Sevgiliye yük olduğunu hissetmek..

Öyle bir fırsat doğmuyor malesef çok atak kendisi bir suya dahi para veremiyorum..
Aynen ben de öyle düşündüğüm için bakmadım hiç ama onun tuhafına gitmiş işte diyor ki bak çok pahalı da olsa bak ben almıyım kendin al ama yeter ki bak diyor beni yönlendir gel aşkım şuraya gidelim de diyor..

Bende böyleydim sürekli düşünürdüm. Sinema ne kadar nerede ki yemek ne kadar orada mı yedek daha uygun olur bilmem ne. Mağazaları gezmemek fazla. Ne oldu biliyor musun 3 sene sonra evlendik. Yine ben düşünüyorum evin gelirini giderini. O sadece çalışıyor o kadar. Sana tavsiyem hiç düşünme canım aş kendini. Sen kendini düşünmezsen o yada bir başkasıda seni düşünmez. Hatta sen düşünceli olduğun için daha çok üstüne gelirler. Bunu da yaşadım gördüm. İnsanlar nankördür.

Madem senin de maddi durumun iyi hesabı sen de ödeyebilirsin. Kahvaltıyı ben ısmarlamak istiyorum falan de. Zaten anlatmışsın ona da olayı.

Öyle bir fırsat doğmuyor malesef çok atak kendisi bir suya dahi para veremiyorum..
Aynen ben de öyle düşündüğüm için bakmadım hiç ama onun tuhafına gitmiş işte diyor ki bak çok pahalı da olsa bak ben almıyım kendin al ama yeter ki bak diyor beni yönlendir gel aşkım şuraya gidelim de diyor..

cok abartmadan aşkım bunu yapalım mı hadi bugun de bunu yiyelim diyebilirsiniz.

Hadi ama istesen sen daha atak olabilirsin :)
İsteyen neler yapmaz.
Bir lavaboya gideyim diye kalkıp bile hesabı ödeyebilirsin.

Tamam bak yanında o halde doğal ol.
Ama en başında sakın ödemeye kalkma izin vermem buna, yaparsan da bir daha yanında
rahat olmamı bekleme diye uyar.

O zaman dikkat edecektir diye düşünüyorum.

Yemeği o odediyse tatli ve kahveyi ben ismarlamayi teklif ederim, en guzeli bu bence.. Veya tam tersi.. Ama maddi olarak sıkıntı yoksa iki tarafta da, abartmaya gerek yok, kisiler birbirini taniyodur onca zamanda diye dusunuyorum, o samimiyet de olusmussa spontane takilinmali hesap konusunda..

Yani siz şimdi diyorsunuz sende tatlı ısmarla bilet al falan ama kimi erkek gerçekten kız arkadaşının yanında kesinlikle onun harcama yapmasını istemez yaparsa da sinirlenir kimi erkek böyledir yani.

Bu sefer de buluşma da çok kasıcam kendimi diye çekiniyorum :)
Şimdiden plan yaptım avmye gidicez, memleketimin meşhur yöresel yemeğini yemeye götürücem :)
Ata binicez :)
Bowling oynarız, meşhur türbeler var oralara götürücem :) bir de sinema :)
Bir piknik alanı var bizim orda oraya gitmeyi düşünüyorum fakat giderken birşeyler alalım abur cubur demek tuhafıma gidiyor sanki :)

Hic boyle düşünceli olmadim acikcasi. Gerçi sevgilim bir sey yapmissa (zamaninda) altta kalmazdim fazlasını yaparfim. Hediye alir yollardim falan.

Aynen sen bilirsin deme diyor :)
Sen söyle senin yemek istediğini yiyelim sürekli benim istediğim olmasın erkek yönetilmek istermiş..

Sizi konumda görmek ne güzel :)
Yönlendirilmek istediğini söylüyor sürekli benim istediklerimi yapmayalım kolumdan çek götür beni diyor..
Sırf benim de canım çekti al aşkım diyim diye 8 dondurma yemiş şimdi itiraf etti..

ben çekinmem. sevgilim benden çekinse rahatsız olurdum. yanında rahat olmadığım, istediğimi söyleyemediğim, her şeyi konuşamadığım insanla sevgili olamam.

erkek arkadaşımın "bu ara sen çok sık ödedin, dur bi" dediği de oldu.
onlarca plan önerimi "çok pahalı ya gerek yok" diye reddettiği de.
ben para hesabı yapınca "sen de amma cimrisin bee" lafını işittiğimi de hatırlarım mesela :)
o paraya sıkışıkken istediklerini bana ısmarlattığı bir dönem de oldu, benim cüzdanımdan para çıkmayınca "param kalmamış yaaa sen versene" dediğim de.

ben bunları konuşamadığım bir ilişkide olmam. ama sizde zaten hep erkek arkadaşınız ödüyormuş, öyle bir ilişkide de olmam. eşit ödenmeli diye düşünüyorum.

Sırf benim de canım çekti bana da al diyim diye 8 dondurma yemiş bu olay konuşulunca itiraf etti :)

Böyle erkekler kalmadı, kıymetini bilsen iyi edersin. Yük olmuyorsun ayrıca, yük olsan farklı davranırdı. Ama sen yine de bir şeyler ısmarlamalısın ona buluşmalarda. Ha diyorsun ki benden daha atak, hiç ödetmiyor, o zaman da sen önceden bazı buluşmaları ayarlayıp planlayacaksın. Örnek veriyorum şu meşhur kahve içilen mekanlardan birine çağırırsın, azıcık önceden gider adamın gelişini gördüğün anda hemen kasaya geçip siparişi verip(az çok ne sevdiğini bilirsin) ödemeyi yapar beklersin. O da mecbur o tatlıyı yiyip o kahveyi içmek zorunda kalır. Yine misal sinemaya gidersiniz, film arasını beklemeden bir bahane bulup lavaboya gitmen gerektiğini söylersin elinde mısırla içecekle dönersin gibi. Böyle şeyler yaparsan daha iyi hissedersin. Ben genelde böyle yapıyorum.

Aynen sen bilirsin deme diyor :)
Sen söyle senin yemek istediğini yiyelim sürekli benim istediğim olmasın erkek yönetilmek istermiş..
Ayyyyynen öyle. Yani karakterin sakinse içine kapanık biriysen veya cekingensen bir anda degisemezsin bunu kabul etmek gerek. Ama 4 yıl diyorsun. O samimiyet artık oluşmuştur. Minik minik adimlar at. Mesela mont almam lazim ama senin de fikrini almak istiyorum diyip beraber bir mont bakin. Tabi saatlerce bekletme cocugu orda
Canım tatli istiyor, gel hadi bugün ben sana tatli ismarlayayim falan de.
Veya cok yoruldum bir yere oturalim mi falan.
Minik minik adim at.
Ve fark etmez kelime öbeğini çıkar beyninden

Zaten şimdi takılıyor bana bundan sonra herşeyi yicem sana ödeticem diyor :))
Bir de benim yanımdayken 8 dondurma yemişti şimdi söylüyor bu olaydan sonra o dondurmaları sırf benim de canım çekti bana da al diyim diye yapmış..
ama senden tık çıkmadı diyor.

Sana açıkça çekinme maddi sıkıntımız yok demiş hatta halinden şikayet bile etmiş sende sal gitsin.canın ne istiyorsa onu yiyelim de şehrinde gezilecek görülecek güzel yerler vardır elbet oralara gidelim de.bunlar zaten normal olması gereken şeyler sen fazla hassas düşünmüşsün

ayy aynı ben şu an. ben öğrenciyim, sevgilim çalışıyo. her şeyi o ödüyo, maaşın olunca sen ısmarlarsın diyo ama ben kendimi çok kötü hissediyorum çekiniyorum.

Sevgılısı masraf yapmasın dıye aç gezen kız romantıklıgı
İçim rahat etmıyor bende ödemek istiyorum desene baştan aç gezip duracağına. Yada tuvalete gıdıyor gıbı git hesabı öde nebileyim...
Ya da bırak ödesin. Yemek yemicen, bişeyler yapmıcan ee hiç gıtmede yol parasıda masraf olmasın bari... Butun gun bankta mı oturcaksınız buluşup.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…