Ama esin doktor degil..yani gercekten birsey yapamaz. bu kiz daha once para yollamis yani durumu var gene yollayabilir. Sahsen ben olsam bende konu sahibi gibi anlardim.. ama hem para yollayip hemde mizmizlanmak sacma tabii..
Oyle derse fedakarlik yapar olmasi gerekende o zaten karinin karni agriyosa. Basa kakmak yanlis ama.. surekli surekli skistim derse biri bana parada gondermissem ona.. benden beklentiye giriyo kesin diye dusunurum kesinYapabilir.
Sicacik cay demleyebilir
Isitilmis pirinc torbasi getirir karnina koy sancin gecer diyebilir.
Agrin gecmezse doktora gidelim diyebilir.
Karsindaki sIkintidayken sacini oksasan yine yeter.
Para gonderip sonra basina kakmak nedir, cok cok ayip.
Adam para sizdirsa calisirken de oyle boyle konu sahibinden para alirdi.
Napsin adam, eli darda?
Yani ben gonderirim diye atilirdim ben, onun soylenmesine firsat vermezdim.
Aynen katiliyorum, cogu erkek bu sekilde sanirim. Basta kadindan para alma konusunda gurur yapiyorlar ama oyle ya da boyle seytanin bacagini kirarlarsa is biraz yuzsuzluge varabiliyor.1000 TLden sonrasından yüz bulmuş artık. "Sıkışığım" diye laf aralarında söyleyerek imalı para istemeye başlamış. 1000 lirayı direkt eline vereceğinize 1000 liralık bir hediye alsaydınız banka gibi görmezdi sizi.
Aynen katiliyorum, cogu erkek bu sekilde sanirim. Basta kadindan para alma konusunda gurur yapiyorlar ama oyle ya da boyle seytanin bacagini kirarlarsa is biraz yuzsuzluge varabiliyor.
Konu sahibi arkadasim dikkatli ol, kendimi baya kullandirdim ordan biliyorum
Konuştuk arkadaşlar son kez affettim seni dedi.sürekli kavga eden tipleriz biz,seviyoruz birbirimizi,korkuyorum sadece paranın aramıza girmesine bidaha para lafı geçmicek aramızda diye anlaştık,ahmedimi çok seviyorum,o benim nefesim,her kötü günde yanındayım diyenim ben alıştım onu beni çıkarsız sevmesine,benden bişey gidince acaba diyorum,beni sevmiyor mu beni mi kullanıyor,belki bencillik ama,ben de onun parasına kıyamam,daha 1 hediyesini kabul etmedim,1 bardak çayını içmedim,herkes kendini idare ediyor bizde,böyle mutluyduk biz,kavga edince birbirimize bağıran sonra hiçbirşey olmamış gibi davranan 2 tipiz işte
Konuştuk arkadaşlar son kez affettim seni dedi.sürekli kavga eden tipleriz biz,seviyoruz birbirimizi,korkuyorum sadece paranın aramıza girmesine bidaha para lafı geçmicek aramızda diye anlaştık,ahmedimi çok seviyorum,o benim nefesim,her kötü günde yanındayım diyenim ben alıştım onu beni çıkarsız sevmesine,benden bişey gidince acaba diyorum,beni sevmiyor mu beni mi kullanıyor,belki bencillik ama,ben de onun parasına kıyamam,daha 1 hediyesini kabul etmedim,1 bardak çayını içmedim,herkes kendini idare ediyor bizde,böyle mutluyduk biz,kavga edince birbirimize bağıran sonra hiçbirşey olmamış gibi davranan 2 tipiz işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?