Sevgiliye borç

O zaman hediyenin lafını etmeyeceksiniz. Biz öyle yapıyoruz çünkü. Gönlümüzden kopup yaptığımız şeylerin lafını etmiyoruz.
Adamlara hediyeler aldırıyorsunuz yiyip içiyorsunuz hesapları ödetiyorsunuz sonra bi hediye alınca gönlünüzden kopuyor,ben 25 yaşında da 36 yasında da 70 yaşında da evli olmadığım hiçbir erkeğin 1 bardak çayını içmem fazladan,herkesin parası kendinin,kimse yoldan bulmuyor,hiçbir hediyeyi de kabul etmem,sevmek vakit ayırmak Benim icin en büyük hediyedir,o yüzden de hiçbir ilişkimde ne kullandım ne kullanıldım,hepsi güzel hatıralar olarak kaldı

yaşınız 36 olmuş ama daha hayatı tanıyamamışsınız siz.Atalar boşuna akıl yaşta değil baştadır dememişler
Hayat sizin tabirinizle başkasının kazandığı parayla yemek içmek gezmekse ben ondan anlamam,sevgilim falan önemsiz,param varsa yer içerim yoksa yemem içmem,hediye de kabul etmem,hayat yeterince zor masraflı bi de sevdiğim insana neden yük oluyum,bu benim tarzım olmadı 20 yasında da 36 yasında da 70 yaşında da,aşkın sevginin bunlarla ilgisi Yok,insan sevdiğinin 1 kuruşuna kıyamaz zaten,ama nerde şimdiki aşklar 3 günlük yediğim içtiğim kar diyor millet

hangi millet erkekten yediğin içtiğin kar demiş bur da ben göremedim pardon.ilişkıler de ister evli olun ister sevgili karşılıklıdır maneviyat ta maddiyat ta.madem kimseye yük olmuyorsunuz da niye başkası size yük oluyor o zaman .siz neden yüklü parasal hediye veriyorsunuz gerek yoksa hayat zorsa para kazanmak zorsa.öncelikle kendinizle çelişiyorsunuz farkında değilsiniz.E BİR BARDAK çayını içmiyorsanız nerde buluşuyorsunuz çocuk parkında mı.ya da cafe avm gibi yerse o zaman hesabı siz ödüyorsunuzdur hep.başka türlüsü olamaz

sevgilisi 27 yaşındaymış üstelik yorumsuzum ve susuyorum .siz de banlanmayın yazıp ta konuya yazık olmasın
Sanane yaşından,sana bir insan konu açıp fikir soruyor yanlış mı düşünüyorum diye,sen de yaşla vurmaya çalışıyorsun,sen genç yaşında bi ilişki tutturamamışsın en azından ben 27 yasında birini elimde 3 yıl tutmuşum aklımla,boş yapma

Hem annesi gibi davranıyorsunuz hem şikayet ediyorsunuz. Maddiyatın çok dillendirildiği ilişkiler genelde yol olmuyor yok oluyor.
Para yerine saat Maat alıp yollasan mesela daha anlamlı olmaz mıymış

Herkes yediğini kendi ödüyor,siz nekadar düşük karakterde birisiniz,insanlar size fikir sorduğunda böyle saldırmak yerine insan olmaya çalışsanız biraz,bana kimse yük olmadı,okul kazanmasını tebrik amaçlı bi yardımım oldu,küstahlığı bi kenara bırakın da ele avuca gelcek yorumlar yapın

1000 lira hediye etmişsin kullanıldım mı sorusunun etrafında dönüyor konu?!?
Evet ablacım tamam sensin
Biz yiyiciler olarak kendi başımızı yiyelim
Çık bi oksijen al sen

1000 lira hediye etmişsin kullanıldım mı sorusunun etrafında dönüyor konu?!?
Evet ablacım tamam sensin
Biz yiyiciler olarak kendi başımızı yiyelim
Çık bi oksijen al sen
Dönme ozaman konunun etrafında başka konulara yorum yaz,boş yapma,şişmiş EGO’nla az ötede oyna

biz eş seçiyoruz sevgili seçiyoruz karekterimize eğitimimize maddiyatımıza ailemize az çok uygun.Kimseyi elimiz de tutma amacımız yok .Ha bu arada sitede çoğu kişi yıllardır evli ve çocuklu olduğumu bilir onu da tutturamadınız bakın

BEn yeniyim o yüzden tutturamamısımdır,konuma cevap yazmayın eşiniz ve çocuklarınıza vakit ayırın,sizin boşluklarınızı dolduramıcam,boşluklarınızı insanları anlamaya çalışarak doldurun,mutlu olmaya çalışın insanlarla alayımsı konuşmak sizi daha mutsuz eder,verdiğiniz enerji size geri döner ,zaten sizin gibi mutsuz insanların tarzı da bu genelde mutsuzluğunu çevresine de yaymak için huzursuzluk yaratmak

Elde tutmak nedir ayrıca?
Sokak ağzı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…