Sevgiliyi kıskanmak abartılı mi bu durum??

duzelicezins

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2022
203
61
13
29
8 aylık bir ilişkimiz var. Ben çok kıskanç biriyim mesela instagraminda dekolteli fazla açık giyinen kızlar var ancak bu kişiler zamanında üniversitesinden lisesinden insanlar fakat çok rahatsızlık duyuyorum sizce bu durum abartı mi daha önce aramızda geçmişti bu konu ancak onlar zamanında sınıf arkadaşımdı demişti ben de ustelemedim

Merhabalar,
Kıskançlık aslında özgüven kaynaklı bir sorundur. Bu konuyu çok araştırdım. Benim de eşime karşı ciddi kıskançlık yaptığım zamanlar olmuştu. Çok şükür şimdi azaldı.

Gözünüz sürekli sosyal medyasında ise ve bundan çok huzursuzluk duyuyorsanız artık size zarar vermeye başlamıştır. Eşlerimizin, sevgililerimizin gözünü bağlayamayız. Elbet sosyal medyada ve dışarıda dikkat çekici insanlarla karşılacaklar. Onları kontrol edemeyiz. Ancak bu konularda sürekli bir merak ve arayış içinde olursa o zaman sıkıntılı bir durum olur… Böyle bir şey olursa bunu da hissedersiniz.

Yaşadığımız hayat çok kıymetli. Kıskançlıklarla ilişkinize ve kendinize de zarar vermeyin💐

evet abartı aslında. ama ben şahsen bu instagram'da beğendiği kızlara dm'den yürüyen tipleri aklı başında ve güvenilir bulmuyorum. bir de sizin giyiminize falan karışıyordu bu tip. sanki buna gelene kadar daha başka sorunlar var 😒

güven probleminiz varsa dm kutularına olta sallayıp ne çıkarsa bahtıma diyen tiplerle birlikte olmayın derim.
Öyle birisi olduğunu düşünmüyorum eski iliskilerimden tecrübeliyim açıkçası yanlışa göz yummuyorum

Merhabalar,
Kıskançlık aslında özgüven kaynaklı bir sorundur. Bu konuyu çok araştırdım. Benim de eşime karşı ciddi kıskançlık yaptığım zamanlar olmuştu. Çok şükür şimdi azaldı.

Gözünüz sürekli sosyal medyasında ise ve bundan çok huzursuzluk duyuyorsanız artık size zarar vermeye başlamıştır. Eşlerimizin, sevgililerimizin gözünü bağlayamayız. Elbet sosyal medyada ve dışarıda dikkat çekici insanlarla karşılacaklar. Onları kontrol edemeyiz. Ancak bu konularda sürekli bir merak ve arayış içinde olursa o zaman sıkıntılı bir durum olur… Böyle bir şey olursa bunu da hissedersiniz.

Yaşadığımız hayat çok kıymetli. Kıskançlıklarla ilişkinize ve kendinize de zarar vermeyin💐
Arayışta olduğu bir duruma rastlamadım özgüven kaynaklı değil bence geçmişte aldatıldım sanırım ondan kaynaklanıyor yorumunuza teşekkür ederim

TV de izlemesin o halde..
Kadın tezgahtarlardan alis veriş de yapmasın..
İç çamaşırı satan mağazaların önünden dahi geçmesin.
Geçmiş konularına da bir göz attım.
Son açmış olduğun konuyla birlikte kafamda netleşti.
8 aylık iliski için sergilemiş olduğun tavırlar fazlasiyla tuhaf.
Her konu açtığında inandiriciliktan biraz daha uzaklasiyorsun sanki🤷

Abartı evet. Sevgili oldunuz diye hayatınızdaki insanın bir birey olduğunu unutmuşsunuz. İnsanlar sizden izin alarak mı fotoğraf paylaşacak? Çok kıskançsanız tedavi olun gerçekten benim asla tahammül edebileceğim bir konu değil kıskançlık.

8 aylık bir ilişkimiz var. Ben çok kıskanç biriyim mesela instagraminda dekolteli fazla açık giyinen kızlar var ancak bu kişiler zamanında üniversitesinden lisesinden insanlar fakat çok rahatsızlık duyuyorum sizce bu durum abartı mi daha önce aramızda geçmişti bu konu ancak onlar zamanında sınıf arkadaşımdı demişti ben de ustelemedim
evet çok abartmışsınız. Adam ne yapsın liseden tanıdığı sınıf arkadaşının instagram fotoları dekolteliyse. Çok dekolte foton vardı kız arkadaşım rahatsız olur bu yüzden sizi unfollow ediyorum demek dünyanın en cringe sözü herhalde.

Vallaha kıskanclık olur ama sen bellı edersen kemdını bulunmaz kumaş zanneder. Ve öle yaparsan senı cepte görüp ıstedıgı gıbı davranır. Eğer sızı yoran şeyler yapıosa boşverın

Back
X