- 29 Ağustos 2014
- 1.367
- 2.488
- 133
- 32
100’de 1.000.000 katilip altina imzami atiyorumKullanma demeyelim de yani bir rahatlık geliyor. "1000 lirayı verdiyse demek ki durumu iyi, ne olacak yani biraz daha verse sevgilim değil mi?" ye dönüyor biraz. Sevgilisi varken niye başkasına ağız burun eğsin ki, kız da dünden razı zaten mantığı... Ha bana art niyetli geliyor, ben çalışıyorken eski erkek arkadaşım işsizdi mesela. Teklif ettim "Borç alabilirsin, çekinmene gerek yok" falan diye ama ne o kabul etti bunu ne de ben üsteledim. Bence 3 sene 5 sene fark etmiyor, güvenle de alakalı bir mevzu değil. Evliyken bile eşinin parasını har vurup harman savuran var (alışveriş yapan, kumar oynayan vs.), kadınlı erkekli. Ve bu boşanma sebebi değil mi? E evlenince de kullanabiliyor demek ki insanlar, evli olman ya da uzun süreli ilişkinin olması kişiye bu rahatlığı vermemeli. Güven ayrı şey güvenini suistimal etmek ayrı şey.
hediye olarak para verildiğini ilk görüyorum keşke bir ihtiyacını karşılasaydınız en azından böyle sıkışınca para isteyecek yüzü olmazdı siz kendiniz kaşınmışsınız..Geçen ay okuluna katkı olması için ilk defa 1000 tl gönderdim istemedi ama sınav kazanmıştı hediye anlamında olsun istedim
ne biliyim buda fazla bence. bir bardak çayını içmemek, hediyesini kabul etmemek. bu onu kullanmak ya da sömürmek falan olmuyor ki. sevgililer, arkadaşlar, eş dost birbirine çayda ısmarlar yemekde yapar yeri gelir para da gönderir hediye de alır. sürekli beklentiye girmek kadar yanlış hiçbişeyini kabul etmemek de.Konuştuk arkadaşlar son kez affettim seni dedi.sürekli kavga eden tipleriz biz,seviyoruz birbirimizi,korkuyorum sadece paranın aramıza girmesine bidaha para lafı geçmicek aramızda diye anlaştık,ahmedimi çok seviyorum,o benim nefesim,her kötü günde yanındayım diyenim ben alıştım onu beni çıkarsız sevmesine,benden bişey gidince acaba diyorum,beni sevmiyor mu beni mi kullanıyor,belki bencillik ama,ben de onun parasına kıyamam,daha 1 hediyesini kabul etmedim,1 bardak çayını içmedim,herkes kendini idare ediyor bizde,böyle mutluyduk biz,kavga edince birbirimize bağıran sonra hiçbirşey olmamış gibi davranan 2 tipiz işte
hacı ordan bi bin lira hediye gönder behediye olarak para verildiğini ilk görüyorum keşke bir ihtiyacını karşılasaydınız en azından böyle sıkışınca para isteyecek yüzü olmazdı siz kendiniz kaşınmışsınız..
Bende isterimhacı ordan bi bin lira hediye gönder be
Ben de. Hediye için çok yüksek bir miktar.Ben hediye anlamında 1000 TL göndermenizi doğru bulmadım
himen bebişimhacı ordan bi bin lira hediye gönder be
Hep aynı kuşum be bende özledim vallahimen bebişim
napıon kıs özledim ha:)
Komik mi gülcez mi?hediye almak yerine bi ihtiyacını karşılaması için hiç yapmadınız mı bunu?genelde böyle yaparım ben çevremdekilere,benim aldığım belki işe yaramaz kendine göre ayarlar derim,akıllı insanlar genelde böyle davranır,lüzumsuz bişeye para harcamanın manası Yok bana görehacı ordan bi bin lira hediye gönder be
Neden onun parasıyla bişey yiyim içiyim,kendi param varken,bana mı çalışıyor,alnının teriyle kazanıyor kendi için,bu saçmalıkları geçin artık,kadınlar erkek parası yemek için gelmemiş dünyaya,gururlu olun birazne biliyim buda fazla bence. bir bardak çayını içmemek, hediyesini kabul etmemek. bu onu kullanmak ya da sömürmek falan olmuyor ki. sevgililer, arkadaşlar, eş dost birbirine çayda ısmarlar yemekde yapar yeri gelir para da gönderir hediye de alır. sürekli beklentiye girmek kadar yanlış hiçbişeyini kabul etmemek de.
1 bardak çayını bile içmemiş adamın bir hediyesini almamış .ama kendine 1000 tl hediye ediliyor ayrıca borç verılıyor tartarsak tartıda konu sahibi haklı derim beno senin için ne paralar harcadı 3 yıl boyunca ? Sonuçta oda çalışıyordu.
Bence aklınızı karıştıran şu tamam işten çıktı durumu sıkışık siz yine yardım etmekten çekinmezsiniz. sizin sıkıntınız bu kadar sıkışıksın madem neden sende para kazanmak için çabalamıyorsunda sürekli param yok diyorsun? Bi iş bulmuyorsun da benim sana olan zaafımı mı kullanıyorsun demeye getiriyorsunuz ?
Sorunuz bu. Benimde cevabım herkes sıkışık dönem geçirir ama o durumdan kurtulmak içinde heleki erkek adam öğrenci garsonluk yapar paketçilik yapar harçlığını kazanır. O para kazanmak için çabalamıyor ve sürekli şikayet ediyorsa durumunu evet sizi kullanıyor denektir. Ama YÖK çalışır cabalar yine yetmediğinden şikayet ederse oda sizinle dertleşiyor anlamına gelir.
yaşınız 36 olmuş ama daha hayatı tanıyamamışsınız siz.Atalar boşuna akıl yaşta değil baştadır dememişlerNeden onun parasıyla bişey yiyim içiyim,kendi param varken,bana mı çalışıyor,alnının teriyle kazanıyor kendi için,bu saçmalıkları geçin artık,kadınlar erkek parası yemek için gelmemiş dünyaya,gururlu olun biraz
Şimdi uzun uzun açıklama yapardım ama o kapasitede görmedim sizi. Siz bazı kavramları tam anlayamamışsınız. Terbiyenizi takının.Neden onun parasıyla bişey yiyim içiyim,kendi param varken,bana mı çalışıyor,alnının teriyle kazanıyor kendi için,bu saçmalıkları geçin artık,kadınlar erkek parası yemek için gelmemiş dünyaya,gururlu olun biraz
O zaman hediyenin lafını etmeyeceksiniz. Biz öyle yapıyoruz çünkü. Gönlümüzden kopup yaptığımız şeylerin lafını etmiyoruz.Komik mi gülcez mi?hediye almak yerine bi ihtiyacını karşılaması için hiç yapmadınız mı bunu?genelde böyle yaparım ben çevremdekilere,benim aldığım belki işe yaramaz kendine göre ayarlar derim,akıllı insanlar genelde böyle davranır,lüzumsuz bişeye para harcamanın manası Yok bana göre
1 bardak çayını bile içmemiş adamın bir hediyesini almamış .ama kendine 1000 tl hediye ediliyor ayrıca borç verılıyor tartarsak tartıda konu sahibi haklı derim ben
sevgilisi 27 yaşındaymış üstelik yorumsuzum ve susuyorum .siz de banlanmayın yazıp ta konuya yazık olmasınŞimdi uzun uzun açıklama yapardım ama o kapasitede görmedim sizi. Siz bazı kavramları tam anlayamamışsınız. Terbiyenizi takının.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?