Sevgiliyi kıskanmak abartılı mi bu durum??

duzelicezins

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2022
203
61
13
29
8 aylık bir ilişkimiz var. Ben çok kıskanç biriyim mesela instagraminda dekolteli fazla açık giyinen kızlar var ancak bu kişiler zamanında üniversitesinden lisesinden insanlar fakat çok rahatsızlık duyuyorum sizce bu durum abartı mi daha önce aramızda geçmişti bu konu ancak onlar zamanında sınıf arkadaşımdı demişti ben de ustelemedim

Evet abartı. Rastgele memeli kızları eklese neyse ama siz rahatsız oluyorsunuz diye zamanında bir şey paylaşmış insanları çıkaramaz ya da siz rahatsız oluyorsunuz diye ablalar fotoğraflarını sansürleyemez.

Bence bu kadar takılmayın ve takıldığınızı da karşı tarafa belli etmeyin.Sadece listesinde ekliyse arkadaşı olabilir sonuçta samimi olmasak bile listemizde olan kişiler olabiliyor.

kıskançlık kendi içinizde olan duygudur ama karsınızdaki insana güvenmek bambaska bişey. sizi sürekli şüphelendiriyorsa içiniz huzursuzsa o ilişkiye devam etmeyin. bende önceden inanılmaz kıskanç biriydim sevdiklerimi paylaşamazdım. ama eşimi tanıdıgım zamandan beri bu huyum hiç kalmadı kendiliginden geçti. karsınızdaki insan size güven ve sadakatini hissettiriyosa kıskanclık sadece ilişkinin tuzu biberi oluyo içinizden gelmiyo bazen :D bence kendinizden önce bu durumu sorgulamanız laızm

Evet abarti. Tanimadigi insanlari ekliyor deseydiniz o başka ama liseden universiteden arkadaslari yani ve dekolte giyiyor diye arkadasliktan mi cikartsin.

Benim de liseden erkek arkadaslarim ekli bir kaç. Üstsüz fotograflarini filan da paylasirlar ve sporcular. Napalim? Adam spor yapiyor diye arkadasliktan mi atacagim 😂😂😂

Evet abarti. Tanimadigi insanlari ekliyor deseydiniz o başka ama liseden universiteden arkadaslari yani ve dekolte giyiyor diye arkadasliktan mi cikartsin.

Benim de liseden erkek arkadaslarim ekli bir kaç. Üstsüz fotograflarini filan da paylasirlar ve sporcular. Napalim? Adam spor yapiyor diye arkadasliktan mi atacagim 😂😂😂
Biz daha başlarken konuştuk tanımadıklarıni eklemesinden rahatsız olabilcegimi belirttim tanımadıklarıni çıkardı hatta sonrasında da eklemedi diye düşünüyorum

kıskançlık kendi içinizde olan duygudur ama karsınızdaki insana güvenmek bambaska bişey. sizi sürekli şüphelendiriyorsa içiniz huzursuzsa o ilişkiye devam etmeyin. bende önceden inanılmaz kıskanç biriydim sevdiklerimi paylaşamazdım. ama eşimi tanıdıgım zamandan beri bu huyum hiç kalmadı kendiliginden geçti. karsınızdaki insan size güven ve sadakatini hissettiriyosa kıskanclık sadece ilişkinin tuzu biberi oluyo içinizden gelmiyo bazen :KK70: bence kendinizden önce bu durumu sorgulamanız laızm
Ben kimseye güvenmem sorun bu aslında gün içerisinde fotolasiriz iletisimdeyiz ancak ben güvenemiyorum bunu yenemiyorum

8 aylık bir ilişkimiz var. Ben çok kıskanç biriyim mesela instagraminda dekolteli fazla açık giyinen kızlar var ancak bu kişiler zamanında üniversitesinden lisesinden insanlar fakat çok rahatsızlık duyuyorum sizce bu durum abartı mi daha önce aramızda geçmişti bu konu ancak onlar zamanında sınıf arkadaşımdı demişti ben de ustelemedim
evet aşırı abartı hemde. kimsenin ne giydiğine de karışamayız ama. insanlar istediği gibi giyinebilir sevgilinizi bu sebepten kıskanmanız aşırı saçma.

Üstemeleyip kavga çıkarmıyorsan abartılı bir durum değil bence.

Arkadaşların hesap bilgilerini alalım lütfen :dondurma:

D duzelicezins ortak bir paylaşım yaptığı arkadaşlarına müdahale etmeyin lütfen. Tanımadığını eklese sorun olur ama zamanında arkadaşlarmış.

evet abartı aslında. ama ben şahsen bu instagram'da beğendiği kızlara dm'den yürüyen tipleri aklı başında ve güvenilir bulmuyorum. bir de sizin giyiminize falan karışıyordu bu tip. sanki buna gelene kadar daha başka sorunlar var 😒

güven probleminiz varsa dm kutularına olta sallayıp ne çıkarsa bahtıma diyen tiplerle birlikte olmayın derim.

Back
X