Sevgiliye borç

Valla evlilikte de kafan bozulup gidersin çocuk olmadıktan sonra. :) Burdaki konuları okuyan zaten erkek ırkından nefret edebilir.Haklısın babalarımız dönemi daha iyidir belki de. :)

Valla evlilikte de kafan bozulup gidersin çocuk olmadıktan sonra. :) Burdaki konuları okuyan zaten erkek ırkından nefret edebilir.Haklısın babalarımız dönemi daha iyidir belki de. :)
Babam annemin adini bile anmazmis baskalarinin yaninda gozunden sakinirmis:)) simdiki heriflerde anca kadin parasi somursunler:))

Valla 2 yıl ilişkinin 1 yılı nişanlı olduğum eşime hiç sıkışığım demedim ki demiş olsam bu zaten bana para gönder demek. Bir kereden bir şey olmaz da sürekli söylenince bu istemekten beter oluyor sahiden.

Para mevzusu yapacaksanız hiç göndermeyin.
Sevgiliyiz diyip dert yanmayın.
3 yıl tanımadınız mı , para konusu yapacak biri olup olmadığını anlamadınız mı

Allah sizden borç alana sabır versin.
:)

Bence kaş yapayım derken göz çıkarıyorsunuz.
Para ilişkiyi bozmaz , niyetler bozar.

Benimde arkadaşımın maddi sıkıntısı borçları vardı , gittim hepsini ödedim. Yaklaşık 12.200 TL
Daha sonra kavga ettik.
Sonra bir süre konuşmadık.
Bir süre geçince de hepsini geri ödedi.
Yani onu tanısaydınız beni kullanıyor mu demezdiniz.

Ha neden ödedim onun borcunu.
Canı sıkılıyordu , yemek yemez oldu , mutsuz du , bende de para vardı gittim ödedim o kadar.

3 yıldır sizi kullanabilecek biri olduğunu anlamış olmanız lazım bence. Ayrıca vermişseniz yüze vurmayacaksınız. Direk isteyememiş ve ima etmiş de olabilir. 3
yıllık bi ilişki, iyi günde kötü günde diyecekdiniz belki de bi süre sonra. Evli olsaydınız, işinden ayrılsaydı napıcaktınız?
Mesela Biz eşimle 3 yıllık ilişki sonunda evlenmeden önce ev aldık. Beraber kredi çektik. Asıl ev kredisini eşim çektiği için ev onun üstüne. Ev aldıktan 1 yıl sonra evlendik zaten. Ben güvendiğim için onu tanıdığım için gözü kapalı girdim ev işine onunla.

Ayrılık konuşması yapmışsınız gibi duruyor.yani kim haklı pek bi önemi kalmamış o zaman.

Sevgilinizin hic arkadas cevresi yok mu, ailesi akrabasi vs. 1 ay once bin lira hediye olarak verdiginiz halde, sikisik bile olsa size dert yanmasi cok absurt. Ister istemez insan kendini para teklif etmek zorunda hisseder. Sevgilinizin bunu ongorup size bu konuda dert yanacagina, birinden borc isteseydi keske.

Para aile iliskilerinde, kari koca iliskilerinde bile problem oluyor. 3 yillik sevgililikte hayli hayli olur. Bir daha vermeyin, almayin. bu konular hic yuz goz olmaya gelmez.

Belki gerçekten zor durumda ve direkt isteyemiyor. İlişkiniz boyunca sürekli olan bir durum olsa neyse belki şüphe edebilirsiniz. Ben para gönderdim diye beni kullanacak hep isteyecek düşüncesine girdiniz herhalde. Yeni bir ilişki de değil . Nasıl böyle bir düşünceye kapılıyorsunuz ilginç.

Sevgilinizi en iyi siz tanırsınızz kendinizi kullanılmışş hissediyorsanız ya da hissettirdiyse acımayın ama hani dertlidir anlatamyodurr sizden beklentisi yoktur gibi bi şeysee biraz ayıp olmuştur iki sevgili arasındaa çok hassas noktadırr paranın lafının edilmesi sevgilinizin karekterini huyunu suyunu siz daha iyi bilirsiniz

O zaman iki ekmek bi tokmak etmeyin sizde.
Para gonderip sonrada kavga sirasinda agziniza geleni saymaniz cok ayip.
Kullanmak istese, calisirken de para sizdirmayi denerdi.
Adamin eli darda.
Kime dert yansin, daglara taslara mi?

3 yıldır ilişkim olan sevgilime sıkıştığımı maddi durumdan yana derdim olduğunu söyleyemeyeceksem mıçarım öyle ilişkiye. Süs bebekleri mi bu “sevgililer”. Açık açık para ver demiş mi:Hayır. Hem kendi isteğinizle para gönderiyorsunuz hem beni kullanmaya başladı diyorsunuz.

Bence surekli oyle soylemek istemekle esdeger...
Şimdi benim başım, karnım vs ağrıdığında ister istemez durup durup söylüyorum. Çünkü sıkıntıyı yaşıyorum. Eşim de ne yapayım dedi ben de küfür ettim. Ben sıkıntı içindeyim bir teselli arıyorum senin bir bok yapamayacagini biliyorum ama işte insan sıkıntıda olunca ne yapacağını bilmiyor diye kızdım. Konu sahibinin durumu da aynı bence.3 yıllık sevgilisi ekonomik zorluk yaşıyor. Kime anlatsın. Kötü gününde de yanında olmayacak derdini dinlemeyecek ise ben ne yapayım öyle sevgiliyi. Hele bir de gidip forumlarda benim maddi durumum sikintilarimdan sürekli bahsettiğimi yazsa mesajla bile terk etmem. Her yerden engellerim bir daha haber alamaz benden.

Ama esin doktor degil..yani gercekten birsey yapamaz. bu kiz daha once para yollamis yani durumu var gene yollayabilir. Sahsen ben olsam bende konu sahibi gibi anlardim.. ama hem para yollayip hemde mizmizlanmak sacma tabii..

3 yıllık bşr ilişki. Adam bugüne kadar hiç böyle bir konu açmamış. İşten ayrıldı ve sıkıştı ve aslında ilk defa sizden yardım istedi..
Sende o sormadan yolluyorsun sonra ağzına geleni sayıyorsun? Yani işsizlik ve parasızlık çok zor durumlar, gerçekten darboğaz dan geçiyor olabilir ama insanın 3 yıllık sevgilisine Naz’ı geçmeyecekte kime geçecek? İlişkş boyunca sürekli böyle konular olsaydı anlardım da, belli ki zor bi zamandan geçiyor, neden destek olmak yerine onu bukadar sorguluyorsun? Sende olabilirdin bu mesela, oda sana yapamaz mıydı?
Sırf bu yüzden seni kullandığını düşünüyorsan bence bütün ilişkiyi sorgulamalısın..

Sevgililer arasında maddi münasebet hersaman sprun yaratır. Canınız ister hediye alırsınız, canınız ister birşeyler ısmarlarsınız. Ama bir erkeğin sürekli sıkışığım diye yakınmasını hiç yakışı bulamam ne yazıkki. Ne de bir kadın istemeli.
Bundan sonra istese de bu saatten sonra uygun dille geri çevirin. Kötü olucaksankz böyle olun buna kırılıp ayrılcaksa böyle ayrılsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…