnız kaldı 2 hafta boyunca evde.
ev cok berbat falan diyodu.. geliim temizliim dedim(amacım cici kız olmak
gercekten gelirmisin dedi.. gittim bi güzel temizledim evi sonra dısardan lahmacun söyledik yedik..
sonra bana ben seninle evlencem biliyomusun dedi
vee sonuc olarak 2 yılllık evliyiz
Haha , ne mutluKeşke biri de bana, ben senle evlencem dese Allah mutlu etsin canım benim.
bilin yani kızlar erkegin kalbine giden yol midesinden değil annesinin evinden geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?