Sevgiliye yük olduğunu hissetmek..

Sizin yorumlarınıza hayranım zaten severek takip ediyorum yorumları :)
Siz sevgiliyken rahat rahat söylüyor muydunuz

Tesekkur ederim : )
Yonlendirmeni istiyorsa, sen oneride bulun, şaka yollu pazarlik yap, oyle daha rahat edeceğini soyle, mesela yemek benden sinema senden o zaman, gibi.. Diretirse de bence artik uzatma, zaten Allah'a sukur maddi sıkıntısı da yokmuş.. Sen de hediye filan al ver sonradan..

Sizin yorumlarınıza hayranım zaten severek takip ediyorum yorumları :)
Siz sevgiliyken rahat rahat söylüyor muydunuz

Evet niye aç gezeyim bu kadar triplere ne gerek var konuşulur anlaşılır bi şekilde. Nereye kadar ac gezip, hiçbir aktivite yapmıcan kı? Karsı taraf içinde sıkıcı

Valla bende cok utaniyorum nisanlimdan. Masraf olmasin evlilik arefesindeyiz diye de bisey istesem bile caktirmadan gidip kendim aliyorum tabi kiziyor bana niye soylemiyosun falan diye ama ben cekiniyorum veya bugünde benden olsun falan diyorum. Ama boyle de alıştırmak iyi degil diye dusunuyorum da utangacligimin onune de gecemiyorum.. Ven herseye yok yemeyelim gitmeyelim dicem ilerde evlenince ven isticem bu sefer o goturmucek diye kaygilaniyorum aşmamiz lazim bunlari

Sizin yerinizde olsaydım, durumun tadını çıkarırdım.
Ama sevgilimin ihtiyacı olan maddi yüklü şeyleri de para biriktirip alırdım hediye olarak.
Yani bir nevi dengelerdim durumu.

Eski konularinizi biliyorum, erkek arkadasiniza cok dusunerek yani amiyene tabirle cok kasarak yaklasiyorsunuz. Kasmayin rahat olun. Bu kadar kasarsaniz icten ice size rahatsizlik verebilir bu yapiniz.

Ben de çok utanırdım, acıktım falan diyemezdim ama bunda hızlı öğütücü midemin etkisi büyüktü herhalde :)
Tam olarak rahat davranmam nişanlılık sürecini buldu.

Durumunuz varsa zorla da olsa ödeyin bazen, rahat edemez insan öyle.

Senin yaşadığın hissi çok iyi anlıyorum, benim de düşüneceğim ve düşündüğüm şeyler bunlar, ama ben başında erkeklerin hesap ödemesini istemediğimi belirttiğimden, herkes kendi hesabını kendi öder ya da bir o bir ben ısmarlarız. Böyle bir şey desen hakaret gibi algılayabilir, bu yüzden bir aktivite yapıldığında her şeyiyle sen organize edersen belki buraya ben davet ettim ben ödeyeceğim demeye getirebilirsin. Pasiflikten bahsediyorsan mesela o şehirdeki ilginç aktiviteleri araştır, organize et. Eğer maddi olarak yüke sokmak istemiyorum dersen, gelirken kek börek yap, üç beş içecek bir şey alın piknik yapın mesela güzel bir parkta :) Ya da evi varsa yemeği sen yap, ben şahsen simit ayran yapmayı da çok severim çimlerin üstünde, para harcatmayacağın bir sürü aktivite var arada bunları yaptır, arada da gerçekten hoşlandığın şeyleri ödemesinin ziyanı olmaz, nasılsa çalışmaya başladığında bir şekilde sen de ödersin. Ayrıca 4 yıllık birlikteliğiniz var Allah izin verirse evlenebilirsiniz, öyle düşün, o vakitten sonra paranız ayrı olmayacak zaten. Erkekler o konuda gururlu oluyor biraz, tuhaf ve saçma bence :)

Ne yaparsan yap doğal olmaya çalış. Arkadaşların dediği gibi yemekleri o alsın tatlıları sen ısmarla. Onun yanında kendin olabilmelisin en önemlisi bu bence

Bulunduğun yerdeki gezilecek yerleri öğren mesela botanik park, göl, tepe vs gibi oralara gitmeyi teklif et. Sinema bowling piknik bu tarz şeyler ama içinden gelmeli yoksa yapay durur hani gittiğinde rahat olman gerek

4 yıllık ilişki de böyle olması tuhafıma gitti pek fazla yaşanmışlık yok sanırım sürekli görüşür müsünüz ?
Ben de ilk zamanlar öyleydim çekinirdim , şimdi ise acıktım yemek yiyelim canım şunu istiyor diyebiliyorum rahatça . Hesap ödeme konusunda da o wc gittiğin de ben ödüyorum ya da anlaşma yapıyorum ben ödüyeceğim diyorum genelde geçiştiriyor tabi bir sonrakini sen ödersin diyor
Biz genel de görüşmeden önce planımızı yaparız şuraya gideriz şunu yaparız diye bazen de akışına bırakırız. Siz de görüşmeden önce planınızı yapın teklifleri sen yap.

Cok haklisin, ben olsam ben de rahatsiz olurdum bu durumda.. Hesabi erkek oder anlayisina karsiyim cunku.

tebrik ederim gururlu bir bayansiniz.karsisinda ki erkegi yoluncak kaz gibi goren bayanlar bana cokitici gelir.hesabi paylasin bence en guzeli ve bunu rahatca soyleyin.yanliz evlenince is degisir ben kocamin parasini catir catir yerim yani ne cekinmesi sonucta esim esden cekinilmez.esim sagolsun hic cimrilik yapmaz sende evlenince cok daha rahat olursun.sevgilin karun kadar zenginde olsa minnet altinda kalmamak en iyisi...

Erkeğin parasını yemezsen o yedircek birini bulur diye okumuştum burda bi yorumda hala da unutmam hep aklima gelir

Bende yük olmayi seven bi tip değilim evlendim hala değilim napcam bilmiyorum tecrübeyle sabit erkeklere iyilik yaramıyor

valla ben ısrar kıyamet ödüyordum hatta ödetmediğinde surat asıyordum yoksa içim rahat etmiyordu benden sorumlu falan değil kimse. sen de öyle yap böyle durgunlaşacağına.

Yani siz şimdi diyorsunuz sende tatlı ısmarla bilet al falan ama kimi erkek gerçekten kız arkadaşının yanında kesinlikle onun harcama yapmasını istemez yaparsa da sinirlenir kimi erkek böyledir yani.
ee napalım yani? o sinirleniyor diye ben bir şey ödeyemeyecek miyim, ben böyle daha rahat hissediyorum kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…