- 2 Eylül 2017
- 3.866
- 8.448
- 158
Valla evlilikte de kafan bozulup gidersin çocuk olmadıktan sonra. :) Burdaki konuları okuyan zaten erkek ırkından nefret edebilir.Haklısın babalarımız dönemi daha iyidir belki de. :)Sanmam.. eskiden bu kadar yoktu.. sevgililikte nikah yok kafan bozulur gidersin oyle dusun.. ama evlilik oyle mi? Cocuk yapmissin adamdan.. burda kac topicte okudum.. adam kadini calismaya zorluyo cocuk dogduktan sonra vs. Sanki cocugu beraber tasidilar.. gunumuzde daha ac goz oldu erkekler o kesin
Ağzınıza geleni saymışsınızNeden?
Babam annemin adini bile anmazmis baskalarinin yaninda gozunden sakinirmis:)) simdiki heriflerde anca kadin parasi somursunler:))Valla evlilikte de kafan bozulup gidersin çocuk olmadıktan sonra. :) Burdaki konuları okuyan zaten erkek ırkından nefret edebilir.Haklısın babalarımız dönemi daha iyidir belki de. :)
Az da olsa var iyi erkekler de ya :)Babam annemin adini bile anmazmis baskalarinin yaninda gozunden sakinirmis:)) simdiki heriflerde anca kadin parasi somursunler:))
3 yıldır sizi kullanabilecek biri olduğunu anlamış olmanız lazım bence. Ayrıca vermişseniz yüze vurmayacaksınız. Direk isteyememiş ve ima etmiş de olabilir. 3Selam arkadaşlar hemen konuya giriyim
3 yıldır bi ilişkim var
İyi kötü kavga gürültü gidiyoruz
Erkek arkadasım işten çıktı ayrıca okuyor
Geçen ay okuluna katkı olması için ilk defa 1000 tl gönderdim istemedi ama sınav kazanmıştı hediye anlamında olsun istedim
Bu ay da işten çıkınca baya sıkıştı söyledi sıkıştığını önce umursamadım sonra 350 tl gönderdim daha sonra ağzıma geleni saydım kavga edince geri gönderdi ama busefer borç vermiştim yine de kızdım neden buara para mevzusunu bana iletiyorsun diye
Senden istemedim dedi ama sürekli sinirlisin ima ediyorsun sen daralınca beni de daraltıyorsun dedim parayı geri yolladı ve senin böyle bir insan olduğunu bilmiyordum falan dedi
Sizce ne yapmam gerek haksız mıyım?
Beni kullanmaya başladı diye düşünmeye başladım
Yorumlarınızı bekliyorum
Hayır değil.Sürekli sıkıştım demek de aynı şey değil mi
Belki gerçekten zor durumda ve direkt isteyemiyor. İlişkiniz boyunca sürekli olan bir durum olsa neyse belki şüphe edebilirsiniz. Ben para gönderdim diye beni kullanacak hep isteyecek düşüncesine girdiniz herhalde. Yeni bir ilişki de değil . Nasıl böyle bir düşünceye kapılıyorsunuz ilginç.Ama sürekli sıkıştım diyen biri var karşımda
Ailesine bunu söylemesini söyledim
Bedelli askerlik paramı ödediler dedi
İstemese de ima ettiğini düşündüm gönderince de TSK etti
Ha istemiş ha sürekli söylemiş ne fark eder
Sevgilinizi en iyi siz tanırsınızz kendinizi kullanılmışş hissediyorsanız ya da hissettirdiyse acımayın ama hani dertlidir anlatamyodurr sizden beklentisi yoktur gibi bi şeysee biraz ayıp olmuştur iki sevgili arasındaa çok hassas noktadırr paranın lafının edilmesi sevgilinizin karekterini huyunu suyunu siz daha iyi bilirsinizSelam arkadaşlar hemen konuya giriyim
3 yıldır bi ilişkim var
İyi kötü kavga gürültü gidiyoruz
Erkek arkadasım işten çıktı ayrıca okuyor
Geçen ay okuluna katkı olması için ilk defa 1000 tl gönderdim istemedi ama sınav kazanmıştı hediye anlamında olsun istedim
Bu ay da işten çıkınca baya sıkıştı söyledi sıkıştığını önce umursamadım sonra 350 tl gönderdim daha sonra ağzıma geleni saydım kavga edince geri gönderdi ama busefer borç vermiştim yine de kızdım neden buara para mevzusunu bana iletiyorsun diye
Senden istemedim dedi ama sürekli sinirlisin ima ediyorsun sen daralınca beni de daraltıyorsun dedim parayı geri yolladı ve senin böyle bir insan olduğunu bilmiyordum falan dedi
Sizce ne yapmam gerek haksız mıyım?
Beni kullanmaya başladı diye düşünmeye başladım
Yorumlarınızı bekliyorum
Bence surekli oyle soylemek istemekle esdeger...Hayır değil.
Evet şimdiye kadar hep kendi çalıştı benden hiç istemedi ben de hiç yollamadım ama buara bi sıkıntıya düştü para mühim değil ama üzülüyorum onu seviyorum para konusu aramızı açıcak diye telaslıyım
Şimdi benim başım, karnım vs ağrıdığında ister istemez durup durup söylüyorum. Çünkü sıkıntıyı yaşıyorum. Eşim de ne yapayım dedi ben de küfür ettim. Ben sıkıntı içindeyim bir teselli arıyorum senin bir bok yapamayacagini biliyorum ama işte insan sıkıntıda olunca ne yapacağını bilmiyor diye kızdım. Konu sahibinin durumu da aynı bence.3 yıllık sevgilisi ekonomik zorluk yaşıyor. Kime anlatsın. Kötü gününde de yanında olmayacak derdini dinlemeyecek ise ben ne yapayım öyle sevgiliyi. Hele bir de gidip forumlarda benim maddi durumum sikintilarimdan sürekli bahsettiğimi yazsa mesajla bile terk etmem. Her yerden engellerim bir daha haber alamaz benden.Bence surekli oyle soylemek istemekle esdeger...
Ama esin doktor degil..yani gercekten birsey yapamaz. bu kiz daha once para yollamis yani durumu var gene yollayabilir. Sahsen ben olsam bende konu sahibi gibi anlardim.. ama hem para yollayip hemde mizmizlanmak sacma tabii..Şimdi benim başım, karnım vs ağrıdığında ister istemez durup durup söylüyorum. Çünkü sıkıntıyı yaşıyorum. Eşim de ne yapayım dedi ben de küfür ettim. Ben sıkıntı içindeyim bir teselli arıyorum senin bir bok yapamayacagini biliyorum ama işte insan sıkıntıda olunca ne yapacağını bilmiyor diye kızdım. Konu sahibinin durumu da aynı bence.3 yıllık sevgilisi ekonomik zorluk yaşıyor. Kime anlatsın. Kötü gününde de yanında olmayacak derdini dinlemeyecek ise ben ne yapayım öyle sevgiliyi. Hele bir de gidip forumlarda benim maddi durumum sikintilarimdan sürekli bahsettiğimi yazsa mesajla bile terk etmem. Her yerden enerjim bir daha haber alamaz benden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?