Sevgiliyi sevmek ama asik olmamak

konuya benden cok genel anlamda cevap gelirse de guzel olur arkadaslar. ben kendi konum olarak degil genel anlamda sordum bu tarz iliskiler var mi diye.

erkek arkadasimi ben seviyorum. yalnizca aradigim biraz heycandi sanirim. o da aslinda fark ettim yok degil

Canım benim sevgilimde aynısını söylemişti bana 'seviyorum ama aşık değilim' diye düşünüyorum düşünüyorum ama bi anlam veremiyorum...Başlarda heyecan olur zamanlar diner, sevgi alır yerini.. :S

Nerdeyse kaderimiz ayni. Konularini okudum. Benimde cok kotu gecti cocuklugum hep bu icki yuxunden babam.hala iciyor. Neyseki sizinkiler bosanms bizde bosanmakta yok doguluyuz. Bosanirsa kadin oldu demek. Ayrica bnde senin gibi lise sondan beri calisiyorum ailemden harclik almiyorum. Bu sene uni tede birine rastladim.tanistik ve ben onu cok ozguvenli biri sanarak basladim. Ve yine seninle benzeyen tarafimiz daha 2 ay olmusken sogufum asik degilim diye sorgulamaya basladim. Bende ogrenciyim.ama haftasonu calisip harcligimi cikariyorum o babasindan aliyordu.Birde eli sıkı biri oldugunu farkettim. Nerdeyse cimrilik yapacak babasindan ogrenmis heralde babasi pinti biliyorum. Bu sebeblerle acayip sogudum bitirdim. Karsimda agladi etrafi umursamaz aglar birde snnkide oyle aglayan biri sanirim. Simdi ozluyorum bazen 2 ay olcak ayrilali ama.onu mu sevilmeyi mi bilmiyorum. Etrafimda baska biri yok olsa da tum.olumsuzluklara ragmen aklima.o geliyor iliskim.yarim.kalmis gibi hissediyrm. Blkide cimri degildi memur cocugu bu yuzden oyleydi diyorum.ama bnm durumum.ondan.kotu ben daha eli acigim.yani. Sen eskisinden ayrilip baskasiyla.mi cikmaya basladn suan.tam.anladim.orasini. Okul acilinca bununla yine karsilasacagz bir yil. Bilmiyrm.yeniden bir araya gelirmiyiz gelsek.ne olur. İste boyle canim... Saa ndna tavsiye o icki icen erkek arkadasindan ayrilman zaten babamlardan cektik birde ondan.mi cekeceksin hayatinin icine eder bendenc soylemesi.

Kendime nie o haksizligi yapiim ki ya ilerde cok sevdigim biri cikarsa yada ona daha gelecek biri cikarsa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…