Sevgiliye borç

Konu sahibi 9. Sayfada guncelleme yapmiş. Tam tahmin ettiğim gibi adamin daha önce iğnesi nasip olmamiş konu sahibine. Dogal olarak o da kendisinden bir şey gitmeye başlayınca kafasinda soru isareti olmus.

Kocam dışında ister sevgili ister nişanlı olsun fark etmez asla vermem para falan. Kocam ile durum ise bütçemiz bir. Ve o sıkışırsa tabiki destek çıkarım. Ama normalde benim parama karışmaz.

100’de 1.000.000 katilip altina imzami atiyorum

Bence ayıp etmişsiniz.Baştan bir kız bir erkeğe para vermek,göndermek olaylarına asla alıştırmamalı .Hediye vericeksen ver yolla,para yollama yani.Sıkıştığını anlatabiliyorsa samimi bulduğundandır,çocuğun kalbini kırmışsın ben olsam hiç de aramam.Ayy üzüldüm vallaa

Geçen ay okuluna katkı olması için ilk defa 1000 tl gönderdim istemedi ama sınav kazanmıştı hediye anlamında olsun istedim
hediye olarak para verildiğini ilk görüyorum keşke bir ihtiyacını karşılasaydınız en azından böyle sıkışınca para isteyecek yüzü olmazdı siz kendiniz kaşınmışsınız..

ne biliyim buda fazla bence. bir bardak çayını içmemek, hediyesini kabul etmemek. bu onu kullanmak ya da sömürmek falan olmuyor ki. sevgililer, arkadaşlar, eş dost birbirine çayda ısmarlar yemekde yapar yeri gelir para da gönderir hediye de alır. sürekli beklentiye girmek kadar yanlış hiçbişeyini kabul etmemek de.

hacı ordan bi bin lira hediye gönder be
Komik mi gülcez mi?hediye almak yerine bi ihtiyacını karşılaması için hiç yapmadınız mı bunu?genelde böyle yaparım ben çevremdekilere,benim aldığım belki işe yaramaz kendine göre ayarlar derim,akıllı insanlar genelde böyle davranır,lüzumsuz bişeye para harcamanın manası Yok bana göre

Neden onun parasıyla bişey yiyim içiyim,kendi param varken,bana mı çalışıyor,alnının teriyle kazanıyor kendi için,bu saçmalıkları geçin artık,kadınlar erkek parası yemek için gelmemiş dünyaya,gururlu olun biraz

1 bardak çayını bile içmemiş adamın bir hediyesini almamış .ama kendine 1000 tl hediye ediliyor ayrıca borç verılıyor tartarsak tartıda konu sahibi haklı derim ben

yaşınız 36 olmuş ama daha hayatı tanıyamamışsınız siz.Atalar boşuna akıl yaşta değil baştadır dememişler

Şimdi uzun uzun açıklama yapardım ama o kapasitede görmedim sizi. Siz bazı kavramları tam anlayamamışsınız. Terbiyenizi takının.

O zaman hediyenin lafını etmeyeceksiniz. Biz öyle yapıyoruz çünkü. Gönlümüzden kopup yaptığımız şeylerin lafını etmiyoruz.

1 bardak çayını bile içmemiş adamın bir hediyesini almamış .ama kendine 1000 tl hediye ediliyor ayrıca borç verılıyor tartarsak tartıda konu sahibi haklı derim ben

Konu sahibinin 9. Sayfada yaptığı güncellemeden sonra ben olayı anladım. Boşuna parmaklarımı yormuşum yorum yazarken :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…