Sevgilisiyle sürekli mesajlaşan var mı?

biz avea 5000 mesaj yapıyoruz sürekli mesajlaşıyoruz konuş konuş konu kalmıyor yakaydirigubbakcemile3

evet ben varımhihoyyyt
bizde vodafone 3000 sms kampanyasını yapıyoz..
sürekli konuşuyoz aşkımla:asigim:
zaten göremiyorum bari o olsun di mi ama?:gitme:

5000 yapıyoruz biz de ve 3000 tanesi falan gidiyor işte..

biz de 5000 mesaj yapıyoruz..farklı şehirlerde olduğumuz için çok mesajlaşıyoruz..bu aralar küsüz o kadar mesajlaşmıyoruz ama okuldayken çok fazla mesajlaşırdık

ben varım benkaydirigubbakcemile2onceden avea 5000 sms le mesajlasyoduk simdide turkcelle gectik ordan 10000 sms le mesajlaşyorz.hatta suanda bile mesajlasyoruzzemuszemus

ben varım benkaydirigubbakcemile2onceden avea 5000 sms le mesajlasyoduk simdide turkcelle gectik ordan 10000 sms le mesajlaşyorz.hatta suanda bile mesajlasyoruzzemuszemus

bütün gün mesajlassan da bitmez 10000 mesaj ya neler yaziysiyorsunuz -tatlicadiarzu-

bütün gün mesajlassan da bitmez 10000 mesaj ya neler yaziysiyorsunuz -tatlicadiarzu-

canım bitmiyo zaten ancak 2000 i gidiyodur.turkcelle mesaj icin gecmedik biz oylesine gecmiştik biz gectikten sonra bu kampanya basladi 3000 sms ti kampanya biz gectikten 1 ay sonra 10000 olddu bizde yaptık

bu kadar cok msjlasıosunuz ama hiç duydunuzmu fazla muhabbet tez ayrılık derler. simdi bana kızcaksınız ama inanın ileri zamanlarda beni anlıcaksınız. gerci anlamamanızı umarım. hep mutlu olursunuz insallah. ama biraz birbirinize özleme fırsatı verin derim.

canım bitmiyo zaten ancak 2000 i gidiyodur.turkcelle mesaj icin gecmedik biz oylesine gecmiştik biz gectikten sonra bu kampanya basladi 3000 sms ti kampanya biz gectikten 1 ay sonra 10000 olddu bizde yaptık

iyide verilen paraya yazik degilmi 10000 msj icin para verip sirf 2000 kullanmak, gerci ben bu sistemleri bilmiyorum almanyada oldugum icin

iyide verilen paraya yazik degilmi 10000 msj icin para verip sirf 2000 kullanmak, gerci ben bu sistemleri bilmiyorum almanyada oldugum icin

10000 sms 35 kontor eğer biz bu kampanyaya uye olmasak kat lat daha fazla kontorum gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…