- Konu Sahibi pamuksuzseker
Bence hiç o topa girme alır ödemez gider aldatır ayrılır seni maddi anlamda kullanmış olur.
Erkekler fedakar kızları sevmiyor maalesef.
Erkekler fedakar kızları sevmiyor maalesef.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır o param olduğunu bilmiyordu ihtiyacı da önceden vardı ama şu sıralar sıkıştı. Bana da borcumu ödeyemiyorum falan diye bahsetmedi bir şey yapacaktı ben gereksiz bulduğum için didikledim ne gerek var şimdi diye o yüzden söylemek zorunda kaldıO kadar paranız olduğunu yeni mi öğrendi, ihtiyacı paranız olduğunu öğrendikten sonra mı oluştu?
Geri vermeyeceğini düşünerek verin, verecekseniz.
Borcundan ailesinin haberi yok biraz da o yüzden yardım etmek istedim zatenAmca, dayi, kardes, arkadas, banka gibi baska secenekler yok mu?
Ben 7 bin vermezdim. 300 500 olsa verirdim geri de almazdim.
Asla vermezdim .Bazı erkekler bu duruma alışıyor .Sürekli kadının iyi niyetini suistimal edebiliyor .Bence bu tür bir riske girmek bu zamanda ,riziko .Sevgilinize borç verir miydiniz? (Kendisi borç istemiyor ama zor durumda kaldığını biliyorsunuz.)
Aslında beni düşündüren vereceğim para değil sadece bana karşı borçlu ve mahcup hissetmesi bir süre sonra ilişkimizi etkiler mi diye endişe ediyorum. Çünkü bir süre bana borçlu kalmış olacak.
Hadi bana akıl verin![]()
Verme canım.Aynı şeyi zamanında ben yaptım, yıllar oldu ödemedi,ödemiyor.Sakın verme,istese bile param yok de.O kadar çok erkek varki böyle,kendilerini acındırıp parayı alan.Senden direk istese kafanın kurcalanacağını biliyordur,alttan alttan zordayım modunda sana sinyal gönderiyor.Çok pişman olursun yapmaSizinki pek güven vermedi bence de vermeyinbenimki borç istemedi ya ben kıyamadığımdan versem mi diye şeyapmıştım
7000 mi..asla vermezdim..hele hele sonra peşine düşeceğiniz parayı asla vermeyin.mesela ödemedi, ayrıldınız. .bu seferde parayı dert edeceksiniz.geri gelmezse sorun etmeyeceğiniz bir miktar verinMiktar 7 bin falan. Ben biraz biriktirmiştim o yüzden şimdilik etkilemez beni. Ama o hemen ödeyemez biraz sıkıntıda çünkü
Borcundan ailesinin haberi yok biraz da o yüzden yardım etmek istedim zaten
Kocama bile vermem, evliligimizin ilk ayinda kendisine 100 euro vermistim daha geri vericek. Euro da aldi basini gidiyor bir dunya oldu odesin diye bekliyorum bakalim. Hayir 100 lira olsa neyse de euro olunca kafam karisiyor bekliyorum ister istemez.