Sevgiliye borç

Esinahmet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2018
257
14
28
43
Selam arkadaşlar hemen konuya giriyim
3 yıldır bi ilişkim var
İyi kötü kavga gürültü gidiyoruz
Erkek arkadasım işten çıktı ayrıca okuyor
Geçen ay okuluna katkı olması için ilk defa 1000 tl gönderdim istemedi ama sınav kazanmıştı hediye anlamında olsun istedim
Bu ay da işten çıkınca baya sıkıştı söyledi sıkıştığını önce umursamadım sonra 350 tl gönderdim daha sonra ağzıma geleni saydım kavga edince geri gönderdi ama busefer borç vermiştim yine de kızdım neden buara para mevzusunu bana iletiyorsun diye
Senden istemedim dedi ama sürekli sinirlisin ima ediyorsun sen daralınca beni de daraltıyorsun dedim parayı geri yolladı ve senin böyle bir insan olduğunu bilmiyordum falan dedi
Sizce ne yapmam gerek haksız mıyım?
Beni kullanmaya başladı diye düşünmeye başladım
Yorumlarınızı bekliyorum

Kesinlikle seni kullaniyor. Bakti eli aciksin. Asla bir daha gönderme. O bu konulari acinca da olur canım ya gecer de. Daha da israrci olursa bu konulari konusmaya telefonu kapat o arayana kadar acma. Hislerin seni yaniltmaz unutma.

Yapmayın lütfen...
3 senelik ilişki.Bir dert yanmaya da adı ''kullanmak'' olmasın böyle her şeyin ya...İnsan insana yardım etmeyecek de kime edecek ?
Eğer ilk defa bu kadar zorda kaldıysa sürekli konuşması normal konu sahibi.Çözüm sadece para göndermek değil.Parasını nasıl harcaması gerektiği konusunda da yardımcı olun ya da nasıl kazanabileceği ile ilgili.Bir iki tavsiye verip konuyu kapatın,durumu düzeldikçe bu konu da kapanır gider zaten.

O yüzden bu kadar rahat kullanmaya çalışıyor diyebiliyorum. Normalde insan 3 senelik sevgilisine konduramaz böyle bir seyi. İçinde boyle bir şüphe olusturduysa kesinlikle bir şeyler sezmiştir. Bos yere o his gelmez insana.

Evet şimdiye kadar hep kendi çalıştı benden hiç istemedi ben de hiç yollamadım ama buara bi sıkıntıya düştü para mühim değil ama üzülüyorum onu seviyorum para konusu aramızı açıcak diye telaslıyım

Kullanmak değil de belki ''o bana borç verebilir'' rahatlığına düşmüş olabilir.
Konu sahibi bence artık para göndermeyin,sözlü olarak tavsiye verin.Borç veya hediye neyse adı,çünkü nasıl olsa alırım gözüyle bakabilir bir süre sonra.

Siz para gönderdikten sonra sürekli sıkıstm diyip para konusu açtıysa evet haklısın bende senin gibi hissederdim. Bana kalırsa en başta hediye olarak para gondermen yanlış

Siz para gönderdikten sonra sürekli sıkıstm diyip para konusu açtıysa evet haklısın bende senin gibi hissederdim. Bana kalırsa en başta hediye olarak para gondermen yanlış
Haklısınız ama iyiniyetli olarak gönderdim bunu alışkanlık haline getirmesi gerekir mi 3 yıldır beraberiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…