Sevgiliye atkı örmek ayrılık getiriyor örme diyorlar!!!!

cicadas

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
30
0
6
35
İzmir
Ne kadar batıl olsada sevdiceği söz konusu olunca çekiniyor insan duyan bilen var mı böyle bişey gerçekten var mı yaa daha ilk defa internetten duydum ben de pek bir heveslenmiştim örcem diye

Hiç güleceğim yoktu..

İlk kez böyle bir şey duyuyorum , yani ne alakası var..

Olayların olumsuz gidişatını objelere bağlamaktan ne zaman vazgeçeceğiz..

Hurafe bunlar hurafe ne yani canım askım nısanluma 1hafta içinde atkı ördum. Sımdı 1hafta icınde ayrılcazmı ? Amannnnnn cok sacma bence daha cok bağlanır. Benimki askım taktıkca yanımdaymıssın gıbı oluyo seni sarıp sarmalıyorym sanki dıo :)

Ne kadar batıl olsada sevdiceği söz konusu olunca çekiniyor insan duyan bilen var mı böyle bişey gerçekten var mı yaa daha ilk defa internetten duydum ben de pek bir heveslenmiştim örcem diye

ne kadar doğrudur bilmem ama bende bunu duymuştum bundan baya bi zaman önce bi sevgilim vardı atkı örmek istedim aramızda çok iyiydi atkıyı örmeye başladım daha yeni bitirmiştim ki tak diye ayrıldık ne olduğunu anlayamadım bile bir gün önce çok severken bir gün sonra ayrılık msjını aldım atkıyıda abime verdım bi seferde atkı örme niyetine girdim ama daha örmemiştim ayrıldık sonra bidahada kimseye atkı örmedim

ben örmüştüm hemde siyah.ördüğümde askere gidicekti.yeni barışmıştık sonra yine ayrıldık.askere gitmişti geldi.tekrar barıştık sonra yıne kavga ettık 2 yıl ne tel ne başka bişey sonra bu yıl tekrar görüştük bi mucize olmuştu ve buluşmaya gelirken benim atkımı takmıştı atmamış saklamış bende onun bana aldığı kolyeyı takmıştım.oda bende sasırdık .ve suan 2 haftadır yıne ayrıyız.bu sefer cok kararlıydı ama bilmiyorum artık nolucak.onu hala seviyorum hemde cok ama

Ben atkı örücem diye kör oluyodum be ayrılırsa kafasında paralarım valla
Hurafeden öte değildir bence atkıyla ayrılığın ne alakası varmış ki

Sevenler ayrılmasıın barışın ya umarım o da senin gibi seviyordur

uuuu seninki baya bi efsane olmuş

ben de ördüm iğrenç bir atkı 12 sene evvel ... eşim hala saklar ... nesnelere anlam yükleme canım ... :)))

Dimi bende o yüzden örmek istedim beni hissetsin yanında diye :3

uuuu seninki baya bi efsane olmuş

kaç yaşındasın bilmiyorum tatlım ama ben o zaman 18 falandım sanırım ilk gençlik yıllarım o zamanın aşkından nolsun diyorum şimdi tabi kocamı tanıdıktan sonra bence atkı tesadüf oldu

ben ördüm bekarken şimdi evliyiz inanmayın yahu mantığı vardır bu hurafenin yani bir hikayesi vardır eskiden bir kız örse atkıyı ee örerken görülür bitince başkasında kızın adı çıkar bir de iş olmazsa eyvah eyvah dillere düşer korkusuyla çıkmıştır kesin. Dur böyle diyelim kızın sevdiği varsa adı çıkmasın falan demişlerdir. çok pis batıl hikayesi yazarım

Sacma bunlar ya oyle olsaydi suan esimle evli olmazdim.ben evlenmeden once esime ormustum siyah cok begenmisti gozu gibi bakmis ben ordum diye sonrada evlendik zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…