Sevgiliye borç

Ama esin doktor degil..yani gercekten birsey yapamaz. bu kiz daha once para yollamis yani durumu var gene yollayabilir. Sahsen ben olsam bende konu sahibi gibi anlardim.. ama hem para yollayip hemde mizmizlanmak sacma tabii..

Yapabilir.
Sicacik cay demleyebilir
Isitilmis pirinc torbasi getirir karnina koy sancin gecer diyebilir.
Agrin gecmezse doktora gidelim diyebilir.
Karsindaki sIkintidayken sacini oksasan yine yeter.
Para gonderip sonra basina kakmak nedir, cok cok ayip.
Adam para sizdirsa calisirken de oyle boyle konu sahibinden para alirdi.
Napsin adam, eli darda?
Yani ben gonderirim diye atilirdim ben, onun soylenmesine firsat vermezdim.

Oyle derse fedakarlik yapar olmasi gerekende o zaten karinin karni agriyosa. Basa kakmak yanlis ama.. surekli surekli skistim derse biri bana parada gondermissem ona.. benden beklentiye giriyo kesin diye dusunurum kesin

Hata sizde. İlk para mevzusu sizden çıkmış 1000 tl para hediye etmişsiniz ne gerek vardı ki ihtiyacını kendi karşılayacak konumdayken gereksiz bir hediye olmuş. Şimdi ihtiyacı varken 350 tl göndermişsiniz üstüne bir sürü laf söylemişsiniz.

Neden? Sizden istemediği halde neden?

Bence bilerek gönderdiniz ayrılmak için bahane yarattınız parayı ve onun müşkül durumunu fırsat gördünüz. Ayıp etmişsiniz. 1 verdiniz ok 2 verdiniz ok 3 de isterse o zaman verdiğin tepkide haklı bulurdum sizi ama şuan kesinlikle haksizsiniz kusura bakmayın yani.

Para göndermişsiniz ama sizden istememiş ki . İşsizlik baya baya sıkıntıya sokar bir insanı ve sizde para gönderdim diye kavga ettiğinizde ağzınıza geleni saymayı hak görmüşsünüz. Siz çok ayıp etmişsiniz oda zaten yüzsüz değilim dercesine iade etmiş paranızı takdir ettim kendisini.

İyilik olarak yapti isen ya da hediye niyetiyle neden kafaya takiyorsun ki? Ben de ünideyken esime para vermistim. O zaman esim degildi tabi. Cok zor durumdaydi ailesiyle. Benden talep etmedi. Ben zorla verdim ve unuttum gitti. Durumunu ancak atandiginda toparladi ve zaten fazlasiyla verdi de. Ben unutmustum bile cok sasirdim o verince.

Biz eşimle beş yıl sevgili kaldık birbirimize verdiğimiz paraların hesabını yapmadım,karşılıklı olduğu için rahatsız olabileceğim bi durum olmadı sanırım. Ama mesela kızkardeşimden sevgilisi toplamda 900 tl gibi bi para almış borç olarak ki bunlar öğrenci,öğrenci için çok para. Sonra çatt diye terketti kardeşimi,kız parayı isteyince de 500 yollayıp bu sana yeter dedi terbiyesizce. Sonra terkettiği için pişman oldu ve önce kalan 400ü yolladı aylar sonra bi de üstüne barışalım dedi. Kardeşim de parayı alıp “Hadi ordan su kabağı” dedi velhasıl karşındaki adama göre bu durum çok değişiyor kimisi verdiğine vereceğine pişman ediyor. Siz de kötü hissetmişsiniz bi daha vermeyin.

Son düzenleme:
Konuştuk arkadaşlar son kez affettim seni dedi.sürekli kavga eden tipleriz biz,seviyoruz birbirimizi,korkuyorum sadece paranın aramıza girmesine bidaha para lafı geçmicek aramızda diye anlaştık,ahmedimi çok seviyorum,o benim nefesim,her kötü günde yanındayım diyenim ben alıştım onu beni çıkarsız sevmesine,benden bişey gidince acaba diyorum,beni sevmiyor mu beni mi kullanıyor,belki bencillik ama,ben de onun parasına kıyamam,daha 1 hediyesini kabul etmedim,1 bardak çayını içmedim,herkes kendini idare ediyor bizde,böyle mutluyduk biz,kavga edince birbirimize bağıran sonra hiçbirşey olmamış gibi davranan 2 tipiz işte

Sınav kazandı diye para yollayan birinin, maddi olarak sıkışan birine rahatça para yollayabileceğini düşünmüş bence. O yüzden sürekli dile getirmiş olabilir ama parayı yollayan sensin zaten o istememiş ki. Sonra geri yollaması da seni kullandığı anlamına gelmez

Vermeyin kendisi calissin surekli sıkışigim demesi evet para istemesi anlamina geliyor.. Benim este ayniydi evlenmeden once vermedim zaten evlenince para icin benle evlendigini anladim

o senin için ne paralar harcadı 3 yıl boyunca ? Sonuçta oda çalışıyordu.
Bence aklınızı karıştıran şu tamam işten çıktı durumu sıkışık siz yine yardım etmekten çekinmezsiniz. sizin sıkıntınız bu kadar sıkışıksın madem neden sende para kazanmak için çabalamıyorsunda sürekli param yok diyorsun? Bi iş bulmuyorsun da benim sana olan zaafımı mı kullanıyorsun demeye getiriyorsunuz ?

Sorunuz bu. Benimde cevabım herkes sıkışık dönem geçirir ama o durumdan kurtulmak içinde heleki erkek adam öğrenci garsonluk yapar paketçilik yapar harçlığını kazanır. O para kazanmak için çabalamıyor ve sürekli şikayet ediyorsa durumunu evet sizi kullanıyor denektir. Ama YÖK çalışır cabalar yine yetmediğinden şikayet ederse oda sizinle dertleşiyor anlamına gelir.

Aynen katiliyorum, cogu erkek bu sekilde sanirim. Basta kadindan para alma konusunda gurur yapiyorlar ama oyle ya da boyle seytanin bacagini kirarlarsa is biraz yuzsuzluge varabiliyor.

Konu sahibi arkadasim dikkatli ol, kendimi baya kullandirdim ordan biliyorum

Erkek arkadasın öğrencilik hayatını sana sırtını yaslayarak geçirmeyi düşünüyor sanırım. Hiç sevmem kadının parasına tenezzül eden adamları. Bir arkadasım da üniversiteyı kazanan sevgilisini 4 yıl okuttu çocuk mezun olunca kızdan ayrıldı. Yani maddi açıdan kendıne guvenmeyen yerınden kıpırdamasın evde otursun kımseden de bişey beklemesın bence. Ben sana hak veriyorum bu boyle uzar gıder velisi gibi senden her ay para ister.

Benim de 3 senelik ilişkim var, tavrınız çok garip geldi bana. 3 senelik bir ilişki, aynı evi olmasa bile aynı hayatı paylaştığınız adam sırf konu para diye derdini paylaşmasın mı sizinle? İlişki sadece gülüp eğlenmek değil ki... Yakın arkadaşla da yapılır para muhabbeti, bu illa bir tarafın para istediği anlamına gelmez. İnsan sadece dertleşmek isteyebilir.
Tartışma sırasında konu paraya gelmiş ki gurur yapıp geri yollamış. Güvenmiyorsanız para göndermeyi geçtim ilişkiye devam etmemeniz lazım. Güveniyorsanız da 3 senelik ilişkide para lafı edilmemesi lazım.

Kullanma demeyelim de yani bir rahatlık geliyor. "1000 lirayı verdiyse demek ki durumu iyi, ne olacak yani biraz daha verse sevgilim değil mi?" ye dönüyor biraz. Sevgilisi varken niye başkasına ağız burun eğsin ki, kız da dünden razı zaten mantığı... Ha bana art niyetli geliyor, ben çalışıyorken eski erkek arkadaşım işsizdi mesela. Teklif ettim "Borç alabilirsin, çekinmene gerek yok" falan diye ama ne o kabul etti bunu ne de ben üsteledim. Bence 3 sene 5 sene fark etmiyor, güvenle de alakalı bir mevzu değil. Evliyken bile eşinin parasını har vurup harman savuran var (alışveriş yapan, kumar oynayan vs.), kadınlı erkekli. Ve bu boşanma sebebi değil mi? E evlenince de kullanabiliyor demek ki insanlar, evli olman ya da uzun süreli ilişkinin olması kişiye bu rahatlığı vermemeli. Güven ayrı şey güvenini suistimal etmek ayrı şey.

Çok yaranırsın sen de Ahmedine böyle, eminim fedakarlıklarını (!) çok takdir ediyordur. Kendinize ne kadar az değer verirseniz karşı taraftan aynısını görüyorsunuz. Kusura bakma, Yeşilçam filminde yaşamıyorsunuz, gerçekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…