- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi tomvejerry
-
karisik biraz
iki senedir taniyorum. ilk tanistigimizda aylarca flort ettik o zamanlar ondan cok cok hoslaniyordum ve heycanlandiriyordu beni. sonra baska seyler oldu hayat yollarimizi ayirdi ikimizinde hayatina baskalari girdi. Ama simdi 1,5 aydir yine beraberiz. ama bu defa heycan falan yok bende. ama seviyorum cok. merhamet duygusuylada seviyor gibi hissediyorum. ama en yakin arkadaslari, kardesleri, ve hatta anneanne ve dedesine kadar butun ailesiyle tanistirildim ama hic heycan falan olmuyor bende. asik olmadigimi dusunuyorum ama seviyorum. sonradan asik olunur mu?
Evet arkadas olarakta cok iyi anlasan iki insan oldugumuz icin onun verdigi rahatlik var. iki sene once ayni sinifta oldugumuz icin tanismistik ve flort etmenin yanisira cok ta iyi arkadaslik yapiyorduk. Ona karsi sevgi hissediyorum, bana dokunmasindan, ona dokunmaktan hic cekinmiyorum hatta fiziksel yakinlik hosuma gidiyor ama cok rahatim. Her konuyu cok rahat konusup, cok rahat sebekliklerde yapabiliyorum. Yani o ne soyleyecegini bilememe, kalbi deli gibi carpma vs heycani yok bende. Keske olsaydi diyorum.. :/
Ben cok sosyal bir insanim. 16 yasimdan beri calisiyorum, surekli insanlarla aktif bi yasamim var. Yeni insanlarla iletisim kurmakta hic zorlanmiyorum. Genelde hic yeni kisiler heycanlandirmaz beni bu onuda biraz ozguven sahibiyim. Birazda yanlis anlasilmasin cevremden aldigim ovguler, yuzyuze olan gorusmelerden hep olumlu cevap almam, okulda oduller almam, vs bu gibi seylerde bu insanlarla iletisim konusunda bana cok guven verdi. o yuzden genel anlamda insanlarla konusurken cok rahat biriyimdir.
Bana dokununca heycanlanmiyorum ama icimi sevinc kapliyo, kendimi guvende ve seviliyor hissediyorum bu da cok hosuma gidiyor. bende sariliyorum hatta saatlerce sarilsam skilmam. ama yinede hic elim ayagima dolasmiyor, ne bileyim hani derler ya midemde kelebekler ucusuyor diye, bende oyle bisey hic olmadi. Hem arkadas gibi seviyorum, hemde bi erkek olarak ta hosuma gidiyor ama bence asik degilim. ilerde olabilir miyim?
Guzel (((=
icimi aciyor bu yorumlariniz. Tesekkur ederim konuma katilinimiz icin. benim icin gercekten cevaplariniz onemli (=
belki de o senin için sadece bir arkadaş ama sen onu sevgili gibi hayatına alıyorsun.
ya da onun hisleri sana karşı farklı ve sevgili olursa bunlara karşılık alabilecek.
bir de şöyle birşey var; farzet ki onunla evlendin ve bir süre sonra karşına öyle biri çıktı ki sırılsıklam ona aşık olmuşsun. ee bu sefer yanındakine haksızlık olamayacak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?