Sevgiliyle ayni evde

Burası dini bir site değildir ve dini içerik yasaktır.

Ayri yatak ayri oda valla acikcasi olmaz oyle.
Yani bilmiyorum da sevdigim adamla ayni evde olcam ayri uyyacam ben istemesem karsimdaki istermi acaba hadi bigun iki gun sonra biz evlencez zatenle baslar:)
Bir sene kalmis boyle biseye kalkismazdim ben olsam.

Kişisel kabul meselesi bu, ben bunu yaparım yaptığımın arkasında da dururum diyen yapar, yaparım ama birşey olursa eyvah bakire değilim ne olacak şimdi annemler duyarsa telaşı yaşayacak kimseler bu işe girmesin, bu kadar konu

Valla ne demişler bu devirde BABA' na bile güvenme sende şimdi sevgilinle aynı evde ve ailenden gizli valla deli cesaret peki diyelim öyle oldu hayatında telafisi olmayan hatalar yapa bilirsin o yüzden akıllı ol.

Ayri yatak alicaz dediğine göre ailene ters olduğu belli evlilik oncesi bir erkekle ayni evde yaşamak . Yalniz teseduflere bak erkek arkadasin ev ariyor bu sırada sen ne hikmetse 3 yil sonra yurttakilerle kavga etmeye başlıyorsun ve yine ne hikmetse ayrı eve çıkmaya 1 tane bile kafa dengi arki yok bari sevgilimle cikayim? Bahanelere bak :D bal gibi sevgilinle yasamak istiyorsun belli yani bahanelerin arkasına gizlenme. Arti ayri yataga gerek yok nasilsa birini kullanmicaksiniz kapiş? Bari masraf yapmayın ;) Ama tabi yarin obur gun ayrilinca yine gelip buraya yok efendim ailem ogrendi yok okuldan aldilar yok ben kafamı nerelere vurayim diye konu acma.

Kıssadan hisse ilerde hayatını etkileyebilecek kararlari doğru düzgün ver. Pisman olacağın kararlar verme. Yada bir karar vereceksen arkasında dur sonradan mağdur rolu oynamak zorunda kalma.

1 sene daha sık disini baska yurda cik bise yap ama erkek arkadasla atesle barut meselesi

Il disinda universite okuyorum ucuncu sinifim ve bi senem kaldi ve kyk da yurtta kaliyorum bugune kadar bi sıkıntım yoktu ama psikolojik rahatsizligim basladi anksyete bozukluguu son zamanlarda oda arkadaslarimi yurttaaki kizlari bogcak duruma gelmistim her gun eve telefon acip agliyodum. Sorun su ki eve cikmak istyorum ama eve cikabilcegim arkadasim yok aslinda cok var ama icrataa gecebilecek olan yok tek basima kalkismak istemiyorum guvenemem tek basima baskasina sevgilimde ev aryo ve ayni eve cikmaya dusunuyoruz zaten calisiyo sabah gidiyo aksam geliyo ama iki yatak alcaz odalarimz ayri olcak cunku ailemin bu durumdan haberi olmcak ve vicdanim sizliyo uc yil okudum okulu birakip ailemin yaninada donmek istemiyorum bi yilim kaldii sizce ben dogrumu yapiyorum mecburum cunku :110:
Sen inaniyormusun sevgiliyle ayri yataklarda yatacaginiza..

Bu riske girilmez. Zaten bir sene kalmış ne gerek var.
Sonra da bi sürü konu açılıyo yok bekaretim bozuldu mu,ay ben hamile miyim yoksa,ailem öğrendi,evlencem bakire değilim,nasıl çarşaf göstercem....
Bunca bahane sunduğuna göre demek ki için de rahat etmiyor,ailene karşı da vicdan azabı var.burdan destek arıyorsunuz.
Maceraya gerek yok. Bunca sıkıntıyı çekmektense yurtta kal daha iyi.
Ayrıca böyle kaygı bozukluğun varsa üç gün sonra sevgiline de sararsın,,ilişkin de bozulur. :işsiz:

Allah'ım bu konu beni delirtecek.
Müslüman ülkedeyiz diyen arkadaşları ben bir kere olsun sevgilim zamanında geneleve gitmiş diye konu açan konu sahibelerine türkiyede gitmeyen mi var denildiğinde görmedim. Ben hala ülkemizde midesi o kadar geniş olmayan bir sürü erkek olduğunu düşünmek istesem de kızını türlü baskı ile yetiştirip amaan erkekler içinde yapmayan mı var diyen bir sürü insan gördüm. Yukarda bile bir arkadaş kadınla erkek ayrı değerlendirilmeli demiş ki şu kızların kırmızı kurdelesine verdiğimiz önemin yarısını erkek çocuklarımızı yetiştirirken verseydik bambaşka bir noktada olurduk.

Benim için de aynı evde yaşama olayı ters. Ama adabıyla güzel güzel tavsiyeler vermek dururken, ahlak bekçisi teyze edası ile eli belinde yorum yapmanın ters tepeceğini göremiyor musunuz? Amacınız bir insanı kendinizce doğru bulduğunuz bir şeye yönlendirmek mi şov yapmak mı? Bence sadece şov yapmak yoksa gerçekten güzel bir şey yapmak isteseniz bunu tatlı tatlı yaparsınız ki gencecik bir insanı tam ters duruma itmeyelim.

Bazı güzellikleri anlatırkenki nemrut hallerimiz yüzünden insanları iyice soğutuyoruz farkında değiliz. Farkına vardığımızda ise çok geç olacak.

şu mesajlara yazılabilecek en sağlam yorum.

Sevgiliyle aynı evde kalmak için bahane.. mantık dışı yok ayrı yatak bilmem ne.. ve bana çok saçma geldi..ev arkadaşı bulmak isteyen bi şekilde bulur halleder..yoksada yurtta kalır ne kadar çaresiz zor durumda insan var.. soğukta parasizlikta okumaya çalışıyo...

Aynı evde yaşayanlar çok.
Ama kız arkadaş ile aynı tadı vermez erkekle yaşamak. Hele birde sevgilin. Çok kısıtlanırsın.
Ailen de bilmeyecek-miş. Çat kapı gelip öğrenirlerse ne olacak?
Asla o yataklar ayrı olmaz. Birlikte eve çıkmayın derim. Hata yaparsınız.
Evde yapılacak birçok şeyi tek başına üstleneceksiniz. Temizligi, bulasigi, yemegi, camasiri vs vs. Yorar bunlar şimdiden.
Müge Anlıyı da izliyoruz insanın başına neler geliyor korkar insan az:)

Kısaca ne olacak anlatayım, eve çıkarsan ilk bir iki ay cicim geçer sonra gerçekleri fark etmeye başlarsın kavgalar başlar o arada iş işten geçmiştir zaten kullanılacağın kadar kullanılırsın hatta bu kafayla kendini önüne serersin çünkü kaçacak yerin yoktur işler iyice sarpa sarar en son yaka paça dışarı atar seni ortada kalırsın. Şanslıysan ailen öğrenmez... İleride sorarlar kızım ne yaptın geçmişte, sen de ya yalan söylersin ortaya çıkar veya çıkmaz ya da doğruyu söylersin kabul ederlerse ederler etmezler ortada kalırsan geçmişte yaptığın aptallıklara üzülür durursun... Olacağı budur...

bence olabilir ama ailen karsıysa bu riski alma derim bir de bir kız bir erkek olunca butun isi gucu sana yıkabilir simdiden evlilik simulasyonu yasamanız muhtemel

İki yatağı boşuna almayın:dondurma: Başta ayrı odalar da yatsanız da o yataklar birleşir :KK51: Yanlış değil ama ailene ne diyeceksin?Gelmek isterler mi?

herkes istediği kişiyle yaşayabilir ama konu sahibi ayrı iki yatak almaktan bahsediyor
acaba buna kendisi inanıyor mu? yaşa öğrenciliğini şimdiden adamın kirli donlarını yıkayıp yemeğini yapmak ne bilim gerek yok bence

Back
X