Sevgiliyle ayni evde

Il disinda universite okuyorum ucuncu sinifim ve bi senem kaldi ve kyk da yurtta kaliyorum bugune kadar bi sıkıntım yoktu ama psikolojik rahatsizligim basladi anksyete bozukluguu son zamanlarda oda arkadaslarimi yurttaaki kizlari bogcak duruma gelmistim her gun eve telefon acip agliyodum. Sorun su ki eve cikmak istyorum ama eve cikabilcegim arkadasim yok aslinda cok var ama icrataa gecebilecek olan yok tek basima kalkismak istemiyorum guvenemem tek basima baskasina sevgilimde ev aryo ve ayni eve cikmaya dusunuyoruz zaten calisiyo sabah gidiyo aksam geliyo ama iki yatak alcaz odalarimz ayri olcak cunku ailemin bu durumdan haberi olmcak ve vicdanim sizliyo uc yil okudum okulu birakip ailemin yaninada donmek istemiyorum bi yilim kaldii sizce ben dogrumu yapiyorum mecburum cunku :110:

O iki yatak bir olur her türlü yani. sevgilinin nasıl sevgili ne kadar süreli sevgili aradaki güven bunlara bağlı ama aynı ev bnce yanlış ya insan karşısındakini tüketir artık bişey beklemez heyecan azalır zaten aynı ev der insan rahat eder evliliğin bi farkı kalmalı yani bnce. tabi ben seni anladım düzgün birine benziyorsun ama aynı ev olunca iş değişir bnce

Il disinda universite okuyorum ucuncu sinifim ve bi senem kaldi ve kyk da yurtta kaliyorum bugune kadar bi sıkıntım yoktu ama psikolojik rahatsizligim basladi anksyete bozukluguu son zamanlarda oda arkadaslarimi yurttaaki kizlari bogcak duruma gelmistim her gun eve telefon acip agliyodum. Sorun su ki eve cikmak istyorum ama eve cikabilcegim arkadasim yok aslinda cok var ama icrataa gecebilecek olan yok tek basima kalkismak istemiyorum guvenemem tek basima baskasina sevgilimde ev aryo ve ayni eve cikmaya dusunuyoruz zaten calisiyo sabah gidiyo aksam geliyo ama iki yatak alcaz odalarimz ayri olcak cunku ailemin bu durumdan haberi olmcak ve vicdanim sizliyo uc yil okudum okulu birakip ailemin yaninada donmek istemiyorum bi yilim kaldii sizce ben dogrumu yapiyorum mecburum cunku :110:

Bence çok gereksiz. Ben istemezdim.

Bence yanlış. Nasıl oluyor da insanlara bu denli güvenebiliyorsunuz ben anlayamıyorum. Sokakta görüyoruz kadınların başlarına neler geliyor, hic tanımadığınız bir insanın yine hic tanımadığınız bir sevgilisi ile ayni evde kalmasına okey diyorsunuz. Olayın sevgili ile aynı evde kalma durumu olmadığını anlamanız için söylüyorum, çocuğu tanıyor muyuz? Güveniyor muyuz? Hayır. Bu yüzden bence kesinlikle ve kesinlikle yurtta kalmaya devam etmelisin.. Ailene yalan söyleme işine girersen onlari kandırırsan için nasıl rahat eder ki? Ben beyaz yalan bile söyleyemiyorum aileme. Çok kotu birşey yapsam dahi evet ben yaptım diyorum. Yalan donup dolaşır seni bulur, yapma etme.

Hanımlar aile bilsin diyorsunuzda,hangi anne baba evet der merak ediyorum açıkcası..
Abla bir de karşıdaki erkek kimdir,nedir, necidir,güvenilir mi bu kısımlar hep atlanmış. Ben mi çok detay düşünüyorum acaba, sevgilisi okey ama bu millet ne sevgililer gördü hepimiz biliyoruz..

Hanımlar aile bilsin diyorsunuzda,hangi anne baba evet der merak ediyorum açıkcası..

Kızini dusunen aile evet demez. Bu cocuk kim? Hirli mi hirsiz mi? Ne zamandan beri kizimiz bu adami taniyor? Eve baska erkek getirir mi? Insan kafayi yer ya hu.

Benim ailem ben evlenirken bile akillarinda kirk soru vardi. Birde hic tanimadiklari bir adamla ayni eve koyacaklar yok valla hayal bile edemedim. Bende kizimi boyle bir durumda izin vermem. Sorunu varsa gider ben cozerim gerekirse ev tutar kalirim onunla ama baska adamla ayni eve muhtac etmem.

Atesle barutun yanyana durasi varsa cok da guzel duruyor valla. Kendinizden ve karsinizdakinden eminseniz bu konuda sıkıntı yasamazsiniz.
Aileniz aniden surpriz yapip gelir mi? Daha cok bu sorularin uzerinde durun bence

Abla bir de karşıdaki erkek kimdir,nedir, necidir,güvenilir mi bu kısımlar hep atlanmış. Ben mi çok detay düşünüyorum acaba, sevgilisi okey ama bu millet ne sevgililer gördü hepimiz biliyoruz..

İstendiği kadar atlansın,aynı evde olmaz hiç bir şeyin garantisi yoktur.
Kavga ettiler ayrıldılar,ileride o erkeğin bunu o ailenin karşısına getirmeyeceği ne malum..
Kızlarımız artık akıllı olsunlar,bir anlık heyecanla hayatlarını harcamasınlar artık..

Ailen bilmediği için kendi içinde çok huzursuz olursun bunu da sevgiline çok fazla yansitirsin çok fazla sorun oluşur aranızda birbirinizi boğmaya başlarsınız. Aynı evde kalmak bence yanlış değil ama buna hazır değilmişsin gibi geldi bı yerde zorunluluktan sevgilinle aynı evde kalmak istiyorsunuz iyi düşün bence. Kafanda çok iyi tart sevgilinle nasıl anlaşıyosun? İlerde bı sorun olabilir mı? Birbirinizi kısıtlar mısınız? Bı sure sonra sıkılır mısınız? Kafanın rahat olmayacağı k

Kızini dusunen aile evet demez. Bu cocuk kim? Hirli mi hirsiz mi? Ne zamandan beri kizimiz bu adami taniyor? Eve baska erkek getirir mi? Insan kafayi yer ya hu.

Benim ailem ben evlenirken bile akillarinda kirk soru vardi. Birde hic tanimadiklari bir adamla ayni eve koyacaklar yok valla hayal bile edemedim. Bende kizimi boyle bir durumda izin vermem. Sorunu varsa gider ben cozerim gerekirse ev tutar kalirim onunla ama baska adamla ayni eve muhtac etmem.

Benim kızımda ünide okurken 6 sene özel yurtta kaldı,her sene beraber gidiyorduk 10 gün filan kalıp dönüyordum..
Neler gördüm varya oralarda...
Son döneminde kız arkadaşının evinde kaldı yurtta oda arkadaşıyla sorunları olmuştu..

Ne ben ne babası izin vermezdik,eşime söyleyemezdim bile durum böyle diye.
Kızı okuldan alırdı herhalde,o kadar geniş değiliz çünkü..

İstendiği kadar atlansın,aynı evde olmaz hiç bir şeyin garantisi yoktur.
Kavga ettiler ayrıldılar,ileride o erkeğin bunu o ailenin karşısına getirmeyeceği ne malum..
Kızlarımız artık akıllı olsunlar,bir anlık heyecanla hayatlarını harcamasınlar artık..
Iste cok müthiş bir şantaj sebebi, ailene ayni evde kaldığımızı söylerim deyip istediği herşeyi yaptırabilir. Sonuçta kimse babamızın oğlu değil, üstelik kocaman bir yalanın ortasında yaşamak. Berbat..

Iste cok müthiş bir şantaj sebebi, ailene ayni evde kaldığımızı söylerim deyip istediği herşeyi yaptırabilir. Sonuçta kimse babamızın oğlu değil, üstelik kocaman bir yalanın ortasında yaşamak. Berbat..

Aynen burada görmedikmi bu tarz konuları,sırf beraber oldular diye şantaj yapanıda gördük..
Nasıl güveneceksin bu kişiye şimdi..

İster ayrı yatak alın ister aynı yatakta uyuyun bu kimseyi ilgilendirmez. Kendi kendinize vicdan yapmanıza gerek yok bunun için. Yurtta sıkıntılıysanız, ev açmaya durumunuz varsa da çıkın. Buradakiler sizi eleştirse "Aaa eleştiri aldım çıkmayım seninle" mi diyeceksiniz sevgilinize? Yaptığınız şey doğru ya da değil yaşayarak göreceksiniz.

Çık evlenmeden ev halini öğrenirsin ama kanıt bırakma yarın birgün onunla anlaşamazsan karşına çıkıp kullanacağı közü olmasın

bende sevgilimle aynı evde yaşadım 3 sene boyunca ailem bilmeden ama benimkiler çatkapı gelmiyorlardı bunun riskini almalısın bence. hala aynı evdeyim ve nişanlandım ailem hala bilmiyor aynı evde kaldığımızı. aynı evde kalmak tehlikeli değildir tabi ne kadar tanıdığına bağlı ben bu yönden çok şanslıyımdır. evlenmeden önce tanıyorsun huyunu biliyorsun en azından. "elalem ne der" ateşle barut yanyana durmaz" laflarını bir kenara bırak. elalemin konuşacağı daha nemli konuları olmalı bence. ne ateş ol ne barut seviyorsan namusu 2 bacak arasında aramayın. umarım herşey gönlünce olur

Benim kızımda ünide okurken 6 sene özel yurtta kaldı,her sene beraber gidiyorduk 10 gün filan kalıp dönüyordum..
Neler gördüm varya oralarda...
Son döneminde kız arkadaşının evinde kaldı yurtta oda arkadaşıyla sorunları olmuştu..

Ne ben ne babası izin vermezdik,eşime söyleyemezdim bile durum böyle diye.
Kızı okuldan alırdı herhalde,o kadar geniş değiliz çünkü..

Bu kizinizi koruma icgudusu.

Bazi aileler var hem yolluyor universiteye hic ilgilenmiyor sonra kiz hata yapinca kiyameti kopariyor.

En guzeli kizin olsun oglun olsun ilgileneceksin. Hem bir derdi sikintisi oldugunda ilk basvuracagi yer ailesi olmali bir gencin. Aile ilgilenmezse genclerde kendileri cozum uretmeye calisiyorlar.

Bende universite boyunca yurtta kaldim.

Ozel yurttu iki kisilik odali yemekli.

Her sene ailem gelir yerlestirirdi beni.

Bana guvenmediklerinden degil ben rahat edeyim diye.

Bir sikintimi hemen aileme soylerdim ne yapip edip cözerlerdi.

Bir keresinde oda arkadasimla tartistik. Actim babama anlattim bir yandan da agliyorum. Hemen biletini aliyorum atla gel dedi kafa dinlersin olaylar biraz yatisir. Ben okuldan direk otogara gittim babam biletimi almisti coktan atladim ailemin yanina. Dondugumde gercekten olay yatismisti unutulmustu her sey.

Is ailede bitiyor yani.

Ben sevgilimle kaliyorum bazen fakat ailem biliyor. Ayni ev demek ekstra sorumluluk demek. Yemek, bulasik, temizlik demek. Erkek arkadasinla anlasamadigin noktada gidecek baska bir kapin varsa ayni eve cikmani oneririm. Cunku ayni eve girdiginde ilk bi sene problemli geçiyor.
Birde ailenin haberinin olmasini oneririm. Her ihtimale karsi kimle, nerde oldugunu bilmeliler.

Bu kizinizi koruma icgudusu.

Bazi aileler var hem yolluyor universiteye hic ilgilenmiyor sonra kiz hata yapinca kiyameti kopariyor.

En guzeli kizin olsun oglun olsun ilgileneceksin. Hem bir derdi sikintisi oldugunda ilk basvuracagi yer ailesi olmali bir gencin. Aile ilgilenmezse genclerde kendileri cozum uretmeye calisiyorlar.

Bende universite boyunca yurtta kaldim.

Ozel yurttu iki kisilik odali yemekli.

Her sene ailem gelir yerlestirirdi beni.

Bana guvenmediklerinden degil ben rahat edeyim diye.

Bir sikintimi hemen aileme soylerdim ne yapip edip cözerlerdi.

Bir keresinde oda arkadasimla tartistik. Actim babama anlattim bir yandan da agliyorum. Hemen biletini aliyorum atla gel dedi kafa dinlersin olaylar biraz yatisir. Ben okuldan direk otogara gittim babam biletimi almisti coktan atladim ailemin yanina. Dondugumde gercekten olay yatismisti unutulmustu her sey.

Is ailede bitiyor yani.

Sürekli telefonla arardım nerdesin ne yapıyorsun kiminlesin diye,gerçi bir yerede gitse haber verirdi..
Gece dışarıda çıksa söylerdi,yada sonradan anlatırdı..
Birde bizim yurt dışıydı,hemen anında gitme şansımızda yoktu,ancak ertesi gün olabilirdi..
Her sene gittim hem tatil yaptım hemde arkadaşlarıyla tanıştım,hala görüşürler birbirleriyle..

Back
X