Sevgilisiyle sürekli mesajlaşan var mı?

bana hak veren yokmu hiç yaniiii?

yani sabahdan aksama kadar konusmak mesajlasmak bilemem nasil olurda, günlük konusmak veya mesajlasmak gerek diye düsünüyorum sonucta birseyler paylasmak lazim

bana hak veren yokmu hiç yaniiii?

ben hak veriorum tatlım sana.. çok muhabbet tez ayrılık getirio.. ben hemen sıkılırım özlemek isterim öyle her dakka elimde tlf gezemiorum. allahtan sevgilim de bu konuda benim gibi düşünüo.. daha önceki ilişkilerimde bu hep problem oluodu.. her dakka msj yazmaktan parmaklarım ağriodu e yüzyüze gelince konuşacak bişi kalmamış.. ben sevgilimi özlemeliyim.. biz de gün içinde öyle fazla msjlaşmioruz. günaydın sefamız var bi. sonrasında akşam eve geldim yemek yedim falan.. bi de bi yere giderken cnm ben şuraya gidiorum haberin olsun.. bazen bi gün boyunca sadece iki üç defa msjlaştiimiz oluo. ama biz aynı şehirdeyiz ve haftada 3-4 gün buluşma imkanımız var. farklı şehirlerde olanlar için sık msjlaşmak çok çok normal:hulya:

yaw.. biz hiç mesajlaşmıyoruz..:)) sms atcağıma arar sesini duyarım diyo benimkisi bide 15dk 2 kntör olunca bizde günde 2-3 kere arıoz birbirimizi zaten okul oluncada sürekli birlikteyiz..

ilk zamanlar 5000 yetmiyodu 6 7 ay oleydi ki aynı okulda aksama kadar beraber olduğumuz halde sonralarda 3000 civarları aşağıya hiç inmedik 2 buçuk yılı geçti yani kısa bi zamanda değil

ben eskıden mesaj hastasıydım bı gecede 500kntr yerdım..benım kı mesajdan nefret eder..cok kavga ettık bu yuzden zamanında..ama artık bende sevmıyorum..sevgılımın de dedıgı gıbı mesaj atcagına ara hem sesını duymus olurum der..dogru dermıs
senı sevıyorum dıye msj attıgımda cvp yazmadıgını bılırım ara soyle der

benim ki de aramaz ha bire mesaj atar.. mesajlaşmak bi yerde iyi güzel ama onun da zamanı var. insan sevdiğinin sesini duymak istiyo.. saatlerce konuşmasın,bi 2 dakka arasın günaydın aşkım nasıl ya napıyo aşkım merak ettim sesini duyuyım desin,ama nerdeee.. arasın diye sabah beni 10 da uyandırır mısın aşkım diyorum . sabah bi kalkıyom ." aşkım hadi uyannnnnnnnnnnnnn" diye mesajla karşılaşıyom -tatlicadiarzu- gelde oynatma delikafadulden

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
cıddımısın yaaa uyandırmak ıcın msj mı atıyooo
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
cıddımısın yaaa uyandırmak ıcın msj mı atıyooo
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ah cekhu m ben neler çekiyom görün işte.o mesaj çekiyo, ben dert :roflol:

biz de avea 5000 sms kullanırdık aşkım askere gitmeden önce... mafoldumben
şimdi onun günaydın mesajı olmadan güne başlamak çok zor senağlama

Biz hem ararız hemde sürekli mesaj atarız.
Hatlarımız faturalı:)
ışte olduğu günler yoğunsa fazla arama yada msj atma olmaz:)
Evde olduğu günler ise buluşana kadar yine msj atarız:)

biz nişanlımla farklı şehirlerdeyiz..

gün içersinde 30-35 mesaj , 6-7 de konuşma yapıoruz..

günde bi iki tane ancak :bbo: bana kalsa hiç aramıyor sormuyorumm sositososito ona bırakıyorum herşeyi :umursamaz: o da gün içinde merak edip bi iki kere arıyo o kdr :hulya:

sürekli mesajlaşmak için işsiz güçsüz olmak lazım ..vakit kaybı olurdu telefon daha mantıklı ve anlamlı.....

benimki sabah günaydın msjı atar,öğle tatilinde bazen kısa bi arama yapar

akşam işten çıkarken ben çıkıyorum diye ,eve gelince de geldim diye msj atardı sonra da aramak konuşmak istemezdi ben de madem akşamalrı evdesin konuşalım ara ara isterdim ama bu yüzden çok kavga ettik hemde ayrı şehirlerdeydik

hafta sonları da aynıydı

aklıma geldi şimdi benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…