Sevgiliye borç vermek

Üniversitede kayıt gününü parası olmadığı için kacıran eski pislik sevgilime kitaplarımı satıpta kayıt parası bulup ödetmiştim. Borçta değil işi görülsün diye yaptım. Arkadaşlarım olsa gene yaparım ama sevgiliye hayır. Sonra bana teşekkürü ağır saplantıları ve psıkopatlıkları olmustu. Kimse icin kendinizi zora sokmayın sevgililigin garantisi yok. Eşiniz sıkışır ona verirsiniz.

Bence vermeyin bende tel faturasını ödedim bi kaç kez yine fatura için göndermiştim falan ben nişanlanınca kargoyla bana göndermiş aldığım hediyelerin parasını falan gerizekalı.

Para vermek yerine çıktığınızda hesapları siz ödeyin. Ha illa para lazımsa verince mahçup olacağını düşünecek kadar güveniyorsanız 1yarım altın verin düğünümüzde geri isterim diye 🤗

ben teklif ederdim. almazdi buyuk ihtimalle ama yine de soylerdim yani. kabul ederse de verirdim cunku ne bileyim onu benim cozum bulabilecegim bir konuda sikintiya dusmus sekilde gormek uzer beni.

O kadar paranız olduğunu yeni mi öğrendi, ihtiyacı paranız olduğunu öğrendikten sonra mı oluştu?

Geri vermeyeceğini düşünerek verin, verecekseniz.
Hayır o param olduğunu bilmiyordu ihtiyacı da önceden vardı ama şu sıralar sıkıştı. Bana da borcumu ödeyemiyorum falan diye bahsetmedi bir şey yapacaktı ben gereksiz bulduğum için didikledim ne gerek var şimdi diye o yüzden söylemek zorunda kaldı

Ben vermezdim. Gecmiste eski esime o istemedigi halde sevgili iken parasi yok diye her sıkıstiginda para vermistim. Bunun altinda ezilir mi diye benim de korkum olmustu ama tam tersi evli iken hic kiymetim olmadi. Bir de evlenirken herseyi benim yapmam beklendi.
Sonra onun cok guzel bir isi oldu. Hadi sevgili iken durumu iyi degildi. Evlenip iyi bir isi olunca da durum degismedi.
Bosandik sonra. Bosanirken de herseyin onda kalmasini istedi.
Size gelinceye kadar yardim edecek akrabalari esi dostu vardir.

Sevgilinize borç verir miydiniz? (Kendisi borç istemiyor ama zor durumda kaldığını biliyorsunuz.)

Aslında beni düşündüren vereceğim para değil sadece bana karşı borçlu ve mahcup hissetmesi bir süre sonra ilişkimizi etkiler mi diye endişe ediyorum. Çünkü bir süre bana borçlu kalmış olacak.

Hadi bana akıl verin 🤗
Asla vermezdim .Bazı erkekler bu duruma alışıyor .Sürekli kadının iyi niyetini suistimal edebiliyor .Bence bu tür bir riske girmek bu zamanda ,riziko .

Sizinki pek güven vermedi bence de vermeyin😄 benimki borç istemedi ya ben kıyamadığımdan versem mi diye şeyapmıştım
Verme canım.Aynı şeyi zamanında ben yaptım, yıllar oldu ödemedi,ödemiyor.Sakın verme,istese bile param yok de.O kadar çok erkek varki böyle,kendilerini acındırıp parayı alan.Senden direk istese kafanın kurcalanacağını biliyordur,alttan alttan zordayım modunda sana sinyal gönderiyor.Çok pişman olursun yapma

Miktar 7 bin falan. Ben biraz biriktirmiştim o yüzden şimdilik etkilemez beni. Ama o hemen ödeyemez biraz sıkıntıda çünkü
7000 mi..asla vermezdim..hele hele sonra peşine düşeceğiniz parayı asla vermeyin.mesela ödemedi, ayrıldınız. .bu seferde parayı dert edeceksiniz.geri gelmezse sorun etmeyeceğiniz bir miktar verin

Güvenilirliğini sen bilirsin. Fakat istersen sor yardımcı olabilirim diye belki bekliyodur sormanı rencide oluncak bi durum yok zaten öyle dusunuyorsa tsk eder ama istemez..

Kızlar söylenmesi gerekeni söylemişler canım. İyi niyetli düşünüyorsunuz ama ne bileyim insanoğluna güven olmuyor, alışıp rahata bindirebilir, hiç ödemeyebilir vs. Benim de en büyük korkularımdandır maddi olarak suistimal edilmek, şimdiye kadar başıma gelmedi ama öldüm bittim diyen birini görünce kendimi bırakıp ona üzülmek sonra da kendime kızmak gibi malca bir huyum var :olamaz: Her şeye hemen atlamamayı öğrenmek lazım. Erkeklere güven sorunu yaşamamın bir sebebi de budur, yeni nesilde çok var bir de bu yiyicilik.

Kocama bile vermem, evliligimizin ilk ayinda kendisine 100 euro vermistim daha geri vericek. Euro da aldi basini gidiyor bir dunya oldu odesin diye bekliyorum bakalim. Hayir 100 lira olsa neyse de euro olunca kafam karisiyor bekliyorum ister istemez.
😀😀benim eşimin benden 50 istyor yarın verirm diye alıyor bende faiz koyıyorum 100 olarak geri alıyorum sende faiz koy

Back
X