Sevgiliye borç

Tam anlamiyla iliskinizi bilemeyiz tabi ama yani sevgiliniz konuşurken söyler ne var bunda hem borçta verebilirsiniz buda bi sıkıntı değil sizin yaptığınız çok ayıp hem gönderip hem soylemeniz asla yapamayacagim bişey

350 tl gönderdim daha sonra ağzıma geleni saydım

Ardından ağzınıza geleni sayacaksanız, hiç para göndermeyin derim ben.
Para gönderip, ağzına geleni saymak nedir yani. 1000 tl göndermişsiniz. Bitmiş olabilir. Siz de bu durumda olabilirsiniz. Hiç "sıkışığım, param yok" demeyecek misiniz. 3 senelik ilişki bu, 3 aylık değil ki.

çocuk haklı olarak bunalmış siz de bir düşüncelilik gösterip para yollamışsınız sonra da burnundan getirmişsiniz.ayıp olmuş.tabiki de sıkışık zamanlarını da iyi günleri gibi sizinle paylaşacak.hayat her zaman toz pembe değil.çocuğu resmen ezip gelip de ben haklıyım dimi diyorsunuz.gidip gönlünü alın biraz seviyorsanız ve bir daha da böyle şeyler yapmayın.

adam dert yanmış. ilişki o değil midir konuşup paylaşabilmek yani.
çok garipsiniz.

ben olsam hediye olsun diye oyle bi para asla gondermem bi hediye alabilirdiniz.ikincisi dert yanmis sevgiliniz tabiki sizinle paylasacak.en basindan hic para islerine girmeseydiniz daha iyi olurdu

Sizin 2 katı sürenizden daha uzun süredir sevgilimle beraberim. Bilgisayar işi yapıyor. İşi olunca para akar olmayınca aylarca gelmez para ve biriktirdiğini yerdi. Geçen sene bu zamanlar bir ev aldık kenardaki birikmişin çok çok büyük bir kısmı ile. Daha sonra yine bir kaç iş geldi oralardan küçük paralar. Bu arada ev aldığımız için o eve yerleşmek istedi ve bir yandan o eve eşyalar aldık yani kenarda birikmiş olarak yaklaşık 10-15bini kalmıştı. Her neyse aradan zaman geçti eee tabi hazıra dağ dayanmıyor işleri düzelmiyor çok iyi bir laptobu vardı ekstradan onu da sattık kenarda dursun parası diye. Bundan 3-4 ay önce kendi bilgisayarının ekran kartı yandı yanacak yeni bir kart arıyorduk bilenler bilir pahalı parçalar bunlar. Neyse bir gün Vatanın sitesinde gezerken ben buldum bir kart indirimde çok güzel alayım mı bunu dedim gerek yok aşkım falan dedi( bu arada şuan yaşadığı ev biraz il dışı ondan ben alayım diyorum) neyse araştırdık biraz baya piyasanın altında. Akşamın 7si önce gideceğim şubeyi aradım ellerinde o kart var mı diye varmış gittim. Yoldayken sevgilimi aradım dedim ben gidiyorum bu fırsat bir daha gelmez. Hayır dedi istemiyorum karşılayamam şuan onu param sınırlı. Ben alacağım dedi hediye. Yakın zamanda da doğum günü geçmişti bir şey alamamıştım. Hediye fiyatı bu arada 2850 tl. Gittim karttan aldım. O gün ablasını aramış bi miktar para istemiş bi mktarda kendi eklemiş ertesi gün buluştuk bana 1000 lira gibi bir para verdi hediye bu dedim bu kadar pahalı hediye olmaz dedi sıkışırsan tekrar söyle bana ben bişeyler bulur veririm sana dedi....

Gelelim bunu neden anlattığıma bunun üstüne o kadar zaman geçti ve erkek arkadaşımın hala işleri düzelmedi. Üstünde bir ev sorumluluğu var ve bana sıkışık olduğundan maddiyatının kötü olduğundan bahseder. Anlarım ki sıkılmış paylaşacak birine ihtiyacı var ve benimle paylaşıyor ama bana bir günden bir günü sıkıntısından bahsederken para istermişçesine bir imada bulunduğunu düşünmedim. Bence sizin içiniz kötü.

Adama borc vermiş sizi kullanıyormuş gibi imada bulunmussunuz paranızı iade etmiş. Niyeti kullanmak olsa iade etmezdi.Ayrıca 3 senelik ilişki yahu dogrudan da isteyebilmeli sıkısıksa paranız bu kadar kıymetli olmasın

Yani çok kazançlı bir mesleğiniz ya da varlıklı bir aileniz yoksa sizi kullandığını hiç sanmıyorum. Eğer kullanacak olsa ve önceki cümlede saydığım durumlar ortada yoksa sizinle 3 yıl birlikte olmazdı. Erkekler parasal mevzuları hep çok daha zor konuşurlar, eğer size yansıtıyorsa ciddi bir durum olabilir, hele ki öğrenci olduğunu düşünürsek. Bence biraz sert çıkışmışsınız ve ona kendini kötü hissettirmişsiniz, bundan sonrasında size bu konuyla alakalı bir şeyler söylemeye hep çekinecektir. İlişkinin ileriye dönük samimiyeti için bence doğru hareket olmamış bu.

1000 tlyi 250ye bölerek atsaydın keşke
Ne çabuk harcamış parayı
Madem bu kadar sıkışıyor dondursun okulu dönsün memleketini iş arasın.
Daha sevgilisin eşi falan değilsin
Ola ki ayrıldınız "X bana çok maddi yardımda bulundu yaa" diye anmaz bile. Okey 3 yıllık ilişki de dk başı sıkışığım lafı yapılmaz. Ayrıca şunu anlamadım madem sen sinirlenince parayı geri gönderdi e o bin tl dururken neden hala sıkışığım demeye devam etti?

Para araniza girmiss bile bence de. Sizin icinize suphe dusmus, onun gururu incinmis.

Biz sizi kullaniyor mu bilemeyiz. Herkesin iliski dinamigi farkli.

Bir de mesela biz kac yillik evliyiz, kesemiz de bir. Azicik maddi sikinti cekelim, esim acayip stres yapar, tek muhabbeti bu olur o donem. Ben normal hayatima devam ederim. Hani surekli bunu konusmasi stresten de olabilir. Sadece oyle konusuyordur. Ki maddi sikintida iken biri de yardim teklif etse cogu kisi kabul eder.

Ben bu ilişkilerde para mevzusuna karşıyım birşey ısmarlama ısmarlama ima etme nefret ediyorum yiyici erkeklerden kızlarda aynı vermeyin para nara insan utanır sıkılır erkekler kadınlaştı kadınlar erkekleşti

Para sevmeyen erkek yok gunumuzde
Para sevmeyen değil kadından gelen parayı sevmeyen erkek bence.Erkekler parayı hep sevmiştir , para gücü temsil eder onlara göre.Şimdilerde kadından gelen hazır parayı seven erkek çok.Sırf eşi devlette garanti işi ve geliri var diye boşanmayan erkekler biliyorum.

Bitirmeyi düşünürse bir gol atıp gider dikkatli kardeşim ..size anlatıp durması istemesi demek ...adam olan size anlatmaz..dilenmis adeta. ..sonra da gurur kurtarma operasyonu yapmış yeme uyanık ol...nacizane

Bende bunu demek istedim aslinda. Para sevmiyorum diyen yalan soyler, kadin erkek farketmezde.. kadinin parasini yiyen erkekler cogaldi.. guclu kadin severiz ayagina.. calisan kadinlari kullanan bi kitle olustu dedigin gibi:) eskiden olsa gurur yapardi erkek.. simdikiler gurursuz

Sürekli param yok diyemez bir erkek kolay kolay.İlişkinizin boyutunu bilmiyorum ama 3 yıl uzun gibi duruyor ama ayrıl barış bir ilişki mi mesela? Güven temeline oturmayan ilişkilerdense böyle düşünmeniz normal.Erkek arkadaşının sürekli param yok demesini normal bulmadım.Ama sen de hatalısın bence ne yolla ne sonra lafını et arkasından.İkiniz de hatalısınız.

Güçlü kadın diyorlar ki kadınlar duruma uyanmasın diye.Hayatı paylaşmak çok güzel her konuda ama kullanılmakla hayatı paylaşmak arasında ince bir çizgi var ve suistimale çok açık bir konu bu para konusu.Kadınlar dikkatli olmalı.

Oyle tabii ama.. sen dedin ya.. evlilikte bile esin seni kullaniyosa:)) valla kimse bana guvenden filan bahsetmesin:)

Oyle tabii ama.. sen dedin ya.. evlilikte bile esin seni kullaniyosa:)) valla kimse bana guvenden filan bahsetmesin:)
Ben evlilik veya sevgililik diye ayırmıyorum.Kadın erkek ilişkilerinde para konusu günümüzde çok arttı ve çirkin bir hal aldı.Eskiden bu kadar mıydı hiç bilmiyorum.

Ben evlilik veya sevgililik diye ayırmıyorum.Kadın erkek ilişkilerinde para konusu günümüzde çok arttı ve çirkin bir hal aldı.Eskiden bu kadar mıydı hiç bilmiyorum.
Sanmam.. eskiden bu kadar yoktu.. sevgililikte nikah yok kafan bozulur gidersin oyle dusun.. ama evlilik oyle mi? Cocuk yapmissin adamdan.. burda kac topicte okudum.. adam kadini calismaya zorluyo cocuk dogduktan sonra vs. Sanki cocugu beraber tasidilar.. gunumuzde daha ac goz oldu erkekler o kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…