Sevgiliye borç

Hanfendi okul kazandı ihtiyacı vardır diye gönderdim,öbür ay da sıkıştım demesini gerektirir mi bu,nasıl bi mantık yürütüyorsunuz siz,meblağ önemli değil ki önemli olan alışkanlık mı yapıcak

Ben çocuğun yerinde olsam senden ayrılırdım. Çocuk senden para istemiyor kendin gönderip sonra geri istiyorsun amaç ne ? Bide seni kullandığını düşünüyorsun yok moralin bozuluyormuş falan. Çocugun sevgilisisin tabiki sorunlarını seninle paylaşacak. Sıkışığım falan demesi çok normal bence O bundan yakınınca kendince üstüne alınıp para yollamışsın sonrasinda da geri istemişsin kavga edip bence bi kendini sorgula önce sen canim

Hem zorla para gönder hem ağzına geleni say...
Adam devamlı sıkıştım diyorsa neden para teklif ediyorsun ki? Belki de tek amacı dertleşmek. Belki gerçekten ekonomik darboğazda ve gündemi bu olduğu için devamlı bundan konuşuyor...
Benim çok yakın arkadaşım ataninca araba aldı, ailesinin ev borcuna da yardım ediyor. Taksit ödemekten öğle yemeği yiyecek parası kalmadı. Ben desen ondan acı durumdayım. Biz mesela konuşurken devamlı fakirlik goygoyu ceviriyoruz. Çünkü ikimizin de gündemi bu:) kıyafetten de seyehatten de biriyle buluşmaktan da kedi mamasindan da konuşsak konu elbet parasızlığa geliyor
İnsan arkadaşıyla - sevgilisiyle vs ekonomik sıkıntılarını paylaşır. Bu çok normal birşey bence...
*Senenin başında başka bir ülkeden dönerken uçağa alınmadım, biletim yandı. O zaman mesela ilk aklıma bu arkadaşım gelmişti, 'yetiş' diye. Sağolsun yeni dönüş biletimi o aldı. Ben de dönünce gecikmeli olarak aldığımi ona ödedim.
Bunca harika bir 'zor zaman arkadaşı' , ama tutup da (henuz ödememişken) bana verdiği para icin ağzina geleni soyleseydi bulup bulusturur parasını öder, kalbimden de silerdim.
Bence bu durumda suçlu olan sizsiniz.
Borç vermek istemiyorsanız vermeyi teklif etmeyin. O yakınınca 'ya hiç sorma. Bende şunu şunu aldım, 750 gelmiş kartın asgarisi' falan diye siz de yakının...
Ama olan olmuş. Bu saatten sonra zaten bu ilişkiden hayır gelmez.
Umarım verdiginiz bin lirayı da öder. Ne diyeyim

Geri istemedim kendi kavga edince yolladı geri

Adamı niye suçluyorsunuz ki kabahat sizde

Son günlerde erkek arkadaşımla sürekli parasızlık muhabbeti yapıyoruz ama hiçbir zaman beni kullanmak mı istiyor diye düşünmedim. Aksine sizin kadar uzun süreli ilişkim olmadığı halde kabul etse elimdeki parayı gözüm kapalı veririm. 3 sene az değil. Daha kısa süreli bir ilişki olsa size gelene kadar başkasından isteyebilirdi derdim. Gerçi sizden de istememiş siz vermişsiniz ya.

Arkadaşlar sanırım bazılarınız anlamıyor,geçen ay 1000 tl gönderdim hediye olarak,bu ay hala sıkıştım demesi bana ve ben gönderince TSK etmesi saçma değil mi,her ay ben mi çekcem bunu yapmayın,ben zaten göndermişim daha ne sıkıştım diyor bana yahu

Surekli sıkısıgım muhabbeti yapiyorsa evet daha once gonderdiginiz gibi yine el atmanizi bekliyordur.
1000 lira gonderen yine gonderir sonucta.

Kadinlarin da erkeklerin de sevgililik, nisanlilik vs... doneminde uff durumlar kotu, suna ihtiyacim var bu lazim muhabetlerinden hoslanmiyorum ben. Dertlesmek degil bu. Gondersin diye soylenmiyorsa da karsi taraf yardim etmek zorunda hissettiriliyor.

Size gelip ikisinde de bana borç ver der, üçüncüyü düşünürsünüz. Birinde hiç istememiş, reddetmiş. Diğerinde de dert yanmış. Adam bunu suistimal edecek bile olsa bu fevri çıkış çok ayıp, hele ki maddi konularda. Yok bende zordayım demek bu kadar zor mu?

Bir kadının hediye diye 1000 tl göndermesi fazla iyi niyetli bi hareket.
Nasılsa bunda para çok gönderir diye düşünmüş olacak ki sıkışıgım deyip durmuş ima etmiş size.
Bence henüz ortada resmiyet yokken kimse kimseye hediye olarak para yollamamalı.
Ihtiyacı olan bir şey alırsınız olur biter.
Cumku isin içine para girince malesef cirkinlesiyor durumlar.

Ben size hak verdim. Birisi bana sürekli sıkışığım derse bende bir şeyler umduğunu düşünürüm. Sizin hatanız 2.defa para göndermek olmuş.

350 tl yi 3 senelik ilişkinize layık görmüyorsanız bi zahmet ayrılın yazık karşınızdakine

verme? analtırsa anlatsın. 1000 Tl az para değil. Alıştırırsan sonu gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…