Bilseydim annesinin evindeyken ben yapardım her şeyi
Kahvaltıyı bile hazırlayıp öyle uyandırdı.
Allahtan hala evlenmek istiyor
Önceden yazsaydın ben de okusaydım ya yahu
anca gördüm konuyu
bi ev maceramızda bizim evde oldu yani annemlerde
ben hastaydım üşüttüm bi ara domuz gribi vardı ya.. çok korkuyodu oda düğünümüze 1 ay vardı.
bize gelmişti annemde bizi bırakıp komsuya gitti
geldi yattı yanıma sana bişe olucaksa banada olsun dedi sarıldı onada bulaşsın diyebaya bi yattık öle annemin tıkırtısına kalktı hemen
ama tosuncuka hiç bişe olmadı
anca gördüm konuyu
bi ev maceramızda bizim evde oldu yani annemlerde
ben hastaydım üşüttüm bi ara domuz gribi vardı ya.. çok korkuyodu oda düğünümüze 1 ay vardı.
bize gelmişti annemde bizi bırakıp komsuya gitti
geldi yattı yanıma sana bişe olucaksa banada olsun dedi sarıldı onada bulaşsın diyebaya bi yattık öle annemin tıkırtısına kalktı hemen
ama tosuncuka hiç bişe olmadı
Tatlım seni Ekim ayı bölümünde okuyodumsimdi burada okuyunca çok hoşuma gitti ne güsel bı zamanlar evlilik heyecanları yaşarken simdi yeni umutlar seninle birlikte:) Allah seni eşini ve küçük yumurtanızı sonsuza kadar mutlu etsin inşallah..
hepimizi inşallah
buarada son bişi daha bana cocuklugumdan beri kiminle evlenmek istersin diye sorduklarında hep eşimi söylerdim.. ki o zmnlar tanımıyodum bile kendisiniçok azimliymişim
niye söylediysem içimden geldi birden
:)))) aynı mahallede filan mı yasiyodunuz.. Nerden taniyordun eşini.. Bu arada sana bı kaç bisi sorcam Ekim ayında cevaplarsan sevinirim.. Şimdik burda kızcağızların terbiyesini bozmayayım:))))))
Eminim çok güzel bir duygudur.
Ama bana yaşamak nasip olmadı.
İnşallah bir gün olur.
Eski sevgilime gelince, biz onla aynı yatağın içine gircez de, bütün bi gece bizim olcakta beni uyutcak???
Aman sabahlar olmasın mantığındaki bir erkekse , ne mümkün göğsünde uyumak !
ayyyyyyy ben çok güldüm buna cnm yaa ama yanlış anlama hoşuma gitti sadece o yüzden
konuya gelince valla tartışmaları okudum da sadece şunu yazmak istedim; ben O'nun yanında uyudum ve uyandım ve size bir şey söyleyim mi bunu tekrar yaşamak için şimdi her şeyimi verirdim... şu dünyada en huzurlu en mutlu anım, onun göğsüne yaslanıp uyuduğum andı... hatta o zaman da aklımdan tam olarak bunu geçirmiştim. ''Bundan daha büyük bir mutluluk var mı?'' diye
biz ayrıldık ve şimdi o yaşadığım anların güzelliğini çok daha iyi anlıyorum şimdi anlatırken bile mutlulukla doldu içim... keşke bir ömür boyu onunla uyansaydım...
neyse Allah herkese yaşatsın bu güzel anları inşallah gerçekten paha biçilemez zamanlar
Uyumaz miyimmm.....
Ayakta uyuttu beni, cok romantikti
Uyumaz miyimmm.....
Ayakta uyuttu beni, cok romantikti
bizede amin demek düşer21 yaşındayım , 3 - 4 tane sevgilim oldu.
Ama '' O'' başka , bambaşka ya.
Uyuduğum , uyandığım tek ''O''. Başka biriyle yaşamadım , Allah'ım yaşatmasında
Gerçekten seni seven biriyse aklından kötü birşey geçmiyor , çünkü zarar vermek istemiyor sana.
Benim Geçmişim , bugünüm , yarınım sadece ''O''
Birtek aşkımla uyudum , uyandım.
Hayatımda yaşadığım en güzel duygu bu işte.
Tarifi yok insanın sevdiğiyle uyumasının .
Her önüne gelenle yaşanmasından bahsetmiyorum.
Huzur O'nda , hayat O'nda.
Kollarının arasında mışıl mışıl uyumak.
İlk kaldığımız gece dönüp dönüp durmuştum , hatta ne ilk gecesiii yaklaşık bir 10 gece ben hep arkamı dönüp durdum gece boyu sarılması hiiiç eksik olmaz aşkımınSürekli üstümü örter gözü hep üstümde olur bitanemin. Şimdilerdeyse göğsünde uyuyorum , göğsünde uyanıyorum o kadar alıştım onun varlığına.Hem güven dolu hem de aşk dolu. 1 senedir beraberiz 23 kere kalmışız sanırım beraber.
Parfümünü yatağa sıkıyorum her gece o varmış gibi hissediyorum. Beraber kaldıktan sonra ayrıldığımız ilk gece yokluğu çok zor gelmiştir herzaman. :)
Ben ona her zaman -aşkım yaşasın bu gece seninle uyuycam dediğim de bana karşılık olarak -sabah seninle uyancam birtanem derdi.
Kısacası gece onunla uykuya dalmak , sabaha onunla uyumak.
Allah insana sevdiğiyle uyumasını nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?