- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
Hanfendi okul kazandı ihtiyacı vardır diye gönderdim,öbür ay da sıkıştım demesini gerektirir mi bu,nasıl bi mantık yürütüyorsunuz siz,meblağ önemli değil ki önemli olan alışkanlık mı yapıcak1000 ₺ yollayıp “hediye canım ya” diyip 350 ₺ için cinnet geçirmeniz ne kadar manasız. Parayla ezmek olmuş bu adamı. İhtiyacı yokken gönderdiğiniz paranın zaten kıymeti yok. İhtiyacı varken verseydiniz de dişe değseydi.
Firsatciyms isteHaklısınız ama iyiniyetli olarak gönderdim bunu alışkanlık haline getirmesi gerekir mi 3 yıldır beraberiz
Geri istemedim kendi kavga edince yolladı geriBen çocuğun yerinde olsam senden ayrılırdım. Çocuk senden para istemiyor kendin gönderip sonra geri istiyorsun amaç ne ? Bide seni kullandığını düşünüyorsun yok moralin bozuluyormuş falan. Çocugun sevgilisisin tabiki sorunlarını seninle paylaşacak. Sıkışığım falan demesi çok normal bence O bundan yakınınca kendince üstüne alınıp para yollamışsın sonrasinda da geri istemişsin kavga edip bence bi kendini sorgula önce sen canim
Neden?Para konusu aramızı açacak telaşıyım demişsin ama sizin iş bitmiş
Yakındır ayrılmanız
Adamı niye suçluyorsunuz ki kabahat sizdeSelam arkadaşlar hemen konuya giriyim
3 yıldır bi ilişkim var
İyi kötü kavga gürültü gidiyoruz
Erkek arkadasım işten çıktı ayrıca okuyor
Geçen ay okuluna katkı olması için ilk defa 1000 tl gönderdim istemedi ama sınav kazanmıştı hediye anlamında olsun istedim
Bu ay da işten çıkınca baya sıkıştı söyledi sıkıştığını önce umursamadım sonra 350 tl gönderdim daha sonra ağzıma geleni saydım kavga edince geri gönderdi ama busefer borç vermiştim yine de kızdım neden buara para mevzusunu bana iletiyorsun diye
Senden istemedim dedi ama sürekli sinirlisin ima ediyorsun sen daralınca beni de daraltıyorsun dedim parayı geri yolladı ve senin böyle bir insan olduğunu bilmiyordum falan dedi
Sizce ne yapmam gerek haksız mıyım?
Beni kullanmaya başladı diye düşünmeye başladım
Yorumlarınızı bekliyorum
Neden?Adamı niye suçluyorsunuz ki kabahat sizde
Yahu adamı alıştıran sizsiniz beni kullanmaya başladı diyen yine sizsiniz bu ne yaman çelişki ayrıca babanızın oğlu mu ne demek 1000 tl gönderdim yok 350 tl gönderdim niye yani bide neden diye soruyorsunuzNeden?
Size gelip ikisinde de bana borç ver der, üçüncüyü düşünürsünüz. Birinde hiç istememiş, reddetmiş. Diğerinde de dert yanmış. Adam bunu suistimal edecek bile olsa bu fevri çıkış çok ayıp, hele ki maddi konularda. Yok bende zordayım demek bu kadar zor mu?Hanfendi okul kazandı ihtiyacı vardır diye gönderdim,öbür ay da sıkıştım demesini gerektirir mi bu,nasıl bi mantık yürütüyorsunuz siz,meblağ önemli değil ki önemli olan alışkanlık mı yapıcak
Bir kadının hediye diye 1000 tl göndermesi fazla iyi niyetli bi hareket.Arkadaşlar sanırım bazılarınız anlamıyor,geçen ay 1000 tl gönderdim hediye olarak,bu ay hala sıkıştım demesi bana ve ben gönderince TSK etmesi saçma değil mi,her ay ben mi çekcem bunu yapmayın,ben zaten göndermişim daha ne sıkıştım diyor bana yahu
Ben size hak verdim. Birisi bana sürekli sıkışığım derse bende bir şeyler umduğunu düşünürüm. Sizin hatanız 2.defa para göndermek olmuş.Arkadaşlar sanırım bazılarınız anlamıyor,geçen ay 1000 tl gönderdim hediye olarak,bu ay hala sıkıştım demesi bana ve ben gönderince TSK etmesi saçma değil mi,her ay ben mi çekcem bunu yapmayın,ben zaten göndermişim daha ne sıkıştım diyor bana yahu
verme? analtırsa anlatsın. 1000 Tl az para değil. Alıştırırsan sonu gelmez.Arkadaşlar sanırım bazılarınız anlamıyor,geçen ay 1000 tl gönderdim hediye olarak,bu ay hala sıkıştım demesi bana ve ben gönderince TSK etmesi saçma değil mi,her ay ben mi çekcem bunu yapmayın,ben zaten göndermişim daha ne sıkıştım diyor bana yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?