sevgiliyle bulusuldugunda yapilacak bir sey soylermisiniz

biz tekne gezisi yapmıştık çok güzeldi :) gerçi nerdesin bilmiyorum ama.
ben müze gezmeyi de çok severim, şehre göre yorum yapalım

Yeter ki yenilik isteyin muhakkak yapılmayan birşeyler vardır görülmeyen yerlerden başlayabilirsiniz müzeler olabilir tarihi mekanlar ilgi çekebilir boğaz turu yapabilirsiniz İstanbuldaysanız adalar turu güzel olur yine görebileceğiniz şahane yerler sayabilirim eğer İstanbuldaysanız:)Sinema,Tiyatro,Konser,Lunapark,Hayvanat bahçesi,Bowling,Yemek yemek bunun gibi bir sürü seçenek var siz yeter ki isteyinEl ele uzun bir yürüyüş bir bank da dondurma yemeyi hiç bir şeye değişmem tabi ama arada değişik şeyler şart:)

Arkadaslar sevgilimle bulusucam fakat yapcak hicbirsey yok sinema yuruyus cafede oturma gibi kalsik seyler istemiyorum daha boyle degisik neler yapilabilir fikir verirmisiniz
kapalı yüzme havuzu, luna park , piknik, olmadı kütühane tartışırsanız kafanızı dinlersiniz orda konuşmak yasak

Arkadaslar ben ordudayim. FAzla secenek olmadigi icin yapcak bicok seyi yaptik yuruyus gezi sinema birlikte yemek yapmak yemek yeme yagmyrda islanmak ne bilim teleferik deli gibi gulmek saatlerce.

bence eğer evi varsa uygunsa 500 lük puzzle alın birlikte yavaş yavaş yapın:)Sonra çerçevelitirsiniz hatıra olur:)
Sonra birlikte evde film izleyin:)
Piknik yapın ben çok severim:)

500 luk pazzle mi ona ben sabredebilirsemm ohh :) dagatirim pazzle'ı . Amaaaaaa guzel fikir eglenceli olur

Teleferikle cikin boztepeye.Ben baska bisey yapmazdim yerinde olsam.O seyir manzara yetiyor.

sevgilimle dışarda ilk yapacağım iş kokoreç yemek.pikniğe gidip mangalda olabilir aslında.benden bu konuda yardım çıkmaz

Bu mevsimde yapılacak en güzel şey battaniye altında film izleyip, arada bir oynaşmaktır.
Biraz oynaş biraz filme bak, biraz oynaş biraz filme bak

Beraber pasta yapın bence çok zevkli olur pastayı süslemesi filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…