Öyle bir fırsat doğmuyor malesef çok atak kendisi bir suya dahi para veremiyorum..Onun elini cebine attırmamasının önemi yok.
Sinema biletlerini önceden sen alabilirsin.
Böylece senin de için rahat olur mesela.
Arada bir yap bunu.
Ya da o wc deyken sen hesabı ödemiş ol falan.
Kendimi böyle iyi hissediyorum de.
Bir de sevgilisinin yanında mont, kıyafet bakan kızlar bana çok itici geliyor zaten.
Kusura bakmayın ama başka vaktiniz yok mu bunu onun yanında yapıyorsunuz hadi bana al
ihtiyacım var dercesine.
Yanlış anlamayın size demiyorum bunu yapanlara sözüm.
Sevgilimleyken tek amacım onunla eğlenmek olurdu, alışverişin zamanı başka..
Madem senin de maddi durumun iyi hesabı sen de ödeyebilirsin. Kahvaltıyı ben ısmarlamak istiyorum falan de. Zaten anlatmışsın ona da olayı.Arkadaşlar merhaba hayırlı akşamlar
Erkek arkadaşımla uzun zamandır birlikteyiz bilenler vardır zaten fakat farklı illerdeyiz o yüzden de fazla buluşma imkanımız olmuyor iller arası mesafeli fazla..
Her buluştuğumuzda elimi cebime attırmıyor sağolsun her şeyi o karşılıyor..
Herşeyi onun karşılaması beni mahcup ediyor ben öğrenciyim o çalışıyor fakat benim de maddi durumum iyi ailem sağolsun onun da aynı şekilde fakat ben ona yük olduğumu hissettiğim için acıksam dahi söylemiyorum o yemek yiyelim mi diyor ben sen acıktıysan yiyelim aşkım diyorum..
Ya da bowlinge gidelim mi diyor ona masraf olucak diye yok diyorum..
Geziyoruz avm de kıyafet bakıyoruz mesela ben hiç bayan reyonuna bakmıyorum erkek bölümüne bakıyoruz çünkü bayan reyonuna baksak birşey beğensem ona aldırmak ister gibi olur diye düşünüyorum..
Sevgilim bunları fark etmiş fakat onu düşündüğüm için değil de durgun olduğumu yapımın böyle olduğunu düşünmüş ve bu ilerde bizim için sorun olabilir dedi..
Tabi ben de anlattım onu düşündüğüm için böyle olduğunu çok şaşırdı duygulandı benim yanımda rahat ol maddi kaygın olmasın bizim maddi yönden bi sıkıntımız yok dedi..
Bir daha ki buluşmamızda rahat olmanı istiyorum BENİ SEN YÖNLENDİR yanlış yere gidelim ama yeter ki sen şöyle yapalım böyle yapalım diye fikir ver dedi..
Yani kızlar kısacası onu düşündüğüm için aramız biraz bozuldu çünkü sebebini bilmiyordu..
Şimdi sizden fikir almak istiyorum siz nasılsınız eşinizle sevgilinizle aşkım şöyle yapalım böyle yapalım şunu yiyelim diyor musunuz ben çekiniyorum sanki...
Neler yapmalıyım eğlenceli güzel vakit geçirmek için ?
( zahmet edip okuyan gözlerinize sağlık teşekkür ederim )
Öyle bir fırsat doğmuyor malesef çok atak kendisi bir suya dahi para veremiyorum..Onun elini cebine attırmamasının önemi yok.
Sinema biletlerini önceden sen alabilirsin.
Böylece senin de için rahat olur mesela.
Arada bir yap bunu.
Ya da o wc deyken sen hesabı ödemiş ol falan.
Kendimi böyle iyi hissediyorum de.
Bir de sevgilisinin yanında mont, kıyafet bakan kızlar bana çok itici geliyor zaten.
Kusura bakmayın ama başka vaktiniz yok mu bunu onun yanında yapıyorsunuz hadi bana al
ihtiyacım var dercesine.
Yanlış anlamayın size demiyorum bunu yapanlara sözüm.
Sevgilimleyken tek amacım onunla eğlenmek olurdu, alışverişin zamanı başka..
cok abartmadan aşkım bunu yapalım mı hadi bugun de bunu yiyelim diyebilirsiniz.Arkadaşlar merhaba hayırlı akşamlar
Erkek arkadaşımla uzun zamandır birlikteyiz bilenler vardır zaten fakat farklı illerdeyiz o yüzden de fazla buluşma imkanımız olmuyor iller arası mesafeli fazla..
Herşeyi onun karşılaması beni mahcup ediyor ben öğrenciyim o çalışıyor fakat benim de maddi durumum iyi ailem sağolsun onun da aynı şekilde fakat ben ona yük olduğumu hissettiğim için acıksam dahi söylemiyorum o yemek yiyelim mi diyor ben sen acıktıysan yiyelim aşkım diyorum..
Geziyoruz avm de kıyafet bakıyoruz mesela ben hiç bayan reyonuna bakmıyorum erkek bölümüne bakıyoruz çünkü bayan reyonuna baksak birşey beğensem ona aldırmak ister gibi olur diye düşünüyorum..
Sevgilim bunları fark etmiş fakat onu düşündüğüm için değil de durgun olduğumu yapımın böyle olduğunu düşünmüş ve bu ilerde bizim için sorun olabilir dedi..
Tabi ben de anlattım onu düşündüğüm için böyle olduğunu çok şaşırdı duygulandı benim yanımda rahat ol maddi kaygın olmasın bizim maddi yönden bi sıkıntımız yok dedi..
Bir daha ki buluşmamızda rahat olmanı istiyorum BENİ SEN YÖNLENDİR yanlış yere gidelim ama yeter ki sen şöyle yapalım böyle yapalım diye fikir ver dedi..
Yani kızlar kısacası onu düşündüğüm için aramız biraz bozuldu çünkü sebebini bilmiyordu..
Şimdi sizden fikir almak istiyorum siz nasılsınız eşinizle sevgilinizle aşkım şöyle yapalım böyle yapalım şunu yiyelim diyor musunuz ben çekiniyorum sanki...
Öyle bir fırsat doğmuyor malesef çok atak kendisi bir suya dahi para veremiyorum..
Aynen ben de öyle düşündüğüm için bakmadım hiç ama onun tuhafına gitmiş işte diyor ki bak çok pahalı da olsa bak ben almıyım kendin al ama yeter ki bak diyor beni yönlendir gel aşkım şuraya gidelim de diyor..
Yemeği o odediyse tatli ve kahveyi ben ismarlamayi teklif ederim, en guzeli bu bence.. Veya tam tersi.. Ama maddi olarak sıkıntı yoksa iki tarafta da, abartmaya gerek yok, kisiler birbirini taniyodur onca zamanda diye dusunuyorum, o samimiyet de olusmussa spontane takilinmali hesap konusunda..Arkadaşlar merhaba hayırlı akşamlar
Bu sefer de buluşma da çok kasıcam kendimi diye çekiniyorum :)Pasiflik değil de rahat olamadığınızı düşünüp üzülmüştür.
Ona söylemeden planlar yapın yemek yenebilecek güzel yerler arastırın,sinema bileti alın bunları yaptıkça bu imaj silinir zamanla canım takma kafana
Aynen sen bilirsin deme diyor :)Bulundugun yerde ne gibi aktiviteler var araştır. Sevdicegin ne yapmaktan hoşlanır.. Sen nelerden hoslanirsin.. Arastirdiktan sonra secenekleri sun, sor ona. Geldiginde planiniz hazir olur.
Bir de bütün tekliflerine fark etmez diye cevap verme bazı erkekler sinir olur buna. Neyse fikrin söyle.
Sizi konumda görmek ne güzel :)Yemeği o odediyse tatli ve kahveyi ben ismarlamayi teklif ederim, en guzeli bu bence.. Veya tam tersi.. Ama maddi olarak sıkıntı yoksa iki tarafta da, abartmaya gerek yok, kisiler birbirini taniyodur onca zamanda diye dusunuyorum, o samimiyet de olusmussa spontane takilinmali hesap konusunda..
Sırf benim de canım çekti bana da al diyim diye 8 dondurma yemiş bu olay konuşulunca itiraf etti :)Pasiflik değil de rahat olamadığınızı düşünüp üzülmüştür.
Ona söylemeden planlar yapın yemek yenebilecek güzel yerler arastırın,sinema bileti alın bunları yaptıkça bu imaj silinir zamanla canım takma kafana
Ayyyyynen öyle. Yani karakterin sakinse içine kapanık biriysen veya cekingensen bir anda degisemezsin bunu kabul etmek gerek. Ama 4 yıl diyorsun. O samimiyet artık oluşmuştur. Minik minik adimlar at. Mesela mont almam lazim ama senin de fikrini almak istiyorum diyip beraber bir mont bakin. Tabi saatlerce bekletme cocugu ordaAynen sen bilirsin deme diyor :)
Sen söyle senin yemek istediğini yiyelim sürekli benim istediğim olmasın erkek yönetilmek istermiş..
Zaten şimdi takılıyor bana bundan sonra herşeyi yicem sana ödeticem diyor :))Hadi ama istesen sen daha atak olabilirsin :)
İsteyen neler yapmaz.
Bir lavaboya gideyim diye kalkıp bile hesabı ödeyebilirsin.
Tamam bak yanında o halde doğal ol.
Ama en başında sakın ödemeye kalkma izin vermem buna, yaparsan da bir daha yanında
rahat olmamı bekleme diye uyar.
O zaman dikkat edecektir diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?