- 10 Aralık 2018
- 2.978
- 2.991
- 63
- 33
350 tl gönderdim daha sonra ağzıma geleni saydım
Para sevmeyen değil kadından gelen parayı sevmeyen erkek bence.Erkekler parayı hep sevmiştir , para gücü temsil eder onlara göre.Şimdilerde kadından gelen hazır parayı seven erkek çok.Sırf eşi devlette garanti işi ve geliri var diye boşanmayan erkekler biliyorum.Para sevmeyen erkek yok gunumuzde
Bitirmeyi düşünürse bir gol atıp gider dikkatli kardeşim ..size anlatıp durması istemesi demek ...adam olan size anlatmaz..dilenmis adeta. ..sonra da gurur kurtarma operasyonu yapmış yeme uyanık ol...nacizaneSelam arkadaşlar hemen konuya giriyim
3 yıldır bi ilişkim var
İyi kötü kavga gürültü gidiyoruz
Erkek arkadasım işten çıktı ayrıca okuyor
Geçen ay okuluna katkı olması için ilk defa 1000 tl gönderdim istemedi ama sınav kazanmıştı hediye anlamında olsun istedim
Bu ay da işten çıkınca baya sıkıştı söyledi sıkıştığını önce umursamadım sonra 350 tl gönderdim daha sonra ağzıma geleni saydım kavga edince geri gönderdi ama busefer borç vermiştim yine de kızdım neden buara para mevzusunu bana iletiyorsun diye
Senden istemedim dedi ama sürekli sinirlisin ima ediyorsun sen daralınca beni de daraltıyorsun dedim parayı geri yolladı ve senin böyle bir insan olduğunu bilmiyordum falan dedi
Sizce ne yapmam gerek haksız mıyım?
Beni kullanmaya başladı diye düşünmeye başladım
Yorumlarınızı bekliyorum
Bende bunu demek istedim aslinda. Para sevmiyorum diyen yalan soyler, kadin erkek farketmezde.. kadinin parasini yiyen erkekler cogaldi.. guclu kadin severiz ayagina.. calisan kadinlari kullanan bi kitle olustu dedigin gibi:) eskiden olsa gurur yapardi erkek.. simdikiler gurursuzPara sevmeyen değil kadından gelen parayı sevmeyen erkek bence.Erkekler parayı hep sevmiştir , para gücü temsil eder onlara göre.Şimdilerde kadından gelen hazır parayı seven erkek çok.Sırf eşi devlette garanti işi ve geliri var diye boşanmayan erkekler biliyorum.
Güçlü kadın diyorlar ki kadınlar duruma uyanmasın diye.Hayatı paylaşmak çok güzel her konuda ama kullanılmakla hayatı paylaşmak arasında ince bir çizgi var ve suistimale çok açık bir konu bu para konusu.Kadınlar dikkatli olmalı.Bende bunu demek istedim aslinda. Para sevmiyorum diyen yalan soyler, kadin erkek farketmezde.. kadinin parasini yiyen erkekler cogaldi.. guclu kadin severiz ayagina.. calisan kadinlari kullanan bi kitle olustu dedigin gibi:) eskiden olsa gurur yapardi erkek.. simdikiler gurursuz
Oyle tabii ama.. sen dedin ya.. evlilikte bile esin seni kullaniyosa:)) valla kimse bana guvenden filan bahsetmesin:)Güçlü kadın diyorlar ki kadınlar duruma uyanmasın diye.Hayatı paylaşmak çok güzel her konuda ama kullanılmakla hayatı paylaşmak arasında ince bir çizgi var ve suistimale çok açık bir konu bu para konusu.Kadınlar dikkatli olmalı.
Ben evlilik veya sevgililik diye ayırmıyorum.Kadın erkek ilişkilerinde para konusu günümüzde çok arttı ve çirkin bir hal aldı.Eskiden bu kadar mıydı hiç bilmiyorum.Oyle tabii ama.. sen dedin ya.. evlilikte bile esin seni kullaniyosa:)) valla kimse bana guvenden filan bahsetmesin:)
Sanmam.. eskiden bu kadar yoktu.. sevgililikte nikah yok kafan bozulur gidersin oyle dusun.. ama evlilik oyle mi? Cocuk yapmissin adamdan.. burda kac topicte okudum.. adam kadini calismaya zorluyo cocuk dogduktan sonra vs. Sanki cocugu beraber tasidilar.. gunumuzde daha ac goz oldu erkekler o kesinBen evlilik veya sevgililik diye ayırmıyorum.Kadın erkek ilişkilerinde para konusu günümüzde çok arttı ve çirkin bir hal aldı.Eskiden bu kadar mıydı hiç bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?