- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
Il disinda universite okuyorum ucuncu sinifim ve bi senem kaldi ve kyk da yurtta kaliyorum bugune kadar bi sıkıntım yoktu ama psikolojik rahatsizligim basladi anksyete bozukluguu son zamanlarda oda arkadaslarimi yurttaaki kizlari bogcak duruma gelmistim her gun eve telefon acip agliyodum. Sorun su ki eve cikmak istyorum ama eve cikabilcegim arkadasim yok aslinda cok var ama icrataa gecebilecek olan yok tek basima kalkismak istemiyorum guvenemem tek basima baskasina sevgilimde ev aryo ve ayni eve cikmaya dusunuyoruz zaten calisiyo sabah gidiyo aksam geliyo ama iki yatak alcaz odalarimz ayri olcak cunku ailemin bu durumdan haberi olmcak ve vicdanim sizliyo uc yil okudum okulu birakip ailemin yaninada donmek istemiyorum bi yilim kaldii sizce ben dogrumu yapiyorum mecburum cunku![]()
O iki yatak bir olur her türlü yani. sevgilinin nasıl sevgili ne kadar süreli sevgili aradaki güven bunlara bağlı ama aynı ev bnce yanlış ya insan karşısındakini tüketir artık bişey beklemez heyecan azalır zaten aynı ev der insan rahat eder evliliğin bi farkı kalmalı yani bnce. tabi ben seni anladım düzgün birine benziyorsun ama aynı ev olunca iş değişir bnce