Kesinlikle seni kullaniyor. Bakti eli aciksin. Asla bir daha gönderme. O bu konulari acinca da olur canım ya gecer de. Daha da israrci olursa bu konulari konusmaya telefonu kapat o arayana kadar acma. Hislerin seni yaniltmaz unutma.
Sürekli sıkıştım demek de aynı şey değil miSeni Kullanmaya çalışsa isterdi senden
Sen kendin göndermişsin, sorun nerede ?
O yüzden bu kadar rahat kullanmaya çalışıyor diyebiliyorum. Normalde insan 3 senelik sevgilisine konduramaz böyle bir seyi. İçinde boyle bir şüphe olusturduysa kesinlikle bir şeyler sezmiştir. Bos yere o his gelmez insana.Yapmayın lütfen...
3 senelik ilişki.Bir dert yanmaya da adı ''kullanmak'' olmasın böyle her şeyin ya...İnsan insana yardım etmeyecek de kime edecek ?
Eğer ilk defa bu kadar zorda kaldıysa sürekli konuşması normal konu sahibi.Çözüm sadece para göndermek değil.Parasını nasıl harcaması gerektiği konusunda da yardımcı olun ya da nasıl kazanabileceği ile ilgili.Bir iki tavsiye verip konuyu kapatın,durumu düzeldikçe bu konu da kapanır gider zaten.
Evet şimdiye kadar hep kendi çalıştı benden hiç istemedi ben de hiç yollamadım ama buara bi sıkıntıya düştü para mühim değil ama üzülüyorum onu seviyorum para konusu aramızı açıcak diye telaslıyımYapmayın lütfen...
3 senelik ilişki.Bir dert yanmaya da adı ''kullanmak'' olmasın böyle her şeyin ya...İnsan insana yardım etmeyecek de kime edecek ?
Eğer ilk defa bu kadar zorda kaldıysa sürekli konuşması normal konu sahibi.Çözüm sadece para göndermek değil.Parasını nasıl harcaması gerektiği konusunda da yardımcı olun ya da nasıl kazanabileceği ile ilgili.Bir iki tavsiye verip konuyu kapatın,durumu düzeldikçe bu konu da kapanır gider zaten.
Yeni bir şehre gitti okul kazandı ben de katkı olmasını istedim ihtiyaçlarını karşılarsın dedim zaten bi hediye alacaktım işe yarasın dedimBen hediye anlamında 1000 TL göndermenizi doğru bulmadım
O yüzden bu kadar rahat kullanmaya çalışıyor diyebiliyorum. Normalde insan 3 senelik sevgilisine konduramaz böyle bir seyi. İçinde boyle bir şüphe olusturduysa kesinlikle bir şeyler sezmiştir. Bos yere o his gelmez insana.
Haklısınız ama iyiniyetli olarak gönderdim bunu alışkanlık haline getirmesi gerekir mi 3 yıldır beraberizSiz para gönderdikten sonra sürekli sıkıstm diyip para konusu açtıysa evet haklısın bende senin gibi hissederdim. Bana kalırsa en başta hediye olarak para gondermen yanlış
Sürekli sıkıştım demek de aynı şey değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?