İlk kez duydum bunu gerçekten. :44:
Hiç güleceğim yoktu..
İlk kez böyle bir şey duyuyorum , yani ne alakası var..
Olayların olumsuz gidişatını objelere bağlamaktan ne zaman vazgeçeceğiz..
Ne kadar batıl olsada sevdiceği söz konusu olunca çekiniyor insan duyan bilen var mı böyle bişey gerçekten var mı yaa daha ilk defa internetten duydum ben de pek bir heveslenmiştim örcem diye
ben örmüştüm hemde siyah.ördüğümde askere gidicekti.yeni barışmıştık sonra yine ayrıldık.askere gitmişti geldi.tekrar barıştık sonra yıne kavga ettık 2 yıl ne tel ne başka bişey sonra bu yıl tekrar görüştük bi mucize olmuştu ve buluşmaya gelirken benim atkımı takmıştı atmamış saklamış bende onun bana aldığı kolyeyı takmıştım.oda bende sasırdık .ve suan 2 haftadır yıne ayrıyız.bu sefer cok kararlıydı ama bilmiyorum artık nolucak.onu hala seviyorum hemde cok ama
ne kadar doğrudur bilmem ama bende bunu duymuştum bundan baya bi zaman önce bi sevgilim vardı atkı örmek istedim aramızda çok iyiydi atkıyı örmeye başladım daha yeni bitirmiştim ki tak diye ayrıldık ne olduğunu anlayamadım bile bir gün önce çok severken bir gün sonra ayrılık msjını aldımatkıyıda abime verdım bi seferde atkı örme niyetine girdim ama daha örmemiştim ayrıldık sonra bidahada kimseye atkı örmedim
Hurafe bunlar hurafe ne yani canım askım nısanluma 1hafta içinde atkı ördum. Sımdı 1hafta icınde ayrılcazmı ? Amannnnnn cok sacma bence daha cok bağlanır. Benimki askım taktıkca yanımdaymıssın gıbı oluyo seni sarıp sarmalıyorym sanki dıo :)
ben de ördüm iğrenç bir atkı 12 sene evvel ... eşim hala saklar ... nesnelere anlam yükleme canım ... :)))
Dimi bende o yüzden örmek istedim beni hissetsin yanında diye :3
uuuu seninki baya bi efsane olmuş
Sevenler ayrılmasıın barışın ya umarım o da senin gibi seviyordur
Ne kadar batıl olsada sevdiceği söz konusu olunca çekiniyor insan duyan bilen var mı böyle bişey gerçekten var mı yaa daha ilk defa internetten duydum ben de pek bir heveslenmiştim örcem diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?