Sevgiliye borç vermek

Sevgilinize borç verir miydiniz? (Kendisi borç istemiyor ama zor durumda kaldığını biliyorsunuz.)

Aslında beni düşündüren vereceğim para değil sadece bana karşı borçlu ve mahcup hissetmesi bir süre sonra ilişkimizi etkiler mi diye endişe ediyorum. Çünkü bir süre bana borçlu kalmış olacak.

Hadi bana akıl verin 🤗
Kesinlikle vermem. Vermeyeceğim gibi de param yokmuş gibi davranırım

Ne alırım ne veririm. Hiç mi eşi dostu anası babası yok sizinle mi gözünü açtı dünyaya.
Parayı geri almayı bırak kavga edersiniz bi şey dersiniz borç verdin diye diyorsun olur. Ayrılmak istersiniz sorun olur. Bin türlü sıkıntı, hiç gerek yok o toplara girmeye.

Ya bende aynı durumdayım benimde erkek arkadaşım bir kaç defa borç para istedi . Zor durumda biliyorum ama .adama diyorum ki çalışmıyorum param yok tamam diyor sonra yine başlıyor .tabi şaka yollu yapıyor bunu . Aşkım bi para vermedin diye . Açıkçası param olsa da vermem .geri. Dönüşü olmaz çünkü biliyorum . Ben istemiyorsan kimse istemesin ya .

Ya bende aynı durumdayım benimde erkek arkadaşım bir kaç defa borç para istedi . Zor durumda biliyorum ama .adama diyorum ki çalışmıyorum param yok tamam diyor sonra yine başlıyor .tabi şaka yollu yapıyor bunu . Aşkım bi para vermedin diye . Açıkçası param olsa da vermem .geri. Dönüşü olmaz çünkü biliyorum . Ben istemiyorsan kimse istemesin ya .
Sizinki pek güven vermedi bence de vermeyin😄 benimki borç istemedi ya ben kıyamadığımdan versem mi diye şeyapmıştım

Biri aynı soruyu bana sorsa muhtemelen ben de verme derim ama söz konusu sevdiğim adam olunca onun zor durumda olması içimi burktu sizlere sormak istedim
Sevgilinizin hicmi esi dostu kardesi vs yok. Yani istese illaki bulur birilerinden. Yerinizde olsam vermezdim. 7 bin tl az bir miktar degil.

Sevgilinize borç verir miydiniz? (Kendisi borç istemiyor ama zor durumda kaldığını biliyorsunuz.)

Aslında beni düşündüren vereceğim para değil sadece bana karşı borçlu ve mahcup hissetmesi bir süre sonra ilişkimizi etkiler mi diye endişe ediyorum. Çünkü bir süre bana borçlu kalmış olacak.

Hadi bana akıl verin 🤗
Bir arkadaşımın başına geldi borç istemiş sevgilisi vermiş tabi o da bir süre sonra araları bozuldu ayrıldılar kız borcu isteyemedi adam da teklif etmedi bir süre sonra barışmak için bu borç meselesini kullanmaya çalıştı çocuk ama gelin görün ki arkadaşım barışmak istemiyordu çocuk buluşup vermek istedi filan arkadaşım da resmen hibe etti parayı kısacası bence hiç denemeyin bile

Gecenlerde burda bir konu vardi.
Kiz cocuga borc para vermisti, cocuk kizdan ayrildi ama parasini geri vermedi.
Hatta kizi arayip senin parani arkadaslarimla yiyorum falan demisti.
Ama yanilmiyorsam cok agir uslupta konusmustu.
Ben olsam vermezdim. Bazi erkekler parayi geri odememek icin ayriliyorlar.
Geri verenler de var ama ben olsam o riske girmezdim.

Hadi bana akıl verin 🤗
Ben vermiştim, önce güvenilir olduğunu anlamak için küçük bir miktar vermiştim, sonra onu ödeyince daha büyük bir miktar verdim ama yine de küçüktü 500-1000 değil, o hiç bi zaman istemedi hep ben teklif etmiştim, ama ben ilişkimize zarar verdiğini düşünüyorum, onun hep bi mahcup hissettiğini düşünüyorum, sürekli söylerdi borcunu ödüycem diye, bi de ister istemez arada maddi konular açılıyor ben kötü hissediyordum sanki konuyu borca getiriyormuş gibi oluyordu

Ben vermiştim, önce güvenilir olduğunu anlamak için küçük bir miktar vermiştim, sonra onu ödeyince daha büyük bir miktar verdim ama yine de küçüktü 500-1000 değil, o hiç bi zaman istemedi hep ben teklif etmiştim, ama ben ilişkimize zarar verdiğini düşünüyorum, onun hep bi mahcup hissettiğini düşünüyorum, sürekli söylerdi borcunu ödüycem diye, bi de ister istemez arada maddi konular açılıyor ben kötü hissediyordum sanki konuyu borca getiriyormuş gibi oluyordu
Ben de bu gibi şeyler olur mu diye çekiniyorum aslında teşekkür ederim 🙏

Hadi bana akıl verin 🤗
Bece verme 17 yaşında 600 liraya eşşek gibi çalışıp onu da sevgilime yediririm sonum en yakın arkadaşımızla evlendi erkeğe değmiyor hiç birşey 😬😬

Şimdi sevgilinizi en iyi siz tanıyorsunuz vereceğiniz kişiye göre değişir ben sevgiliyken kredi bile çektim eşim için ödeyeceğinden emindim çünkü gününden önce ödedi hep, şimdi maaş kartları bende 😂 ama aynı dönem başka bir arkadaşım sevgilisine kredi çekti ayrıldılar çocuk ödemedi gerçi ilişkileri bir ayrılık bir barış tarzdı belliydi böyle olacağı. Aklınıza soru işareti geldiyse demek ki şüphenizde var

aranızdaki ilişkiyi siz bilirsiniz. benim eşim üniversitedeyken zor durumdaydı, istemese bile ben gönderirdim. hiç aramızda problem olmadı bu durum. şu an o günleri sık sık hatırlarız bana karşı asla cimrilik yapmaz:-)

Eşimle sevgiliyken o bana vermişti 700-800$ kadar. Özel yurtta kalacaktım kayıtta vermişti. Sonra benim yurt işi yalan oldu, yedim o parayı. Unuttu o, bende hiç hatırlatmadım. Ayrılsaydık verirdim ama, rahat edemezdim. Gözden çıkarabilirim, beni sarsmaz diyeceğiniz miktarda borç verin, geri gelmesede üzülmem diyeceğiniz bir tutar olmalı. Daha fazla miktar iki taraf içinde gerginlik yaratır.

Hadi bana akıl verin 🤗
Vermem sadece sevgilime değil aramın bozulmasını istemediğim kimseye vermem hayat görüşüm iki insanın arasına para siyaset din girerse o işin sonu yokuştur

Hadi bana akıl verin 🤗
Hayır kesinlikle para vermeyin. Vermek zorunda değilsiniz. Verdiğiniz zaman da geri galmez o para.

Siz neden borcunun olduğunu biliyorsunuz? Size gelene kadar borcunu söyleyip içini burktuğu en az 50 kişi olmalıydı, size hiç yansıtmamalıydı, asla teklif etmem, asla vermem. parayı bulamadığı için hapse girecek değil ya? bırakın sorumluluk alsın biraz. Sizin birikmiş paranızı neden biliyor ayrıca? ona ne? ya da siz buluştuğunuzda birikmiş paranızı mı anlatıyorsunuz?

Back
X