Sevgiliye borç vermek

Ben vermiştim, önce güvenilir olduğunu anlamak için küçük bir miktar vermiştim, sonra onu ödeyince daha büyük bir miktar verdim ama yine de küçüktü 500-1000 değil, o hiç bi zaman istemedi hep ben teklif etmiştim, ama ben ilişkimize zarar verdiğini düşünüyorum, onun hep bi mahcup hissettiğini düşünüyorum, sürekli söylerdi borcunu ödüycem diye, bi de ister istemez arada maddi konular açılıyor ben kötü hissediyordum sanki konuyu borca getiriyormuş gibi oluyordu

Yaptiginiz taktik çok yanliş. Karsinizdaki sizi kandirmak istese çoktan kandirilmiştiniz bu şekilde. 😁 Guvenilmez birini denemek için yapilacak en kotu test yontemi.

Bu taktigi bilmeyen yok. Önce kucuk miktar borc isteyip borcunu tam zamaninda ödeyerek bir süre guven kazanip en son buyuk miktar parayi alıp ortadan kaybolan da cok duydum.

Sevgilinize borç verir miydiniz? (Kendisi borç istemiyor ama zor durumda kaldığını biliyorsunuz.)

Aslında beni düşündüren vereceğim para değil sadece bana karşı borçlu ve mahcup hissetmesi bir süre sonra ilişkimizi etkiler mi diye endişe ediyorum. Çünkü bir süre bana borçlu kalmış olacak.

Hadi bana akıl verin 🤗
Ne kadar bir tutar?Miktar onemlı.

Yaptiginiz taktik çok yanliş. Karsinizdaki sizi kandirmak istese çoktan kandirilmiştiniz bu şekilde. 😁 Guvenilmez birini denemek için yapilacak en kotu test yontemi.

Bu taktigi bilmeyen yok. Önce kucuk miktar borc isteyip borcunu tam zamaninda ödeyerek bir süre guven kazanip en son buyuk miktar parayi alıp ortadan kaybolan da cok duydum.
Ben şanslıydım diyelim o zaman, zaten hiç bi zaman isteyen taraf o olmamıştı ben ısrar etmiştim vermek için, bi de zaten büyük miktarlar verebilecek ekonomik yeterliliğim yok her türlü giden küçük miktarlar olurdu, yine çok sorun olmazdı en fazla aptallığıma ağlardım

Şimdi sevgilinizi en iyi siz tanıyorsunuz vereceğiniz kişiye göre değişir ben sevgiliyken kredi bile çektim eşim için ödeyeceğinden emindim çünkü gününden önce ödedi hep, şimdi maaş kartları bende 😂 ama aynı dönem başka bir arkadaşım sevgilisine kredi çekti ayrıldılar çocuk ödemedi gerçi ilişkileri bir ayrılık bir barış tarzdı belliydi böyle olacağı. Aklınıza soru işareti geldiyse demek ki şüphenizde var
Aklıma soru işareti geldi evet ama bu acaba ödemez mi gibi bir şüphe değil. Araya para mevzusu girince ilişkimiz kötü etkilenir mi şüphesi. Sizi kötü etkilememiş sanırım şanslısınız 😊 Teşekkür ederim cevabınız için 🙏

Sevgilinize borç verir miydiniz? (Kendisi borç istemiyor ama zor durumda kaldığını biliyorsunuz.)

Aslında beni düşündüren vereceğim para değil sadece bana karşı borçlu ve mahcup hissetmesi bir süre sonra ilişkimizi etkiler mi diye endişe ediyorum. Çünkü bir süre bana borçlu kalmış olacak.

Hadi bana akıl verin 🤗
Verirdim.
Almazdı muhtemelen ama verirdim.
İhtiyacım olduğunda o da bana verirdi.
Borç da olmazdı aramızda.

Hadi bana akıl verin 🤗
Teklif etmeyin ve vermeyin

Amca, dayi, kardes, arkadas, banka gibi baska secenekler yok mu?
Ben 7 bin vermezdim. 300 500 olsa verirdim geri de almazdim.

Ben yakın bir arkadaşıma vermiştim ufak bir miktar, parayı aldıktan sonra ne aradı ne sordu aylar sonra ikinci kere borç istemek için aradı bende de yok dedim parayı da geri isteyemedim gitti yani param. Ve o dönem ihtiyacım da oldu o paraya.
Bir arkadaşım sevgilisine borç para verdi kaç yıl oldu birlikteler ödemiyor ona da demiştim verme diye dinlemedi verdi. Siz de vermeyin bence arkadaşlıkta da sevgililikte de para girince araya bazı insanlar değişiyor.

7 bin TL az bir para değil sevgilimle olan ilişkime bağlı yani uzun süredir tanıdığım içini dışını bildiğim beni sevdiğine inandığım biriyse ve güveniyorsam verirdim. Bir yıldan kısa süreli ilişkiyse daha önce de birilerinden borç bulmaya çalışmışsa vermezdim. Burda bazıları eşlerine bile vermeyeceğinden bahsetmiş hatta eşlerinin geri ödemediğinden bahsetmiş. Şok içinde okudum. Para vereceğim kişi eşim olsaydı da düşünmez verirdim geri ödemesini de aklıma gelmezdi

Back
X